Conor McGregor promluvil o nahotě ve filmu. Ostych překonal hlavně díky Arnoldu Schwarzeneggerovi

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už 21. března se dočkáme premiéry filmu Road House, kde si Conor McGregor střihl svou první hollywoodskou roli. Natáčení ale nebyla jen zábava, Notorious musel prý čelit studu z nahoty. Odvahu našel díky slavnému příteli.

Conor McGregor a Jake Gyllenhaal Foto: Profimedia

Příliš velká nahota

Už zbývá jen několik dní do premiéry remaku kultovního filmu Road House. V roce 1989 ve snímku zazářil Patrick Swayze, v jeho aktuální předělávce se vedle hollywoodského herce Jakea Gyllenhaala představí nejslavnější MMA zápasník Conor McGregor.

Betano

Ten spolu s dalšími herci po premiéře filmu v texaském Austinu odpovídal na otázky a prozradil, že byly chvíle, kdy musel čelit studu. McGregor se totiž ve filmu odhalí víc, než je běžné, a ačkoli je zápasník na svou vypracovanou postavu právem hrdý, před kamerami, celým štábem a potažmo mnohamilionovým obecenstvem je to přece jen jiné kafe.

„Na můj vkus tam je až moc mého zadku,“ zavtipkoval McGregor během festivalu South by Southwest. „Poslední záběr podle mě nebyl třeba. Mohla tam být jen záda, ta jsou pevná,“ dodal se smíchem Conor.

Inspirace přítelem Schwarzeneggerem

Naštěstí pro diváky se ale Conor nenechal odradit ostychem a vzal si příklad ze svého přítele Arnolda Schwarzeneggera, který se v roce 1984 objevil zcela nahý v nestárnoucím snímku Terminátor.

„S Arnoldem jsem se opravdu sblížil,“ vysvětlil McGregor v rozhovoru pro Backstage. „Jeho filmový debut byl velmi podobný,“ dodal Conor. „Bum, přistane pevný jako skála (ve filmu Terminátor), a když to dokázal Arnie, a víme, kam to ku*va dotáh, řekl jsem si, že jdu asi správným směrem. Prostě jsem tam naladil vnitřního Arnieho, vnitřního Terminátora a rozjel jsem to,“ dodal odhodlaný McGregor.

Bojovník má dobré vztahy nejen s legendárním Arnoldem, ale i s dalšími členy rodiny Schwarzeneggerů. „Arnoldova paní Heather je moje fyzioterapeutka, pomáhala mi po celou dobu mé kariéry, konkrétně od roku 2013, kdy jsem získal titul,“ prozradil McGregor.

sipka Čtěte také: Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Ohlasy na aktuální verzi kultovního filmu z osmdesátek jsou zatím vesměs pozitivní. McGregor nicméně připustil, že herectví je mnohem těžší, než vypadá. Přiznal také, že během sledování filmu došel k závěru, že může nabídnout ještě mnohem víc. V tuto chvíli se sice soustředí na návrat do klece, přesto je velmi pravděpodobné, že ho v budoucnu budeme vídat na plátně čím dál častěji.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Baba Jaga chce zase do boje! Na druhý taneček v Clashi Mikulášek vyzval známého rappera

Václav Mikulášek má za sebou zápas v RFA a i navzdory nepříliš povzbudivému výsledku chce co nejdříve do boje.💪 Tentokrát zase pod střechou...

Legendární boxer Mike Tyson

BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě.✅ Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na boxerskou exhibici Mike Tyson...

Americký boxer Ryan Garcia

Hvězdný boxer Ryan Garcia lítá v problémech? Známý Youtuber přišel s odvážným tvrzením

Američan Ryan Garcia se řadí k nejtalentovanějším boxerům současnosti. V poslední době se však vyrojily spekulace, že by se mohl v soukromí...