Baba Jaga chce zase do boje! Na druhý taneček v Clashi Mikulášek vyzval známého rappera

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Václav Mikulášek má za sebou zápas v RFA, a i navzdory nepříliš povzbudivému výsledku chce brzy znovu do boje. Tentokrát zase pod střechou Clash of the Stars. Baba Jaga zveřejnil, s kým by si rád střihnul druhý taneček v organizaci.

Václav Mikulášek Foto: Clash of the Stars

Mikulášek: V Ostravě nesmím chybět!

Není to ani týden, co Václavu Mikuláškovi v kleci RFA tak zvaně bouchly saze a po nepovolených kolenech do rozkroku soupeře definitivně uzavřel souboj tím, že po Gabrielu Törökovi hodil chránič na zuby. Někdo by si po tak vypjatém duelu rád odpočinul, ale nebyl by to Baba Jaga, aby už nespřádal další plány – tentokrát se chystá udeřit znovu pod střechou Clash of the Stars.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

A aby ne, když se organizace chystá konečně uspořádat turnaj ve Vaškově milované Ostravě. „Je čas otočit list a přichází nová kapitola, což je Clash of the Stars. Momentálně je na mém talíři datum 22. června v Ostravě. Tam nesmím chybět,“ prohlásil Baba Jaga na svých sociálních sítích.

„Každopádně se mega těším domů a doufám, že se na mě těšíte taky. Nesmím chybět, i kdybych si to měl zaplatit, že tam budu zápasit, tak tam budu zápasit,“ zavtipkoval Mikulášek.

Během oznámení se přece jen v náznacích vrátil ke svému poslednímu zápasu. „Jsem král všech vajec, všech rozdrcených vajec a míchaných vajec,“ neodpustil si Václav Mikulášek narážku na zápas s Gabrielem Törökem, pak už se ale Baba Jaga plně soustředil na nadcházejícího soupeře.

„Můj soupeř nechci, aby byl někdo jiný než to tlusté prase Dynamic. Ten zbytečný budižkničemu. Jestli nejsi po*era, tak jdeme na to. Já, Václav Baba Jaga Mikulášek, tě vyzývám na tři krát tři minuty box v malých rukavicích. Dostaneš bití jako malá šla*ka,“ vzkázal svému potenciálnímu soupeři.

sipka Čtěte také: Baba Jaga se vyjadřuje k sobotní blamáži v RFA. Töröka nešetří ani na sociálních sítích

Mezi Mikuláškem a zmíněným Dynamicem to vře už nějaký ten pátek. Český rapper Dynamic, kterého 20. 4. čeká zápas v rámci turnaje Fight Night Challange 6, se do Mikuláška pustil během jedné z tiskových konferencí, kde prohlásil, že Baba Jaga není sportovec a nemá charakter. Výčet Mikuláškových nedostatků pak korunoval výzvou, kterou Baba Jaga očividně vyslyšel.

Do červnového turnaje v Ostravě je ještě času dost a leccos se může změnit, jisté ale je, že Baba Jaga už se své druhé akce v Clash of the Stars nemůže dočkat a je jen otázkou, kdo se postaví do protějšího rohu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda

Karlos Benda prozradil, jakou slavnou osobnost lákal do Clashe. Kdo bude jeho další soupeř?

Karlos Benda nemá o výzvy nouzi, i Kotlárobijec má ale na seznamu pár jmen, která by rád nalákal do klece.😎Prozradil, jakou slavnou...

Mikulášek byl opět diskvalifikován

Václav Mikulášek zase neudržel nervy na uzdě. Po soupeři hodil chránič a byl diskvalifikován

Kontroverzní Václav Mikulášek zase jednou ukázal svou temnou tvář. Jeho zápas na turnaji RFA 15 proti Gabrielu Törökovi musel být pro...

Mike Tyson a Jake Paul

Měl by ses stydět! slyší Jake Paul ze všech stran. Kritika prší jak z řad fanoušků, tak bojovníků

Jake Paul a Mike Tyson včera oznámili světu společný zápas v ringu.💪 Půjde rozhodně o velkou událost, ale ne každý se s duelem...