Karlos Benda prozradil, jakou slavnou osobnost lákal do Clashe. Kdo bude jeho další soupeř?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Benda rozhodně nemá o výzvy nouzi, i Kotlárobijec má ale na seznamu pár jmen, která by rád nalákal do klece. Prozradil, jakou slavnou osobnost oslovil, a naznačil, kdo by mohl být jeho příštím soupeřem.

Karlos Benda Foto: Profimedia

Nástupovka pro Kotlárobijce

Karlos Benda patří mezi stálice čím dál populárnější organizace Clash of the Stars, kde už svedl nejednu zajímavou bitvu. Kotlárobijec nemá o výzvy nouzi a i on sám má na seznamu potenciálních soupeřů pár jmen.

Některé známé osobnosti oslovil také kvůli nástupové písni. „Tak mě tak napadlo, že mu (českému youtuberovi FattyPillow) zkusím napsat, jestli by mi neudělal nějakou nástupovku. Já už jsem to na pár borců zkoušel,“ připustil Karlos v podcastu Tělo na tělo.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Přiznal, že zkusil zlanařit například populárního českého rappera Ektora, který se omluvil s tím, že se neztotožňuje s Clash of the Stars. Nicméně v případě, že by Benda v budoucnu nakonec nastoupil v KSW, by prý nad spoluprací uvažoval.

„Já jsem chtěl, aby mi tam zarepoval To není hra – on byl v pohodě, ale říkal, že ten Clash moc ne, že možná jestli bude to KSW, tak že tam by mi zahrál, ale byl v pohodě,“ zdůraznil Benda.

Karlos Benda prozradil, že by se mu také zamlouvala nástupová píseň od české metalové skupiny Dymytry anebo Václava Noida Bárty, kterého prý zkoušel nalákat i do klece.

„Jenom jemu (Ektorovi) jsem napsal a pak jsem přemýšlel, koho bych ještě mohl oslovit. Napadly mě třeba Dymytry, pak Noid – my se trochu známe, párkrát jsme se viděli – a já jsem mu vlastně po Roubíčkovi napsal, jestli by se mnou nechtěl jít,“ prozradil Karlos.

„Ne že bych ho vyzýval, ale soukromě jsem mu napsal, jestli by se mnou nechtěl jít do Clashe a on že ne, ale poděkoval mi, že jsem to nedal veřejně, že jsem mu napsal soukromě,“ dodal Benda.

Příští soupeř? Možná vítěz pyramidy

Karlos Benda se společně s Clash of the Stars vždycky snaží dohodnout takový souboj, který bude bavit především diváky. Důkazem je i jeho poslední zápas, kdy přijal výzvu rovnou tří Romů. Karlos se netají tím, že by byl vděčný za nějaký sportovnější duel, přesto se výzvám nevyhýbá.

„Já jsem se naučil to využívat, ve výsledku mě to živí, když to řeknu úplně jednoduše, tak mě tady ty výzvy a kraviny okolo živí. (...) Jako další zápas mám mít zase s čáve a až potom s Mawarem,“ prozradil Karlos.

sipka Čtěte také: Karlos Benda a jeho přítelkyně reagují na výzvy Droběny Kotlárové. Půjde „Bendova holka“ do klece?

„Budou Ocelové pěsti 2, tam se snad má udělat nějaká pyramida a ten kdo ji vyhraje, jde s Bendou v Clashi,“ nastínil Karlos, kdo by mohl být jeho příštím soupeřem. „Tohle je teďka nejpravděpodobnější scénář, může přijít ještě něco jiného,“ dodal Karlos. Kdo se tedy nakonec postaví obávanému Kotlárobijci, ukáže až čas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Novotný

Rozzlobený Pavel Novotný pohotově reaguje na výzvu Aleše Bejra. Dojde mezi nimi na facky?

Aleš Psychopat Bejr byl před pár dny představen, jako nový spolumajitel organizace Red Face. Ihned se chopil moderátorské role na tiskové...

Aleš Bejr

Red Face odhalilo šokující novinku. Je černá ovce Clash of the Stars skutečně majitelem konkurence?

Kontroverzní organizace Red Face na tiskové konferenci odhalilo šokující novinku.😮 Jejím spolumajitelem se stala tvář konkurence Clash of...

Patrik Žralok Hübler

Patrik Žralok Hübler strávil osm let ve vězení. Přiznává, co ho za mříže dostalo i kde všude seděl

Patrik Hübler v kleci s profesionálem Vaškem Mikuláškem projevil velkou houževnatost.💪Ta se mu hodila i během pobytu ve vězení, kde strávit...