Red Face odhalilo šokující novinku. Je černá ovce Clash of the Stars skutečně majitelem konkurence?

Kontroverzní organizace Red Face na tiskové konferenci odhalila šokující novinku. Jejím spolumajitelem se údajně stala ještě donedávna jedna z tváří konkurence Clash of the Stars.

Aleš Bejr Foto: Clash of the Stars

Akvizice Clash of the Stars v čele Red Face?

Na tiskové konferenci organizace Red Face se děla velká odhalení. Jako nový majitel a promotér se tu představil muž, jehož známe z organizace bizarních soubojů Clash of the Stars – neukočirovatelný Aleš „Psychopat“ Bejr.

Že nemají s promotérem Clashe Tomášem Le Sym kdovíjaké vztahy, není žádné tajemství. Psychopat Bejr si ale ani tentokrát – pod střechou konkurence – nedal ujít příležitost a nenechal na promotérovi Clash of the Stars nit suchou„Jsem nový majitel a promotér RedFace. Takže co? Teď to bude, kamarádíčku, 1:1,“ vzkázal Bejr Le Symu.

Bejr měl očividně stále v plánu rozdat si to s Tomášem Le Sym pěstmi, ten ale se společným zápasem rozhodně nepočítá, místo souboje v kleci zvažují spolu s kolegy z organizace boj u soudu.

Kromě zápasu s Le Sym se také v poslední době spekulovalo o odvetě s Filipem Grznárem. Ta je teď ale nejspíš také passé.

sipka Podrobnosti čtěte zde: Cože? Velcí rivalové z Clashe si domluvili odvetu v MMA. Šampiona to prý bude bolet

Jak je to přesně s Bejrovou úlohou v Red Face, je diskutabilní, obecně se ale předpokládá, že má spíše plnit marketingovou roli a přitáhnout svou kontroverzní osobností pozornost k organizaci.

Ať už je to jakkoli, Bejr se svého nového úkolu zhostil s velkou vervou a kromě interakce s figurínou, která měla představovat Tomáše Le Syho, se Psychopat ujal moderování a staredownů zápasníků.

S Bejrem se tedy teď budou diváci sledující organizaci Red Face setkávat čím dál častěji. Jestli se objeví i v roli moderátora galavečera, se pravděpodobně dozvíme 6. dubna, kdy má organizace představit svůj třetí turnaj.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Denisa Ryndová a Tomáš Le Sy

Bojovnice z Clash of the Stars se pochlubila zápasovými provizemi. Peníze dává na dobrou věc

Denisa Ryndová si z posledního zápasu pod organizací Clash of the Stars odnesla kromě výhry i zajímavý finanční bonus z prodeje PPV. Celou...

Patrik Žralok Hübler

Patrik Žralok Hübler strávil osm let ve vězení. Přiznává, co ho za mříže dostalo i kde všude seděl

Patrik Hübler v kleci s profesionálem Vaškem Mikuláškem projevil velkou houževnatost.💪Ta se mu hodila i během pobytu ve vězení, kde strávit...

Karlos Benda

Karlos Benda a jeho přítelkyně reagují na výzvy Droběny Kotlárové. Půjde „Bendova holka“ do klece?

Karlose Bendu už na taneček v kleci vyzval kdekdo.😎 Úplně nejvíc má na něj ale spadeno rod Kotlárů, který teď na Bendu poštval jednu ze...