Patrik Žralok Hübler strávil osm let ve vězení. Přiznává, co ho za mříže dostalo i kde všude seděl

Patrik Hübler nedávno v kleci s profesionálem Vaškem Mikuláškem projevil velkou houževnatost. Ta se mu nejspíš hodila i během pobytu ve vězení, kde prý strávil dlouhých osm let. Žralok prozradil, co přesně ho dostalo za mříže.

Patrik Žralok Hübler Foto: Clash of the Stars

Osm let za mřížemi

Patrik Žralok Hübler má za sebou dva zápasy v Clash of the Stars. Když kývnul na souboj s bývalým zápasníkem OKTAGONu Vaškem Mikuláškem, mnozí nad jeho odvahou vstoupit do klece s profesionálem kroutili nevěřícně hlavou, Žralok však přiznal, že má za sebou i děsivější věci, třeba osm let za mřížemi. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Bylo to za loupež, vydírání a omezování domovní svobody. To bylo v roce 2015, kdy jsem, když to řeknu kulantně, vymáhal pohledávky bez soudního příkazu, dělal jsem si to po svým, byla to taková metoda 90. let,“ přiznal Žralok.

„Ale můžu říct, že moje trestná činnost v minulosti nebyla směřovaná vůči slušným lidem, ale byla v rámci toho podsvětí, a když jsem navštívil toho dlužníka, tak věděl, proč ho navštěvuju. To bylo těch pět let,“ začal Hübler.

„Pak jsem dostal tři roky za to, že jsem na Summer Festu, to je letní festival, měl šarvátku. Ten klučina skončil v nemocnici a byl hospitalizovaný šest týdnů. Měl zlomená žebra, pneumotorax a tak dál. No a za to jsem dostal tři roky,“ vysvětlil Patrik.

Za osm let ve výkonu trestu vystřídal celkem osm detenčních zařízení„Čtyři roky jsem byl na Borech, půl roku v Pardubicích, čtyři měsíce v Ostrově, necelé dva roky v Kynšperku, v Rýnovicích – tam pouštěli Kajínka –, tam jsem byl nějakých sedm měsíců, v Brně na psychiatrii dva měsíce, potom na Pankráci v nemocnici jenom týden a potom v Příbrami, tak jsem byl asi dva roky,“ zavzpomínal Žralok.

Už jsou to dva roky, co je Patrik Hübler doma, a jak říká on sám, v současné době žije řádně. Svůj čas ve vězení se prý Žralok snažil využít smysluplně a přečetl spoustu odborných publikací o investicích, pojišťovnictví a obecně o osobním rozvoji.

Podle vlastních slov má v plánu se do budoucna vězeňským mřížím vyhnout, a tak to vypadá, že se bude bít skutečně už jenom v kleci Clash of the Stars. Jeho cílem je už dlouhou dobu nalákat do klece oblíbence organizace Karlose Bendu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda

Karlos Benda a jeho přítelkyně reagují na výzvy Droběny Kotlárové. Půjde „Bendova holka“ do klece?

Karlose Bendu už na taneček v kleci vyzval kdekdo.😎 Úplně nejvíc má na něj ale spadeno rod Kotlárů, který teď na Bendu poštval jednu ze...

Jarda Kotlár se znovu ozval z vězení

Ani vězení ho nemůže zastavit! Jarda Kotlár spřádá plány na další zápas v Clash of the Stars

Dost možná je Jaroslav Kotlár aktuálně nejznámější vězeň v Česku. Známá postava organizace Clash of the Stars hodlá v zápasení pokračovat i...

Václav Mikulášek vs. Karlos Vémola

Terminátor prozradil svůj názor na svého někdejšího soupeře Mikuláška a jeho angažmá v Clashi

Václav Baba Jaga Mikulášek kdysi bojoval s jedničkou českého MMA Karlosem Vémolou, teď kosí amatéry v Clashi.👀 Co si o tom myslí...