Karlos Benda a jeho přítelkyně reagují na výzvy Droběny Kotlárové. Půjde „Bendova holka“ do klece?

Karlose Bendu už na taneček v kleci vyzval kdekdo. Úplně nejvíc má na něj ale spadeno rod Kotlárů, který teď na Bendu poštval jednu ze svých žen. Ta pro jistotu vyzvala i „Bendovu holku“. Co na to Kotlárobijec a jeho přítelkyně říkají?

Karlos Benda Foto: Clash of the Stars

Zůstane Kotlárovic Droběna v kleci sama?

Jeden z rodu Kotlárů momentálně sedí ve vězení, druhý řeší nepříjemné zdravotní problémy. Slavný rod amatérských bojovníků ale vyslal na Karlose Bendu dalšího ze svých statných členů – tentokrát jde ale o ženu. Kotlárobijce vyzvala na souboj Lucie Kotlárová alias Droběna.

V prvním z videí se Droběna v tričku organizace Red Face pouští do Karlose a nebere si servítky: „Můj bratranec Diego má zdravotní problémy a ty mu přeješ rakovinu?! Tak to teda ne!“ jde na Bendu zostra. „Já a ty půjdeme spolu do zápasu, a pokud ne, tak chci tu tvoji Janu Zelinkovou,“ neváhala Droběna vyzvat ani Bendovu přítelkyni.

Kromě absurdní výzvy, na kterou se Karlos Benda a jeho přítelkyně rozhodli reagovat jen z legrace, Karlos okomentoval zmínku o Diegovi.

„Já jsem pouze řekl, že ho dohnala karma. Jistě víte, že Diego xkrát přál smrt mně, dokonce i mojí mamince. Diego a ta jeho škatule velice často přáli na streamech ostatním rakovinu a Diegovi se stalo a vyplnilo to, co přál všem ostatním,“ vysvětlil Benda.

Ani Bendova přítelkyně o přijetí výzvy neuvažovala ani na vteřinu, společně s Karlosem přesto uvažovali, jak by asi zápas vypadal. „Jak říkám, já bych dvakrát oběhla kolečko a bylo by po ní,“ narážela Bendova přítelkyně na bídnou formu Kotlárové. „Vždyť nemůže ani dýchat ta osoba, proboha,“ dodala.

Droběna a štangle salámu

Lucie Kotlárová nechtěla nechat nic náhodě, a tak k první výzvě přihodila i druhou. Během té výhrůžně šermuje štanglí salámu a vzkazuje „Bendově holce“, že s ní naloží podobně jako s oním salámem.

„Tak co, Bendova holko, máš v kalhotech na*ráno? Bojíš se? Ten tvůj starej si vybírá samý slabý hráče a ty jsi to samý,“ opřela se Lucie Kotlárová do Jany Zelinkové. „Pojď se mnou, s Luckou Kotlárovou, já tě sežeru jako tenhle salám,“ hrozí Droběna.

Jana Zelinková ale nejednou prohlásila, že se do zápasu rozhodně nechystá. Ani s Droběnou, ani s nikým jiným. „Já bych chtěla říct, aby se tohle už nikdy neopakovalo, já jsem nikdy nezápasila a ani zápasit nebudu. Já svoji práci mám, mám dobře placenou práci, mám práci, která mi vyhovuje,“ vysvětlila Bendova přítelkyně.

Zdá se tedy, že tady Lucii Kotlárové pšenka nepokvete a nezbyde jí, než se zaměřit na jiné potenciální soupeře.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jarda Kotlár se znovu ozval z vězení

Ani vězení ho nemůže zastavit! Jarda Kotlár spřádá plány na další zápas v Clash of the Stars

Dost možná je Jaroslav Kotlár aktuálně nejznámější vězeň v Česku. Známá postava organizace Clash of the Stars hodlá v zápasení pokračovat i...

David Čonny Čonka

Čonny vrací Datlovi úder. V kleci bude prašno, ty koště! opřel se do potenciálního soupeře

Pro další turnaj Clash of the Stars se rýsuje nový zajímavý duel.⚔ Datel hbitě odpověděl na výzvu a Čonny teď vrací úder.👊

Václav Mikulášek vs. Karlos Vémola

Terminátor prozradil svůj názor na svého někdejšího soupeře Mikuláška a jeho angažmá v Clashi

Václav Baba Jaga Mikulášek kdysi bojoval s jedničkou českého MMA Karlosem Vémolou, teď kosí amatéry v Clashi.👀 Co si o tom myslí...