Ani vězení ho nemůže zastavit! Jarda Kotlár spřádá plány na další zápas v Clash of the Stars

Dost možná je Jaroslav Kotlár aktuálně nejznámější vězeň v Česku. Známá postava organizace Clash of the Stars hodlá v zápasení pokračovat i po výkonu trestu. Více se dočtete v článku.

Jarda Kotlár se znovu ozval z vězení Foto: Profimedia

Vzkaz Jardy Kotlára z vězení: Chci Datla a pak Bendu

„Až vyjdu ven, chci zase rozdávat bomby ve stylu“, nechal se před pár dny slyšet Jaroslav Kotlár, který za svoje přešlapy skončil ve vězení a od zápasení si dává nucenou pauzu. Oblíbený těžkotonážník si za mřížemi zajistil nadějnou pozici, která by teoreticky mohla mít na délku jeho trestu pozitivní vliv.

V čem spočívá jeho role? Jarda Kotlár sčítá vězně, a je tedy nápomocný dozorcům. Dříve se dokonce spekulovalo, že by mohl mít Kotlár Security zápas ještě v době výkonu trestu, tato možnost všem byla záhy vyloučena.

V pořadí čtvrtý zápas pod organizací Clash of the Stars tak podle aktuálních informací přichází v úvahu nejdříve na konci roku 2025.

„Momentálně mám denní režim takový, že vstávám v půl šesté a sčítám vězně. Přijdu na chodbu a zařvu sčíták, jdeme chlapi do řady, postavte se. Postavím 66 lidí do řady. Udělám si průchod, kde chodí policajt, kdy já si stoupnu na konec a spočítám dveře, ve kterých lidi spí, když jdou na odpolední směnu,“ popsal Jarda svou každodenní náplň práce.

O svých nejbližších soupeřích má ale podle všeho Jarda více než jasno: „Já bych se určitě chtěl vrátit k Datlovi, protože v tom zápase jsem měl zranění. Byl bych rád, kdyby to přijal a šel do toho, samozřejmě přátelsky, normálně.

Pak bych si určitě chtěl jít pro Karlose Bendu. Chtěl bych ukázat celýmu národu, že já originál Kotlár Security ve stylu na něho mám. Já se tady připravuju tvrdě. Věřím v to, že i Karel se připravuje a maká na sobě. Věřím, že to vyjde, protože my se respektujeme a vycházíme spolu dobře.“

Proč je Jarda Kotlár ve vězení?

Jaroslav Kotlár si momentálně ve vězení odpykává nepodmíněný trest za neplacení alimentů a obchod s drogami. Podle dostupných zdrojů by měl v base strávit minimálně 20 měsíců. Že ho čeká výkon trestu, Jarda Kotlár poprvé naznačil bezprostředně po prohraném zápase s Markem Valáškem, oficiálně pak tuto informaci potvrdil v pořadu Reakce Jaromíra Soukupa na TV Barrandov.

Kotlár také prostřednictvím dřívějších vzkazů poprosil své fanoušky o jakýkoliv finanční dar. Varianta, že by ho v současné době mohl kdokoliv navštívit ovšem možná není.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár

Kotlára místo klece strachu čeká vězení. Pouliční rvačky ho kupodivu za mříže nedostaly

Jardu Kotlára v kleci Clash of the Stars jen tak neuvidíme. Koncem minulého týdne byl nucený nastoupit do výkonu trestu.⛓️ Co ho dostalo za...

David Čonny Čonka

Čonny vrací Datlovi úder. V kleci bude prašno, ty koště! opřel se do potenciálního soupeře

Pro další turnaj Clash of the Stars se rýsuje nový zajímavý duel.⚔ Datel hbitě odpověděl na výzvu a Čonny teď vrací úder.👊

Václav Mikulášek

Baba Jaga prozradil, čím ho Jakub Enžl vyprovokoval k výzvě. Má hned tři důvody

Sotva Vašek Mikulášek vykročil z klece Clash of the Stars, už vyzýval na souboj Jakuba Enžla.💪 Čím ho známý kulturista tolik popudil?🔥