Bojovnice z Clash of the Stars se pochlubila zápasovými provizemi. Peníze dává na dobrou věc

Denisa Ryndová si z posledního zápasu pod organizací Clash of the Stars odnesla kromě výhry i zajímavý finanční bonus z prodeje PPV. Celou částku se rozhodla věnovat na dobročinné účely.

Denisa Ryndová a Tomáš Le Sy Foto: Profimedia

Provize z Clash of the Stars pomáhají. Partnerka promotéra Le Syho učinila chválihodné gesto

Za tento krok si zaslouží patřičné uznání. Bojovnice Denisa Ryndová bojovala na turnaji Clash of the Stars 7 s Inked Dory, kterou po výborném výkonu dokázala ukončit před limitem ve 2. kole. Její zápas má s odstupem času pozitivní dohru.

Účastníci Clash of the Stars jsou totiž finančně odměňováni nejen za samotný zápas, ale také za prodeje PPV a registrace u Fortuny pomocí unikátního promo kódu. Právě na provizích si Ryndová přišla na částku 68 350 Kč, kterou se kompletně celou rozhodla věnovat na konto nadace Dortem proti rakovině. Ta se specializuje na pomoc onkologicky nemocným dětem a jejím rodinám.

"Jsem hrozně ráda za takovou částku, kterou se nám podařilo vybrat jen díky vám a mému zápasu v Clash of the Stars. Děkuji všem, kteří si zakoupili moje PPV a založili si registraci u Fortuny přes můj kód. Mělo to smysl", napsala Ryndová na svém instagramu

Sluší se také dodat, že podobný krok není u bojovníků Clash of the Stars ničím výjimečným. Někteří další aktéři totiž věnují určitý obnos ze své výplaty či provizí na podobně užitečné projekty. Ať už jde o přímé zaslání finančního daru, nebo nejrůznější formu aukcí například o dresy, rukavice atd., této myšlence rozhodně tleskáme.

Prodeje PPV všeobecně tvoří základní stavební kámen současného úspěchu organizace Clash of the Stars. Jak je vidno, influenceři s velkými dosahy mohou touto cestou vydělat další zlaťáky navíc.

Je zřejmé, že tento typ propagace a marketingu si pochvalují všechny strany a občas to může mít i pozitivní společenské dopady, jako právě v případě Denisy Ryndové. Mimochodem přítelkyni Tomáše Le Syho uvidíme na některém z dalších galavečerů, neboť měsíc po zmíněném vítězství začala opět ladit formu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Žralok Hübler

Patrik Žralok Hübler strávil osm let ve vězení. Přiznává, co ho za mříže dostalo i kde všude seděl

Patrik Hübler v kleci s profesionálem Vaškem Mikuláškem projevil velkou houževnatost.💪Ta se mu hodila i během pobytu ve vězení, kde strávit...

Karlos Benda

Karlos Benda a jeho přítelkyně reagují na výzvy Droběny Kotlárové. Půjde „Bendova holka“ do klece?

Karlose Bendu už na taneček v kleci vyzval kdekdo.😎 Úplně nejvíc má na něj ale spadeno rod Kotlárů, který teď na Bendu poštval jednu ze...

Jarda Kotlár se znovu ozval z vězení

Ani vězení ho nemůže zastavit! Jarda Kotlár spřádá plány na další zápas v Clash of the Stars

Dost možná je Jaroslav Kotlár aktuálně nejznámější vězeň v Česku. Známá postava organizace Clash of the Stars hodlá v zápasení pokračovat i...