Rozzlobený Pavel Novotný pohotově reaguje na výzvu Aleše Bejra. Dojde mezi nimi na facky?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Aleš Psychopat Bejr byl před pár dny představen, jako nový spolumajitel organizace Red Face. Ihned se chopil moderátorské role na tiskové konferenci a svým osobitým stylem vyzval na zápas starostu Řeporyjí Pavla Novotného. Ten ihned zareagoval.

Pavel Novotný reaguje na výzvu k zápasu Foto: Profimedia

Novotný posílá vzkaz Aleši Bejrovi: „Aby ses ještě nedivil“

Zápas Aleš Bejr vs. Pavel Novotný v boxu? Tak tohle nejspíš neklapne. Alespoň to vyznívá z video vzkazu, který starosta Řeporyjí prostřednictvím organizace Red Face umístil na Instagram. Možný souboj ale vyloučený není. Novotný by si to totiž podle všeho s Bejrem rád rozdal ve fackované, přestože je tento druh zápolení v Česku zakázán a samotná organizace na tom při svých začátcích pohořela.

Aleš Bejr moc dobře ví, jak na sebe strhnout pozornost. Že by se ale stal součástí organizace Red Face, s tím se však vůbec nepočítalo. Red Face má nyní nové vedení a už 6. dubna hodlá uspořádat třetí galavečer. Psychopat se udajně stal nejen tváří organizace, ale zároveň spolumajitelem, o čemž jsme psali v tomto článku.

Zároveň se však stále dožaduje zápasu s Tomášem Le Sym pod organizací Clash of the Stars. Vyloučená zároveň není ani odveta s Filipem Grznárem, na což si oba už stihli plácnout.

Bejr na tiskové konferenci řekl, že by se chtěl v boxu utkat s mužem mnoha tváří Pavlem Novotným. Že by se ale zapálený hráč pokeru a politik hnal do boxerské přípravy, se příliš očekávat nedalo a jeho slova to jen potvrdily.

"Poslouchej ty nulo, já s tebou nemůžu boxovat, ale ty hlavně neumíš boxovat! Já jsem tě viděl boxovat ty k*eténe, ty nulo. Já jsem kdysi s Red Face začínal. Slyšel si někdy o fackovaný ty id*ote? Ne? Tak si o tom něco zjisti. Tak aby ses ještě nedivil!"

Odpověď Aleše Bejra ovšem přišla taktéž bleskurychle:

"Ahoj Pájo, viděl jsem tvoji výzvu na fackovací fight. Takže se uvidíme 6.4. v UNYP Aréně a taky samozřejmě na závěrečné tiskové konferenci. Už se na tebe těším a miluji tě!

Uvidíme, jakým směrem se bude spolupráce mezi Novotným, Bejrem a organizací Red Face vyvíjet, a kdo se nakonec psychopatovi postaví v samotném zápase. Pravdou je, že se od něj dá čekat prakticky cokoliv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Vašek Mikulášek vysvětluje, proč s ním Török pohoří, a prozrazuje, z jakých důvodů nejsou kamarádi

Vaška Mikuláška už tuto sobotu čeká další zápas.😎 Tentokrát se popere pod střechou organizace RFA, kde si to rozdá s Gabrielem Törökem.

Rýsuje se možná odveta

Cože? Velcí rivalové z Clashe si domluvili odvetu v MMA. Šampiona to prý bude bolet

Tihle dva jsou zřejmě nejvýraznějšími postavami Clash of the Stars z řad bojovníků. Nenávidění rivalové, ale občas i kamarádi. Jejich první...

Denisa Ryndová a Tomáš Le Sy

Bojovnice z Clash of the Stars se pochlubila zápasovými provizemi. Peníze dává na dobrou věc

Denisa Ryndová si z posledního zápasu pod organizací Clash of the Stars odnesla kromě výhry i zajímavý finanční bonus z prodeje PPV. Celou...