Cože? Velcí rivalové z Clashe si domluvili odvetu v MMA. Šampiona to prý bude bolet

Tihle dva jsou zřejmě nejvýraznějšími postavami Clash of the Stars z řad bojovníků. Nenávidění rivalové, ale občas i kamarádi. Jejich první vzájemný duel hrubě ovlivnil ringový rozhodčí, takže si teď plácli na odvetu.

Rýsuje se možná odveta Foto: Clash of the Stars

Grznár s Bejrem natočili společné video a domluvili si odvetu v Clash of the Stars

Aleš Bejr a Filip Grznár evidentně chystají velké brikule. Bývalí kulturisti se spolu za velkého zájmu fanoušků utkali v roce 2022 pod pravidly thajského boxu. Jejich vyostřený souboj doprovázely tehdy velké emoce.

Samotný průběh střetnutí ale výrazně ovlivnil ringový rozhodčí, který z nepochopitelných důvodů skočil Bejrovi na záda a poranil mu koleno. Filip Grznár svému soupeři přerazil nos a zvítězil TKO. Sladká pomsta za fyzické napadení během veřejného vážení.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

V čerstvém videu, které na svůj YouTube kanál umístil právě Bejr, se oba domluvili na tom, že si bitvu v kleci zopakují, tentokrát však pod pravidly MMA v otevřené váze. „Nechci shazovat, ale můžu ti slíbit jedno Filípku. Bude tě to sakra bolet“, pohrozil Grznárovi Psychopat.

Na tahu je tak podle všeho vedení organizace Clash of the Stars, protože Grznár s Bejrem promotéry vybídli k tomu, ať připraví smlouvy. V tuto chvíli ale ještě nic není oficiální.

Případná odveta by mohla být konečnou pro Aleše Bejra, který na posledním turnaji prohrál na diskvalifikaci s Jaromírem Soukupem a celkově je s ním velice problematické jednání. Potencionální duel s Tomášem Le Sym by se díky odvetě odložil a těžko říci, o který zápas by fanoušci stáli více. Psychopat má v každém případě na své straně početné zástupy svých příznivců, kteří ho proti jakémukoliv soupeři poženou za kýženou výhrou. Vyloučeno ale není ani to, že mu během zápasu zase přepne v hlavě a veškerá podpora přijde vniveč.

Šampion polotěžké váhy Clash of the Stars Filip Grznár nemá z odvetného zápasu s Bejrem žádné obavy. Je to právě on, kdo se zmíněné dvojce MMA několik let soustavně věnuje. Naopak u Bejra jeden nikdy neví, jak to s jeho skutečnou sportovní výkonností vlastně je.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Psychopat Bejr

Psychopat Bejr: Soukupa mi bylo před nástupem líto. Trash talk mu nešmakoval, byl uzlíček neštěstí

Zápas s Jaromírem Soukupem nedopadl podle jeho představ a odvetě by se prý nebránil.💪 Psychopat Bejr prozradil, jak Jaromíra ve skutečnosti...

Denisa Ryndová a Tomáš Le Sy

Bojovnice z Clash of the Stars se pochlubila zápasovými provizemi. Peníze dává na dobrou věc

Denisa Ryndová si z posledního zápasu pod organizací Clash of the Stars odnesla kromě výhry i zajímavý finanční bonus z prodeje PPV. Celou...

Karlos Benda

Karlos Benda a jeho přítelkyně reagují na výzvy Droběny Kotlárové. Půjde „Bendova holka“ do klece?

Karlose Bendu už na taneček v kleci vyzval kdekdo.😎 Úplně nejvíc má na něj ale spadeno rod Kotlárů, který teď na Bendu poštval jednu ze...