Vašek Mikulášek vysvětluje, proč s ním Török pohoří, a prozrazuje, z jakých důvodů nejsou kamarádi

Vaška Mikuláška už tuto sobotu čeká další zápas. Tentokrát se popere pod střechou organizace RFA, kde si to rozdá s Gabrielem Törökem. Mikulášek má jasno v tom, v čí prospěch zápas skončí a taky proč.

Václav Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Mikulášek vs. Török

Není to tak dávno, co si Václav Mikulášek odbouchal svou premiéru v Clash of the Stars, teď se znovu představí pod střechou organizace profesionálních zápasů RFA. V sobotu ho v Bratislavě čeká zápas s Gabrielem Törökem (2-8).

Ten si v prosinci během košického turnaje Real Fight Arena připsal na konto druhé vítězství v kariéře, když v prvním kole porazil slovenského bojovníka Michala Dobiase. Předtím Török nicméně sbíral výhradně prohry, přesto si na Václava „Babu Jagu“ Mikuláška věří.

Podle promotéra RFA Borise Marhanského se Török vyjádřil, že na tom bude kondičně lépe než Mikulášek a že Baba Jaga bude mít sice rychlý nástup, nicméně pokud dojde na druhé, třetí kolo, půjde výhra za ním.

Mikulášek má jiný názor a prozradil, v čem podle něho tkví Törökova chyba. „Nebude kondičně lepší,“ pronesl na úvod Vašek. „Gábo má jeden problém, Gábo nerad spáruje, což nechápu, jelikož má Tomáše Možného, což je za mě vynikající postojář a navíc těžký,“ prozradil Baba Jaga.

„Když budeš spárovat s Tomášem, který tě kopne tou dvěstěkilovou nohou – on to kopne jako že nic, ale ono je to těžký a bolí to. On (Török) prostě nechodí za takovými lidmi, což je za mě hloupost,“ řekl svůj názor Mikulášek.

Konec přátelství?

Vašek Mikulášek zřejmě Gabriela Töröka donedávna považoval za kamaráda, nebo přinejmenším za dobrého známého, od určité doby to má ale prý jinak. „Myslel jsem, že jsme kamarádi, já proti němu nic neměl,“ řekl na úvod Baba Jaga.

„On říkal, že jsem s ním nepřijal zápas, ale on by ho ani přijmout nemohl, protože já vím, že byl po káočku od Cordera (Jaime Cordero v rámci turnaje OKTAGON 45: Special knockoutoval Töröka v prvním kole; pozn. red.), což má tři měsíce stop,“ vysvětlil Mikulášek.

„Máme společné kamarády v Košicích a ti mi píšou, že o mně mluví takovým stylem, jako že oni mi fandí a on na to: ‚Tak vy budete radši fandit feťákovi než mně?‘“ popsal Baba Jaga.

„A pak řekl, že když mu dám pusu na vážení, že mě trefí. Jazyk mu dám do huby a neudělá nic, ještě ho otočím,“ smál se Mikulášek. Jestli Baba Jaga dostojí svému slovu budeme moci sledovat už tento víkend. S Törökem proti sobě nastoupí v rámci bratislavského turnaje RFA 15.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipsport Gamechanger 2

Kozma, Škvor a Brož tipují vítěze milionové pyramidy. Kdo jsou podle nich největší favorité?

V Ostravě o víkendu odstartovala druhá milionová pyramida Tipsport Gamechanger.🏆 Koho na jejím vrcholu vidí elitní bojovníci OKTAGONu?😎

Vlasto Čepo má potvrzený zápas

Vlasto Čepo zná soupeře pro další zápas. Na turnaji FNC 6 změří síly dva OKTAGON bojovníci

Organizace Fight Night Challenge hlásí pro nadcházející galavečer v Bratislavě změny. Boxerské rukavice nasadí slovenský bomber Vlasto...

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, jaké změny chystá v přípravě. Obnovil dokonce kontakt s UFC

Odveta zápasu století na Edenu se blíží a Attilu s Karlosem čeká náročná příprava.💪 Vémola prozradil, kde bude na poslední duel kariéry...