Vlasto Čepo zná soupeře pro další zápas. Na turnaji FNC 6 změří síly dva OKTAGON bojovníci

Organizace Fight Night Challenge hlásí pro nadcházející galavečer v Bratislavě změny. Boxerské rukavice nasadí slovenský bomber Vlasto Čepo, který vyzve svého krajana a kolegu z OKTAGONu. Podrobnosti v článku.

Vlasto Čepo má potvrzený zápas Foto: OKTAGON MMA

Čepo vs. Bartl na Fight Night Challenge 6 v Bratislavě

Vlasto Čepo kývl na další zápas. Na galavečeru Fight Night Challenge 6, který se koná 20. dubna v bratislavské Tipos aréně, se utká ve velkých rukavicích s Markem Bartlem. Souboj proběhne v otevřené váze pod pravidly klasického boxu.

Po neúspěšné titulové misi v organizaci Oktagon MMA si Čepo odskočí k oblíbenému boxu. Ve Fight Night Challenge už v minulosti dvakrát zápasil a porazil jak Vičiče, tak Jevického.

Marek Bartl odboxoval ve FNC rovněž dva zápasy. Zatímco na svého bývalého kolegu Roba Pukače v roce 2022 nestačil, o rok později si spravil chuť a porazil Karola Ryšavého. Také Bartl naposledy v MMA prohrál, když na turnaji FABRIQ 4 nestačil na Taya Odunja a padl na body.

Čepo s Bartlem jsou výborní boxeři, a tak bude jejich vzájemný zápas jistě zajímavou podívanou. Organizace kromě posunutí termínu turnaje z 6. 4. na 20. 4. oznámila, že ze zdravotních důvodů se v Bratislavě nepředstaví Erik Tresor a Jindřich Janečka. Jejich zápasy se odkládají na pozdější termín.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Frayer Flexking

Hlavní zápas turnaje Fight Night Challenge 6 je venku. Svérázný rapper opět roztáčí trash talk

Slovenská organizace Fight Night Challenge odhalila složení hlavního zápasu pro šestý galavečer, který se uskuteční 6. 4. v bratislavské...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Vlasto Čepo

Vlasto „El Chapo“ Čepo – profil MMA bojovníka OKTAGONu

Vlasto Čepo je číslo dva střední váhy OKTAGONu a mašina na knokauty.💪 Přečtěte si, kdo je El Chapo a jak vypadá jeho zápasnická...