Kozma, Škvor a Brož tipují vítěze milionové pyramidy. Kdo jsou podle nich největší favorité?

V Ostravě o víkendu odstartovala druhá milionová pyramida Tipsport Gamechanger. Koho na jejím vrcholu vidí elitní bojovníci OKTAGONu David Kozma, Daniel Škvor a Miroslav Brož?

Tipsport Gamechanger 2 Foto: OKTAGON MMA

Kozma, Škvor a Brož predikují

Druhá série milionové pyramidy Tipsport Gamechanger, která tentokrát prověřuje ty nejlepší lehké váhy OKTAGONu, je nabitá nebezpečnými borci. Seznam zápasníků po ostravském turnaji už prořídl o ty, kdo byli v úvodních zápasech poraženi. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Ve hře ale zůstala většina favorizovaných a teď už bude velmi těžké odhadovat, kdo dojde až na samý vrchol pyramidy. Své tipy mají i elitní zápasníci OKTAGONu David Kozma, Daniel Škvor a Miroslav Brož.

„Pro mě Rony s Keitou jsou na stejné úrovni,“ odpověděl David Kozma v podcastu SKAP Willyho Cao na otázku, zda favorizuje Losena Keitu. Růžový panter má koneckonců s projektem vlastní zkušenost.

V minulém roce se účastnil první série a vypadl v semifinálovém zápasu s Bojanem Veličkovičem, který pak porazil obřího Řeka Andrease Michailidise a mohl tak nad hlavu zvednout trofej historicky prvního vítěze Tipsport Gamechanger.

„Dobrej je ještě ten Torres, ale pořád, jak říká David, Rony,“ souhlasil s Kozmou Miroslav „Inkvizitor“ Brož. „Rony, Keita, Torres,“ dodal Brož pořadí, v jakém by se mohli jeho favorité umístit.

„Ty pyramidy se tak blbě favorizujou, protože tam je takových zranění, regeneračních věcí a to je tak ošemetný. Tenkrát byly ty pyramidy v K-1 v jeden večer, to byl masakr a na to se nedalo sázet,“ pronesl Daniel Škvor.

„Výkonnostně by to za mě měli být Paradeiser, Keita Torres, ale jak říká Dan, to nemusí nastoupit do druhého kola, podívejte se na Keitu, je zraněný, teď dostal šanci, protože je to top frajer, ale když se zraníš znova, tak to už ti ten vlak ujede,“ dodal Brož.

Z česko-slovenské výpravy v pyramidě zbyl po ostravském turnaji jen zmiňovaný Ronald Paradeiser. Ten šokoval na pozápasové tiskovce, kde si do dalšího kola vyžádal nebezpečného Torrese.

sipka Podrobnosti čtěte zde: Los čtvrtfinále Tipsport Gamechanger: Paradeiser si vybral Torrese. Keita proti srbské senzaci?

Rony prohlásil, že chce bojovat s těmi nejlepšími, což v rámci Gamechangeru Torres žebříčkově nepochybně je. Uvidíme tedy, jestli si tímto losem Paradeiser zavřel dveře do semifinále, nebo se mu podaří tímto tahem hned v úvodu zbavit největšího favorita soutěže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, jaké změny chystá v přípravě. Obnovil dokonce kontakt s UFC

Odveta zápasu století na Edenu se blíží a Attilu s Karlosem čeká náročná příprava.💪 Vémola prozradil, kde bude na poslední duel kariéry...

Ronald Paradeiser

Rony vysvětluje, proč ho překvapil výsledek split decision. Nechápu, proč Korkmaz pláče! říká

Ronald Paradeiser v sobotu večer jako jediný z česko-slovenské výpravy vybojoval postup v Tipsport Gamechanger.😎Výsledek byl těsný, což...

Patrik Kincl

Patrik Kincl napínal fanoušky k prasknutí. Jako zázrakem obrátil situaci a zůstává šampionem!

Patrik Kincl svedl titulovou bitvu s držitelem prozatímního pásu Piotrem Wawrzyniakem.🏆 Borci se postarali o nejnapínavější zápas večera.💪