Patrik Kincl napínal fanoušky k prasknutí. Jako zázrakem obrátil situaci a zůstává šampionem!

Patrik Kincl svedl titulovou bitvu s držitelem prozatímního pásu Piotrem Wawrzyniakem. Borci se postarali o bezpochyby nejnapínavější zápas večera. Šampion se několikrát ocitl v problémech, nakonec se mu ale podařilo převzít kontrolu a zvítězit.

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Ostrava zažila neuvěřitelnou titulovou bitvu

Ostravský turnaj přinesl spoustu napětí už v rámci úvodu milionové pyramidy Tipsport Gamechanger, adrenalin ale všem v hale i u obrazovek vystoupal hlavně v závěru večera, kdy jsme se dočkali titulové bitvy Kincl vs. Wawrzyniak.

Nejdéle vládnoucí šampion OKTAGONu Patrik Kincl se odvážil do klece nedlouho po zranění očnice, aby obhájil titul s Polákem Piotrem Wawrzyniakem, který v prosinci porazil Kinclova vyzyvatele Vlasta Čepa.

Bylo jasné, že polský bojovník bude tvrdý oříšek, přesto nejspíš málokdo čekal drama, které se v kleci během hlavního zápasu odehrávalo. První kolo se Kinclovi podařilo uhájit, ale Wawrzyniak to nehodlal nechat šampionovi zadarmo, o čemž svědčila mimo jiné zakázaná kolena, která od něho Kincl inkasoval mezi nohy a kvůli nimž se musel zápas v úvodním kole hned dvakrát přerušit.

V druhém kole to byl spíše Wawrzyniak, komu se dařilo doručit kombinace úderů. Kincl kontroval, ale Polák byl aktivnější a druhé kolo tak šlo za ním. V posledních třiceti vteřinách se Kincl ocitl ve velkých problémech, když ho soupeř zasypal údery a šel si tvrdě po ukončení. Šampion se ale houževnatě udržel na nohou až do zaznění gongu.

Ve chvíli, kdy už se fanoušci šampiona střední váhy OKTAGONu skutečně obávali nejhoršího a s nervózním skřípěním zubů očekávali, co přinese třetí dějství, se konečně věci obrátily k lepšímu.

Wawrzyniak hned v úvodu hodil Kincla na zem, a to se polskému bijci stalo osudným. Patrik se prvně snažil Polákovi nasadit kimuru, ze které se Wawrzyniak dokázal vykroutit, ale podařilo se mu uniknout jen na chvíli.

sipka Čtěte také: To jsou břišáky! Attila Végh potí krev v gymu a shazuje přebytečné kilogramy. Čas běží

Koncem druhé minuty se Kinclovi povedlo Wawrzyniaka přikovat k zemi a nasadit mu úspěšně arm triangl, po kterém Wawrzyniakovi nezbývalo než zápas odklepat. Kincl si tak po velmi dramatické bitvě dokázal úspěšně obhájit pás a zvednout ze židle celou halu nadšených fanoušků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oktagon 54 se koná už dnes

Kde sledovat Oktagon 54: Kincl vs. Wawrzyniak živě online? ▶️ Livestream zdarma, přímý přenos

Už dnes od 18:00 se v Ostravě koná turnaj Oktagon 54 🎬 s hlavním zápasem o titul střední váhy Kincl vs. Wawrzyniak. K vidění budou i úvodní...

Attila Végh ukázal formu

To jsou břišáky! Attila Végh potí krev v gymu a shazuje přebytečné kilogramy. Čas běží

Pomalu, ale jistě. Příprava Attily Végha na odvetný duel s Karlosem Vémolou se začíná stupňovat. Slovenský fenomén se na tréninku vytasil s...

Rony Paradeiser je jedním z největších favoritů

Pyramida Tipsport Gamechanger Oktagon 2024 lehká váha – bojovníci, pavouk a výsledky

Mezinárodně obrovsky sledovaný projekt Tipsport Gamechanger 🏆 se v roce 2024 koná v lehké váze.✔️ Vše, co potřebujete vědět o hvězdně...