Pyramida Tipsport Gamechanger Oktagon 2024 lehká váha – bojovníci, pavouk a výsledky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mezinárodně obrovsky sledovaný projekt Tipsport Gamechanger se v roce 2024 koná v lehké váze. Vše, co potřebujete vědět o hvězdně obsazené pyramidě, se dočtete v tomto článku.

PRAVIDLA – BOJOVNÍCIPAVOUK
ODMĚNYLIVESTREAM

Rony Paradeiser je jedním z největších favoritů Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení TIPSPORT GAMECHANGER: 9,9/10

  • Počet turnajů: Během roku 2024 proběhnou 4 turnaje s vyřazovacími zápasy Tipsport Gamechanger
  • Kurzová nabídka: Na všechny duely pyramidy si můžete vsadit u Tipsportu

Tipsport Gamechanger 2: pyramida lehké váhy – aktuální informace

Po mimořádně úspěšném prvním ročníku pokračuje Oktagon Tipsport Gamechanger také v letošním roce. 16 vybraných gladiátorů ve váze do 70 kilogramů si to rozdá o 300 000 EUR pro celkového vítěze. Kdo se po Bojanu Veličkovičovi zapíše zlatým písmem do historie evropského MMA? Sledujte zápasy Tipsport gamechanger živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Tipsport Gamechanger 2 kdy začíná Evropská MMA liga mistrů?

Cesta k nehynoucí slávě odstartovala pro 8 nasazených a 8 přihlášených bojovníků osmifinálovými duely 2. března na turnaji Oktagon 54 v Ostravě. Vítěze úvodních zápasů následně čekal los, který určil složení čtvrtfinále.

Celkový vítěz Tipsport Gamechanger, který bude znám na konci roku, bude muset absolvovat 4 nesmírně náročné bitvy a zároveň doufat, že se mu vyhnou zranění a potíže s váhou. Také letos celková dotace projektu činí 1.000.000 EUR!

TIPSPORT GAMECHANGER 2
Kdy: Od 2.3.2024 (Oktagon 54: Ostrava)
Účastníci: Seznam bojovníků
Kdo vypadl: Prohlédnout pavouk
Prize money: Celkem 1 milion EUR
Livestream: Tipsport TV, PPV Oktagon.tv

Tipsport Gamechanger pravidla (los, rezervní zápasy, hlasování Lucky loser)

Konkurence ve druhém ročníku Tipsport Gamechangeru je extrémně nabitá. Vzhledem k náročnému konceptu můžeme opět očekávat velké zvraty a důležitou roli budou mít opět také fanoušci.

Tipsport Gamechanger se skládá z hlavní části pavouku, kde zasáhne do boje celkem 16 zápasníků, a také z rezervních duelů pro případ, že by se někdo z postupivších borců zranil, nebo nesplnil váhový limit (70,8 kg).

Fanoušci pomocí hlasování mohou po každém kole vrátit zpět do hry i tzv. lucky losera, který svůj zápas v rámci pyramidy nedotáhl do vítězného konce a vypadl. Pravidla Tipsport Gamechanger se pro letošní ročník nemění, stejně jako mimořádné finanční prémie.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Tipsport Gamechanger čtvrtfinále

Z osmifinálových zápasů v Ostravě vzešla šestice bojovníků, kteří si díky výhrám zajistili místo ve čtvrtfinále. Tu doplní dva postupující ze zápasů Akonne Wanliss vs. Sahil Siraj a Losene Keita vs. Agy Sardari, které se museli odložit.

Los čtvrtfinále proběhl ihned po turnaji Oktagon 54 a nabídl několik překvapivých tahů. Už v této fázi pyramidy se střetnou dva nejvýše postavení bojovníci podle žebříčku fightmatrix. Rony Paradeiser si totiž vybral Daniela Torrese. Zároveň víme, že jeho možný odvetný souboj s Losenem Keitou může být teoreticky až ve finále.

ZÁPASY ČTVRTFINÁLE
Mateusz Legierski vs. Akonne Wanliss / Sahil Siraj
Predrag Bogdanovič vs. Losene Keita / Agy Sardari
Ronald Paradeiser vs. Daniel Torres
Mochamed Machaev vs. Acoidan Duque

Kdo postoupil v Oktagon Tipsport Gamechanger 2024? Dvojice, složení zápasů, kdo vypadl?

V tuto chvíli již známe výsledky 8 osmifinálových zápasů Tipsport Gamechangeru, včetně rezervních zápasů. Kdo bude "černým koněm" pyramidy, a kdo naopak velká očekávání nedokáže naplnit?

Do pyramidy měl zasáhnout také hvězdný Losene Keita, avšak jeho plány zhatilo zranění nohy. Fanoušci ovšem mohli oblíbeného bojovníka Oktagonu ponechat v boji o miliony prostřednictvím hlasování, což se také stalo. Jeho osmifinálový duel s Holanďanem Sardarim proběhne na turnaji Oktagon 57 ve Frankfurtu.

ZÁPASY OSMIFINÁLE (2.3. OSTRAVA)
Pyramida
Ronald Paradeiser (body) vs. Attila Korkmaz
Vladimír Lengál PREVIEW Daniel Torres (body)
Makwan Amirkhani vs. Mochamed Machaev (KO)
Marcel Grabinski vs. Acoidan Duque (body)
Hafeni Nafuka vs. Predrag Bogdanovič (body)
Mateusz Legierski (submise) PREVIEW Matouš Kohout
Rezervní zápasy
Miloš Janičič (TKO) vs. Ibrahim Hosseinpour
Jason Ponet vs. Lukasz Rajewski (body)

Tipsport Gamechanger účastníci

Jako první bojovník Tipsport Gamechangeru byl oficiálně oznámen Vladimír Lengál, který spolu s Matoušem Kohoutem hrdě ponese český prapor. Do role favorita na celkové vítězství je pasován bývalý šampion KSW, Daniel Torres, nebo aktuální král lehké váhy Oktagonu, Rony Paradeiser.

Německý borec Marcel Grabinski jako jediný zasáhne do obou ročníků Tipsport Gamechangeru. Svou zemi budou letos reprezentovat tito bojovníci. Belgičan Donavan Desmae se z projektu nakonec odhlásil.

ÚČAST V PYRAMIDĚ TIPSPORT GAMECHANGER 2024
Vladimír Lengál 🇨🇿 ❌ Matouš Kohout 🇨🇿 ❌
Ronald Paraideiser 🇸🇰 Mochamed Machaev 🇦🇹
Daniel Torres 🇦🇹 Acoidan Duque 🇪🇸
Makwan Amirkhani 🇫🇮 ❌ Sahil Siraj 🇸🇪
Marcel Grabinski 🇩🇪 ❌ Predrag Bogdanovič 🇷🇸
Akonne Wanliss 🇬🇧 Attila Korkmaz 🇹🇷 ❌
Mateusz Legierski 🇵🇱 Agy Sardari 🇳🇱
Miloš Janičič 🇲🇪 Lukasz Rajewski 🇵🇱
Jason Ponet 🇫🇷 ❌ Hafeni Nafuka 🇩🇪 ❌
Losene Keita 🇧🇪 Ibrahim Hosseinpour 🇩🇪 ❌

Kurzy Tipsport Gamechanger na celkového vítěze

Kromě jednotlivých zápasu si můžete u Tipsportu vsadit také na šampiona letošního ročníku.

Kurzy na celkového vítěze

Tipsport Gamechanger odměny – výplaty (prize money)

Šampion Tipsport Gamechanger 2 si přijde na celkových 300 000 EUR. Už jen samotná účast v pyramidě sebou ale v každém kole přináší nadstandardní finanční odměny.

  • Poražený v osmifinále → 15 000 €
  • Poražený ve čtvrtfinále → 40 000 €
  • Poražený v semifinále → 80 000 €
  • Poražený finalista → 130 000 €

Jak sledovat Tipsport Gamechanger live stream online?

Zápasy Tipsport Gamechangeru jsou součástí číslovaných OKTAGON turnajů, které můžete pravidelně sledovat na Tipsport TV. K dispozici je samozřejmě také placené PPV na oktagon.tv.

Tipsport Game changer lístky, trofej a další zajímavosti

Projekt Tipsport Gamechanger je pro celou organizaci Oktagon MMA jedním z naprosto zásadních projektů. Díky úvodnímu ročníku se největší česko-slovenská organizace dostala v roce 2023 do povědomí statisíců fanoušků po celém světě a dokonce si poprvé v historii vysloužila 5 nominací v rámci prestižních MMA Awards, což je samo o sobě mimořádný počin, byť žádná z nich bohužel nakonec nebyla proměněna.

Sázková kancelář Tipsport je hlavním partnerem pyramidy a vzájemnou spolupráci si velmi pochvaluje. Je to právě Tipsport, kdo nalil do projektu obrovské množství peněz a pozvedl tím nejen Oktagon, ale celou českou MMA scénu.

Tipsport Gamechanger má totiž mimořádný přesah do zahraničí, díky kterému Oktagon během roku 2023 navázal několik strategických partnerství, mimo jiné se známými vysílacími platformami po celé Evropě. Bližší informace o projektu Tipsport Gamechanger se dočtete také zde.

Vstupenky Tipsport Gamechanger se vždy prodávají jako součást konkrétního eventu. Finále se pravděpodobně uskuteční stejně jako v minulém roce na zavěrečném Oktagon turnaji v pražské O2 areně. Vítěz si kromě šťavnaté finanční prémie a obrovské prestiže opět odnese i trofej, která mu bude navždy připomínat tento fenomenální úspěch.

Tipsport Gamechanger Foto: OKTAGON MMA

Tipsport Gamechanger MILION EURO pro fanoušky

Tipsport si ve spolupráci s Oktagonem připravil pro letošní ročník i jednu velkou novinku. Mezi fanoušky bude totiž v rámci Tipsport Gamechangeru rozdělen 1 milion EUR, což je věc, která u nás nemá v rámci sportovních organizací obdoby. Podrobnější informace vám přineseme na tomto místě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jaké jsou zápasy Tipsport Gamechanger ve čtvrtfinále?

Složení dvojic pro aktuální fázi pyramidy Tipsport Gamechanger 2 v lehké váze najdete na tomto místě.

2️⃣ Je v pyramidě Tipsport Gamechanger Keita?

O účasti Losena Keity v pyramidě Tipsport Gamechanger se dlouho spekulovalo a po podpisu nové smlouvy se nakonec měl mezi šestnáctkou vyvolených ukázat. Plány na účast v Ostravě ovšem překazilo zranění z tréninku. Keita ovšem nakonec do pyramidy zasáhne. Více info se dočtete zde

3️⃣ Kde najdu na Tipsport Gamechanger kurzy?

Kurzy na pyramidu lehké váhy Oktagon GAMECHANGER najdete u sázkové kanceláře Tipsport, která je hrdým a klíčovým partnerem projektu.

4️⃣ Kdo je favoritem pyramidy Gamechanger Tipsport Oktagon?

Tipsport Gamechanger bojovníci před začátkem pyramidy stojí na stejné startovací čáře, některá jména jsou však s šancemi na celkové prvenství skloňována o něco více. Více informací se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...