To jsou břišáky! Attila Végh potí krev v gymu a shazuje přebytečné kilogramy. Čas běží

Pomalu, ale jistě. Příprava Attily Végha na odvetný duel s Karlosem Vémolou se začíná stupňovat. Slovenský fenomén se na tréninku vytasil s aktuální formou, která vás možná překvapí.

Attila Végh ukázal formu Foto: OKTAGON MMA

Attila Végh po čase ukázal aktuální formu

Není to tak dlouho, co si ze sebe Attila Végh dělal legraci v souvislosti s jeho fyzickými proporcemi. Dobrému jídlu ale na nějaký čas odzvonilo. Milovník smažených pokrmů do toho v posledních týdnech pořádně šlápl a tréninkové drily v kombinaci s dietou se začaly na jeho postavě projevovat.

Je to logický sled okolností. Attilu čeká 8. června odveta s Karlosem Vémolou na fotbalovém stadionu v pražském Edenu, což bude jeho posledním vystoupením na velkém "MMA pódiu". Do klece se postaví po 4 a půl letech, což samo o sobě v 38 letech představuje velkou výzvu.

Tělo si zase musí navyknout na každodenní dřinu spojenou s přípravou na MMA zápas. Čeká ho zkouška ohněm a hodiny tikají. Že si šampion Bellatoru projde při shazování peklem, predikoval při nedávném staredownu i Karlos Vémola. Zatím mezi nimi panuje přátelská atmosféra, to se však postupem času bude měnit a čím dál náročnější tréninky i striktní dodržování jídelníčku v tom samozřejmě bude hrát zásadní roli.

S dietou Attila začal už před několika týdny. Zatímco tehdy se soustředil na fyzickou kondici, teď už pravidelně zařazuje ostré sparingy po gymech na Slovensku. Bojovník OKTAGONu Andrés Raška navštívil sparingy v bratislavské OFA, kde se na žíněnce potkal i s Attilou Véghou. Na závěr si společně s Pepou Jaloviarem střihli tradiční potréninkovou fotku.

Tukové zásoby evidentně mizí podle plánu a kromě toho Attila vyzdobil tělo novým tetováním. Pompézní zakončení MMA kariéry se kvapem blíží a legendární slovenský zápasník rozhodně nechce ponechat nic náhodě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rony Paradeiser je jedním z největších favoritů

Pyramida Tipsport Gamechanger Oktagon 2024 lehká váha – bojovníci, pavouk a výsledky

Mezinárodně obrovsky sledovaný projekt Tipsport Gamechanger 🏆 se v roce 2024 koná v lehké váze.✔️ Vše, co potřebujete vědět o hvězdně...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Patrik Kincl se po zranění vrací do boje

OKTAGON 54: Kincl vs. Wawrzyniak + osmifinále Tipsport Gamechanger – program, kurzy, livestream

Oktagon míří opět do Ostravy! ⚔️ Osmifinálové duely hvězdně obsazené pyramidy Tipsport Gamechanger a jako třešnička na dortu titulová bitva...