Rony vysvětluje, proč ho překvapil výsledek split decision. Nechápu, proč Korkmaz pláče! říká

Ronald Paradeiser v sobotu večer jako jediný z česko-slovenské výpravy vybojoval postup v Tipsport Gamechanger. Výsledek byl ale těsný, což slovenského bojovníka nemile překvapilo.

Ronald Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Rony: Myslím si, že to byla jednoznačná výhra

Ronald Paradeiser předvedl v sobotu večer v Ostravě skvělý zápas a zvítězil. Podle sudích ale Korkmaze přebouchal jen o fous a vysloužil si tak výhru na split decision, tedy nejednoznačné rozhodnutí. Rony byl šťastný, že zvítězil, přesto ho hodnocení rozhodčích nemile překvapilo.

„Pořád jsem chtěl tlačit a dělat ten zápas, aby to bylo jasně na mojí straně. Rozhodčí to viděli trošku jinak, asi v tom prvním kole, měl možná přesnější údery, ale mně to tak nepřišlo,“ přiznal Rony na svém instagramu.

„Myslel jsem si, že celou tu dobu mám kontrolu já, myslel si to i můj tým, i lidi okolo. Když jsem se ptal všech kolem, jestli jsem vyhrál, tak říkali, že určitě tři nula na body,“ prozradil Paradeiser.

„Potom mi bylo řečeno, že jeden rozhodčí to dal Korkmazovi, tak jsem si říkal, kde to jsem, v jakém to jsem zlém snu. Už vůbec nechápu Korkmaze, který teď pláče na instagramu, že to byla loupež. Mně to tak nepřijde, ten zápas jsem tvořil já. Dělal jsem tlak, vytvářel jsem tu hru.

Já jsem tam udělal akorát chybu, že jsem chtěl chytit ten calf kick a calf kick se nechytá, ale zkoušel jsem to, párkrát mi to vyšlo, párkrát jsem ztratil stabilitu, párkrát mi to podkopl, ale nikdy nebyl ani blízko ukončení,“ vysvětlil Ronald.

„Mám pocit, že mě škrábnul nehtem,“ ukázal Rony na šrám pod svým pravým okem. „Já jsem ho tam roztrhl, byl nahulený, zavrávoral. Myslím si, že jsem ten zápas jednoznačně vyhrál,“ dodal na závěr Paradeiser.

Choroby, zranění a zatracená váha

Ronald Paradeiser už před zápasem avizoval, že příprava byla tentokrát krušná. Kromě jiného ho postihl covid, ale i zranění, což byly faktory, které se promítly i do shazování.

„Byla to náročná cesta se sem vůbec dostat. Provázelo to hodně věcí: covid, choroby, zranění, nedokončil jsem váhu. Zkrátka to byla jedna šlamastyka za druhou. Ale nakonec dobrý, v zápase jsem se sice necítil úplně dobře, ale nebylo to nejhorší, zvládl jsem to,“ popsal Rony trnitou cestu na souboj s Korkmazem.

Čtvrtfinále s Torresem

Že se Rony cítí v nejlepší životní formě, svědčí fakt, že si dobrovolně řekl o tabulkově nejtěžšího soupeře z celé pyramidy. Na poturnajové tiskové konferenci si do čtvrtfinále vyžádal Daniela Torrese, který onoho večera v ostravské aréně přejel Vlada Lengála. Torres je nepochybně výzva, Rony chce ale prý zkrátka bojovat s těmi nejlepšími.

sipka Více o losování do čtvrtfinále Tipsport Gamechanger najdete zde: Los čtvrtfinále Tipsport Gamechanger: Paradeiser si vybral Torrese. Keita proti srbské senzaci?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Patrik Kincl napínal fanoušky k prasknutí. Jako zázrakem obrátil situaci a zůstává šampionem!

Patrik Kincl svedl titulovou bitvu s držitelem prozatímního pásu Piotrem Wawrzyniakem.🏆 Borci se postarali o nejnapínavější zápas večera.💪

Attila Végh ukázal formu

To jsou břišáky! Attila Végh potí krev v gymu a shazuje přebytečné kilogramy. Čas běží

Pomalu, ale jistě. Příprava Attily Végha na odvetný duel s Karlosem Vémolou se začíná stupňovat. Slovenský fenomén se na tréninku vytasil s...

Jiří Procházka

Jiří Procházka: Vracím se ke kořenům. Český samuraj prozradil, na co se v přípravě soustředí

Jiřího Procházku čeká co nevidět bitva s Alexandarem Rakićem.👊 Jak na srbského bojovníka trénuje a co od Pereiry změnil v přípravě?