Karlos Vémola prozrazuje, jaké změny chystá v přípravě. Obnovil dokonce kontakt s UFC

Odveta zápasu století na Edenu se blíží a Attilu Végha s Karlosem Vémolou čeká ještě náročná příprava. Terminátor prozradil, kde všude a jak bude na poslední duel kariéry trénovat.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Za přípravou na cestě kolem světa

Karlos Vémola nechce před posledním soubojem své profesionální kariéry nic podcenit a za dobrým tréninkem a skvělými sparring partnery neváhá vycestovat až za oceán. Na české gymy ale nezanevře, přípravu má zkrátka vymyšlenou tak, aby pokryl skutečně všechno.

„Já tu přípravu začínám zítra (3. 3. 2024 pozn. red.), kdy odlítám do Ameriky, kde jsem viděl spoustu záběrů, kde je i Mach (Muradov) a komunikoval jsem to s lidmi z UFC Preformance, jsou tam teďka dobří tréninkoví parťáci,“ vysvětlil Karlos během předturnajového Oktagon Time.

„Potřebuju malinko taky nahnat ještě fýzu, takže tam odtud z Vegas přelítám rovnou do Thajska, kde naženu fýzu. Pak se vrátím a budu mít akorát devět týdnů na takový sparringový kemp,“ popsal své plány Terminátor.

„Mám za ty roky vyzkoušené, že devět týdnů stačí. Když budu připravený v top fýze, abych mohl spárovat. Ten sparring budu dělat mezi Ankosem a Londýnem, předpokládám, že to bude týden Ankos, týden Londýn,“ uvažoval nahlas Karlos.

„Celou přípravu teď budu muset malinko překopat, když jsem teď slyšel, že Attilka se mnou bude wrestlit,“ smál se Vémola. „Slyším to ze všech stran, takže jak říká Attilka, já mu budu držet palce a těším se na to, že si spolu zawrestlíme,“ dodal s nadsázkou Karlos.

UFC Performance Institute

Příprava v polském Ankosu nebo Londýně není žádnou novinkou, kam ale Terminátor zavítá po dlouhých letech, je UFC Performance Institute, kde trénují doslova ti nejlepší bojovníci světa. V Karlosově přípravě jsou ale i další novinky.

„Ta domluva většinou probíhá přes známé, přes kluky, kteří tam jezdí, my tam teď máme podepsaného Page a tak dále. Nebo přes kluky v Londýně. Já jsem tam nebyl deset let, chci si to osvěžit, dělají se tam nové věci,“ vysvětlil Karlos.

„Já jsem teďka začal i v Monster Gymu s novým kondičním trenérem, kterého jsem nikdy neměl, roky si to všechno jedu sám, po svém, celé jsem to teď překopal, nechávám si malinko poradit,“ usmál se Karlos.

„Snažíme se to celé udělat jinak, protože dokud mi to fungovalo, tak jsem nic neměnil, teď mně to párkrát nezafungovalo, takže bylo na čase věci změnit,“ dodal na samý závěr Terminátor.

sipka Čtěte také: Rony vysvětluje, proč ho překvapil výsledek split decision. Nechápu, proč Korkmaz pláče! říká

Je tedy jisté, že Karlos Vémola rozhodně neponechává nic náhodě a nebojí se před posledním zápasem kariéry zaexperimentovat. Jeho soupeř Attila Végh na druhé straně nic měnit nechce a jeho příprava bude stejná jako před Zápasem století. Uvidíme tedy, který přístup se v červnu ukáže jako lepší.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paradeiser pokračuje v pyramidě Tipsport Gamechanger

Los čtvrtfinále Tipsport Gamechanger: Paradeiser si vybral Torrese. Keita proti srbské senzaci?

Po skončení turnaje Oktagon 54 proběhl čtvrtfinálový los dvojic pyramidy Tipsport Gamechanger. Rony Paradeiser si zvolil velkou výzvu v...

Patrik Kincl

Patrik Kincl napínal fanoušky k prasknutí. Jako zázrakem obrátil situaci a zůstává šampionem!

Patrik Kincl svedl titulovou bitvu s držitelem prozatímního pásu Piotrem Wawrzyniakem.🏆 Borci se postarali o nejnapínavější zápas večera.💪

Attila Végh ukázal formu

To jsou břišáky! Attila Végh potí krev v gymu a shazuje přebytečné kilogramy. Čas běží

Pomalu, ale jistě. Příprava Attily Végha na odvetný duel s Karlosem Vémolou se začíná stupňovat. Slovenský fenomén se na tréninku vytasil s...