Měl by ses stydět! slyší Jake Paul ze všech stran. Kritika prší jak z řad fanoušků, tak bojovníků

Jake Paul a Mike Tyson včera oznámili světu společný zápas v ringu. Půjde rozhodně o velkou událost, ale ne každý se s duelem ztotožňuje, někteří mají dokonce za to, že by se měla mladá internetová hvězda stydět.

Mike Tyson a Jake Paul Foto: Profimedia

Měl by ses stydět, Paule

Hvězda internetu, která kosí jednoho boxera za druhým, Jake Paul (9-1) a jedna z největších legend bojových sportů Mike Tyson (50-6) včera světu oznámili velkou novinu – 20. července budeme svědky jejich duelu.

„... Mým cílem je stát se mistrem světa a nyní mám šanci dokázat, že jsem nejlepší v těžké váze, nejhorší muž planety a nejnebezpečnější boxer všech dob. Je čas uspat Železného Mikea,“ zněl závěr Paulova oznámení na sociální síti X.

Pod Paulovým příspěvkem se nicméně začaly hromadit nejen nadšené reakce. Pro fanoušky bojových sportů jde nepochybně o jedinečnou událost, ne všichni ale mají pro tenhle souboj pochopení.

Většina nesouhlasných komentářů naráží na Tysonův věk – někdejšímu šampionovi těžké váhy je už sedmapadesát let. „Tohle je doslova znužívání seniorů. Měl by ses stydět,“ hlásal jeden z komentářů na sociální síti X.

„Upřímně řečeno mě to štve, Tyson je starý, je mu 57 let. Ano, samozřejmě je stále v dobré formě, ale no tak, brácho. Je to legrační, protože když se Jake utkal s někým v nejlepších letech, jako byl Tommy Fury, tak prohrál,“ zní další z komentářů pod příspěvkem samotného Paula.

Betano

Kromě fanoušků se ohrazují i zápasníci. Ozval se například Dillon Danis: „Chystáš se bojovat s někým, kdo se narodil v roce 1966. Měl by ses stydět,“ nebral si servítky bojovník Bellatoru.

Své k tomu měl i zápasník střední váhy UFC Michael Bisping: „Měl by ses stydět. A největší legrace je, že si ani trochu neuvědomuješ proč,“ vzkázal Jakeu Paulovi. Další bojovník UFC Billy Quarantillo byl o něco stručnější: „Žijeme v podivné době...“ napsal krátce.

Mnohem výřečnější pak byl bojovník velterové váhy UFC Alan Jouban: „V jakém světě to žijeme?! Jake vždycky mluví o tom, že pomůže k lepším penězům bojovníkům UFC a udělá box znovu skvělým. Ale pak se vždycky jen snaží využít starší bojovníky pro svůj zisk. Už se nerespektují hranice, které se nemají překračovat,“ rozčílil se zápasník.

Ať už k tomuto duelu lidé přistupují jakkoli, faktem je, že si ho pravděpodobně nenechají ujít ani ti, komu se tohle spojení nepozdává. Jak tohle dopadne, uvidíme už 20. července živě na Netflixu. Podrobnosti čtěte zde: Jake Paul se střetne s velikánem boxu. Bude to největší zápas 21. století, hlásí odhodlaně

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka reaguje na trashtalk Rakiče

Tohle fakt přehnal! Jiří Procházka poukázal na výrok Rakiče, který se ho vyloženě dotkl

Srbský bojovník žijící v Rakousku Aleksandar Rakič nemá k trashtalku daleko. S některými výroky ovšem nadcházející soupeř Procházky pořádně...

Karlos Vémola

Vlasto Čepo ve svém podcastu konfrontoval Vémolu. Karlos popsal svou nejděsivější pouliční bitku

Vlasto Čepo zveřejnil první díl svého podcastu s názvem Premlčané.💪Prvním hostem byl Karlos Vémola a probíralo se vše, co zůstalo zdánlivě...

Patrik Kincl

Patrik Kincl detailně popisuje, co ovlivnilo jeho výkon a jaké nepříjemnosti musel řešit

Byl to jeden z nejpamátnějších zápasů v kariéře Patrika Kincla. O to cennější je vědět, co všechno jeho vítězství proti Wawrzyniakovi...