Vlasto Čepo ve svém podcastu konfrontoval Vémolu. Karlos popsal svou nejděsivější pouliční bitku

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vlasto Čepo zveřejnil úvodní díl svého podcastu s názvem Premlčané. Prvním hostem byl Karlos Vémola a probíralo se vše, co zůstalo zdánlivě zapomenuto – staré spory i dávno pohřbené děsivé historky.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Čepo vs. Vémola aneb Jak si vyříkali starý spor

Vlasto Čepo je nejen zápasník a hudebník, ale nově také podcaster. Do prvního dílu tohoto formátu si pozval Karlose Vémolu a začal pěkně zostra. Hned v úvodu se Terminátora zeptal na jejich dávný společný spor. Vémola přiznal, že si nepamatuje, co přesně se tehdy mezi nimi stalo, když mu ale El Chapo situaci připomněl, Karlos vše uvedl na pravou míru.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma

Psal se rok 2020, když Karlos Vémola zvítězil v rámci turnaje OKTAGON 17 nad Thomasem Robertsonem. Terminátor byl z výhry v euforii a právě ta ho vedla k tomu, aby vyřkl slova, která se Vlasta Čepa dotkla.

„Já jsem to vnímal dost negativně a měl jsem nervy,“ popsal své tehdejší pocity Čepo. „Na OKTAGONu 17 jsem měl zápas se Strzelczykem, já jsem tehdy prohrál a dostal jsem strašnou bitku,“ připomněl Čepo.

„Ty jsi nastupoval po mně s Robertsonem, ty jsi ho tehdy porazil a chytila tě euforie, tak jsi popadl mikrofon a začal jsi vyjmenovávat ‚vymyšlené hvězdičky OKTAGONu‘, řekl jsi čtyři jména a pak ‚Čepo‘,“ vysvětlil Vlasto tehdejší situaci.

„To si ani nepamatuju, to bylo v nějaké pozápasové euforii a tenkrát jsem tě ještě zas tolik neznal, dneska už vím, že nejsi žádná vymyšlená hvězdička,“ uvedl na pravou míru Vémola. „Mně furt Ondra Novotný tlačil takové zápasníky jako třeba Ďatelinka, Baba Jaga a já jsem mu říkal, že to jsou vymyšlené hvězdy, že to nejsou soupeři pro mě,“ vysvětlil Karlos.

„Tady na Slovensku to byl Boráros, ten byl zezačátku dobrej a to stačilo, ale potom když mu rostly sledovanost a sláva, tak on nerostl zápasnicky s tím. (...) Tak jsem vás asi všechny hodil do jednoho koše,“ připustil Vémola.

Nejděsivější historky ze dveří

Kromě starých sporů řešili oba zápasníci věci, které v jiném rozhovoru ještě pravděpodobně nezazněly. Vzájemně si například povyprávěli své vůbec nejhorší zážitky z dob, kdy pracovali na dveřích podniků. Terminátor se svěřil s děsivou historkou z nejdrsnějšího klubu Londýna.

„Bylo mi osmnáct let a stala se mně věc, na kterou v životě nezapomenu. Já tam byl první víkend a přišla neděle a na nás vlítli anglický gypsies s lopatama. (...) Majitel dostal lopatou a zlomili mu ruku a my všichni jsme ho chtěli bránit,“ řekl na úvod Vémola.

„To bylo pět frajerů s lopatama a my jsme jim tu lopatu sebrali a mlátili jsme je zpátky, jenže dva tři utekli a dva zůstali ležet na zemi a já jsem je nemoh probrat. (...) A já říkám svou lámanou angličtinou tomu majiteli ‚call ambulance!‘ a on na to: ‚Ty chceš sedět do konce života? Žádnou záchranku nevolej!‘“

Nakonec situace skončila scénou jako z Tarantinova filmu. Karlos měl za úkol přivézt popelnice, aby bylo kam nehybné útočníky ukrýt. „Mně bylo osmnáct let a já jsem brečel, jak jsem tlačil tu popelnici,“ přiznal s úsměvem Vémola.

Dříve než stihl Terminátor dovézt popelnice do recepce, oba dva útočníci byli fuč, a tak všechno nakonec dobře dopadlo. Karlos nicméně přiznal, že šlo o jeden z nejděsivějších momentů jeho života.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mago Machaev

Eden hlásí další skvělý duel! Čeká nás bitva dvou čtvrtfinalistů pyramidy Tipsport Gamechanger 2

Eden se nezadržitelně blíží a jeho karta se pomalu, ale jistě plní.💪 Tentokrát se na ni zapsali dva čtvrtfinalisté pyramidy Tipsport...

Tipsport Gamechanger 2

Kozma, Škvor a Brož tipují vítěze milionové pyramidy. Kdo jsou podle nich největší favorité?

V Ostravě o víkendu odstartovala druhá milionová pyramida Tipsport Gamechanger.🏆 Koho na jejím vrcholu vidí elitní bojovníci OKTAGONu?😎

Ronald Paradeiser

Rony vysvětluje, proč ho překvapil výsledek split decision. Nechápu, proč Korkmaz pláče! říká

Ronald Paradeiser v sobotu večer jako jediný z česko-slovenské výpravy vybojoval postup v Tipsport Gamechanger.😎Výsledek byl těsný, což...