VIDEO: Vzduchem se neslo napětí. Podívejte se na staredowny před UFC 290

Upřený pohled do očí soupeře den před samotnou bitvou k MMA neodmyslitelně patří. Kdo si před galavečerem UFC 290 v Las Vegas uzmul tradiční show?

Alex Volkanovski a Yair Rodriguez Foto: Profimedia

UFC 290 staredowny: mohutný aplaus pro Mexičany i velká výšková převaha Rodrigueze

Říká se, že už samotný staredown před zápasem dokáže mnohé naznačit. Řeč těla, pohled z očí do očí a leckdy i peprný trashtalk v rámci oficiální předzápasové show má za úkol navnadit fanoušky na samotné zápolení v kleci. V pozoru jsou také sázkaři, kterým daný moment může ledasco napovědět.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj UFC 290 nám v noci ze soboty na neděli nabídne hned dva titulové zápasy. V prvním z nich se utká šampion muší váhy Brandon Moreno s Alexandre Pantojou. V tomto případě půjde o ostře sledovanou odvetu, v první utkání bral vítězství na body právě Moreno. O tom, že se máme v tomto zápase skutečně na co těšit vypovídá i to, že oba borci od sebe na staredonu dlouhé vteřiny nemohli odlepit zrak.

V Las Vegas, kde aktuálně probíhá slavná Světová série série v pokeru, má početná mexická enkláva silné fanouškovské zastoupení. To bylo cítit i při nástupu obou aktérů hlavního zápasu na pódium. Šampion pérové divize Alex Volkanovski v něm bude v neděli okolo šesté hodiny ranní čelit nebezpečnému Yairu Rodriguezovi, který aktuálně drží prozatímní titul.

Mezi oběma bojovníky je velký výškový rozdíl, na což je ale 168 centimetrů měřící Volkanovski zvyklý. Dokáže Rodriguez využít centimetry k dobru a šokuje svět? Mnoho odborníků předpovídá, že by se mexické senzaci mohlo podařit, byť jde do zápasu v pozici velkého kurzového outsidera.

Emoce vzbudil také staredown mezi Jihoafričanem Dricusem Du Plessisem a Robertem Whittakerem. Vítěz tohoto duelu se s velkou pravděpodobností probojuje k titulové šanci ve střední váze, kde vládne Israel Adesanya. Je tedy jasné, že v tomto střetnutí půjde o hodně a předzápasový staredown tomu odpovídal.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Dricus Du Plessis má blízko k titolovému zápasu

O titulovou šanci v UFC se hlásí zajímavý aspirant

Nablýskaný titulový pás UFC by rád přidal do své sbírky jeden z možných vyzyvatelů ve střední váze. Kdo by mohl být příští soupeř šampiona...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.