Vlado Lengál: Jdu vyhrát před limitem a šokovat evropskou scénu. Budou zase lítat bomby!

Nažhavený Vladimír Lengál nám poskytl exkluzivní rozhovor před nadcházejícím osmifinále Tipsport Gamechanger. Kolik se mu podařilo v přípravě nabrat a co říká na pozici outsidera? To a mnohem více se dozvíte v článku.

Vladimír Vlado Lengál Foto: OKTAGON MMA

Lengál před největším zápasem MMA kariéry: Torresův styl mi bude sedět

V pyramidě Tipsport Gamechanger bude hrdě reprezentovat Českou republiku. V Ostravě chce Vlado Lengál složit úspěšný reparát za nepovedený duel se Samuelem Barkem, který ho i přes prohru hodně posunul. Na turnaji Oktagon 54 zkušeného harcovníka prověří bývalý šampion KSW Daniel Torres. Rozcupuje znojemský bijec papírové predikce a zajistí si místo ve čtvrtfinále?

Tuhle situaci v poměrně krátké MMA kariéře už několikrát zažil. Překvapit ale Vlado Lengál rozhodně umí. V souboji elitních strikerů je on tím, na jehož postup se příliš nesází. Boxerský šampion, mistr short notice a Oktagon bojovník roku 2022 se chce s Torresem štípat v postoji. Takový je plán. Právě v tom vyniká zdaleka nejvíce.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Jeho výkon proti Barkovi před 3 měsíci značně ovlivnilo zranění žeber z přípravy. Nebyl to jeho večer. Za matný výkon dostal sprchu i od manželky a místo posunu v žebříčku pérové váhy přišlo hořké zklamání. Zároveň mu ale na stole přistála životní nabídka.

Účast v pyramidě lehké váhy Tipsport Gamechanger je obrovsky prestižní záležitostí. A jeden ze dvou českých zástupců v lize mistrů MMA si to dobře uvědomuje. V přípravě šel na krev. Spároval, kde se dalo a prošel si i thajským peklem. Nabral potřebné kilogramy. Zesílil. Před osmifinále z něj čiší zdravé sebevědomí. A zároveň velká pokora. Na peníze se nedívá. Chce vítězit a předvádět atraktivní výkony. Tohle má v sobě hluboce zakořeněné a při rozhovoru to znovu potvrdil.

„Jsem natěšený a ve formě. Minulý zápas byl pro mě ponaučení. Dlouho jsem nad tím dumal, ale teď je vše, jak má být. Moc se na to těším. Měsíc jsem strávil v Thajsku s těmi nejlepšími sparingpartnery na světě.

Bylo to super v tom, že jsem nemusel tolik cestovat jako v Česku. Místní horka mi ze začátku dávaly hodně zabrat, pak jsem si na to ale zvykl a bylo to skvělý. Kromě Thajska jsem spároval v OFA, Brně, Praze, nebo Vídni. Mám najeto fakt hodně kilometrů. V tomhle bylo Thajsko skvělý, pak tam za mnou přijela i rodina. Přibral jsem tam 5 kg, pak jsem to stáhl na 3, protože ve všem bylo hodně cukru, ale teď se cítím dobře.

Poslední zápas jsem protaktizoval. Teď jsem už zdravej a jdeme do toho úplně jinak. Jdeme to rozbombit. Jdu proti velkýmu favoritovi celý pyramidy, takže je to pro mě obrovská výzva a největší zápas.

To, že jdu s Torresem je za mě skvělý. Každý je tam nebezpečný. Když ho porazím, tak vyletím ve světovém žebříčku, což je pro mě motivace. Stylově by mi měl sedět. Není vysokej, taky chodí pérovou váhu. Striker, jako já. Jsem rád, že jsem dostal právě jeho. Já se nespoléhám na nic jiného, než že ho ukončím před limitem.

Bude to tvrdá přestřelka, nejdu to pinkat na body. Taktizoval jsem naposledy a nevyšlo mi to. Je pro mě čest nést českou vlajku, těším se na fanoušky a na Ostravu.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný

Vztah už se vyčerpal? Ondřej Novotný nabídl upřímný názor, proč se Ostrava neprodává tak dobře

Ostravar Aréna dlouhou dobu platila za mekku organizace Oktagon. Současný prodej lístků ale tuto tezi nepotvrzuje tolik, jako tomu bylo v...