Vyhrocený boxerský střet je tady! Kdy a kde sledovat zápas Ryan Garcia vs. Devin Haney živě?

Pozornost fanoušků světového boxu se momentálně upíná k duelu Garcia vs. Haney o titul super lehké váhy WBC. Kde a v kolik hodin tento zápas sledovat vám poradíme v článku.

Ryan Garcia si to rozdá s Devinem Haneym Foto: Profimedia

Box Devin Haney vs. Ryan Garcia dnes o titul WBC (čas a místo konání)

Tento souboj už dlouhé týdny dopředu doprovází velké emoce. Mezi Garciou a Haneym to na tiskových konferencích i vážení pořádně jiskřilo a v samotném ringu se dá čekat pořádný ohňostroj. Udrží favorizovaný šampion Haney titulový pás nebo Garcia prodá svůj nesporný talent s usedne na trůn? Vsaďte si na box s bonusem 500 Kč za registraci a ověření účtu ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

O Ryanu Garciovi se toho v poslední době namluvilo opravdu hodně. Podle některých zahraničních zdrojů se totiž 25letý boxer ocitl ve velkých osobních problémech, které ohrožují jeho sportovní kariéru. V neděli 21. dubna okolo 5:00 našeho času dostane šanci zavřít všem kritikům ústa.

Čeká ho ale velmi těžký úkol. Devin Haney se pyšní skvostnou bilancí 31 výher a žádné porážky a podle sázkových kurzů jde do zápasu jako jednoznačný favorit. Mezi oběma rozvášněnými kohouty panuje hodně zlé krve a několikrát mezi jejich tábory došlo dokonce k potyčce.

Chování Ryana Garcii je skutečně k zamyšlení. Jeho vystupování na veřejnosti i v soukromí se změnilo po porážce s Gervontou Davisem na KO přesně před rokem. Od té doby můžeme u mladého Američana pozorovat zvláštní gestikulaci i řeč těla. To ostatně ukázal i na závěrečném vážení před nadcházejícím soubojem, kdy se občerstvil pivem. Jeho výkon mezi 16 provazy bude proti Haneymu pod drobnohledem celého světa a ukáže se, do jaké míry na něj tento tlak zapůsobí.

⭐ BILANCE ⭐
#1 DEVIN HANEY #4 RYAN GARCIA
31–0 (15 KO) 24–1 (20 KO)
25 let, 173 cm, orthodox 25 let, 174 cm, orthodox
Kurz na výhru: 1,14 Kurz na výhru: 5,20

Jak sledovat live stream Garcia vs. Haney online? PPV DAZN, přímý přenos v TV

Boxerský galavečer se uskuteční v Barclays Center v americkém Brooklynu pod záštitou Golden Boy Promotions a Matchroom Boxing. Pay-per-view je možné zakoupit skrze platformu DAZN, která nabízí různé balíčky. V rámci ročního předplatného je první měsíc zdarma, poté 249,00 Kč měsíčně. U měsíčního předplatného je cena za první měsíc 115 Kč a poté 339 Kč. V tomto případě platí 30denní výpovědní lhůta.

Na variantu sledování zápasu Garcia vs. Haney zdarma se příliš spoléhat nedá, i když se někdy pirátské streamy na internetu objeví. Tento typ streamu ale většinou nemá dobrou kvalitu a doprovází ho velké množství reklam.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

*️⃣ Jak sledovat box Ryan Garcia dnes proti Haneyumu?

Boxerský duel o titul super lehké váhy organizace WBC mezi Ryanem Garciou a Devinem Haneym můžeme v neděli okolo 5:00 sledovat v online live streamu. Podrobnosti se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Legendární boxer Mike Tyson

BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě.✅ Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na boxerskou exhibici Mike Tyson...

Flexking vs. Strýco Filip

FNC 6: Flexking vs. Strýco Filip – info, livestream, kurzy a sázkový tip

V sobotu se chystá 6️⃣. turnaj Fight Night Challenge. Třešinkou na dortu bude hlavní zápas Flexking vs. Strýco Filip.👊 Který z nich má...