FNC 6: Flexking vs. Strýco Filip – info, livestream, kurzy a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu se chystá šestý turnaj Fight Night Challenge. Event nabídne hodně zábavnou kartu a třešinkou na dortu bude hlavní zápas Flexking vs. Strýco Filip. Který z nich má větší šance na vítězství?

Flexking vs. Strýco Filip Foto: Facebook/Fight Night Challenge

FNC 6: Čepo, Bartl, Rendys a další – datum, místo a další info

V sobotu 20. dubna se odehraje v pořadí již šestý turnaj Fight Night Challenge. Událost nabídne celkem jedenáct boxerských duelů a netradiční zápas jednoho proti třem. Představí se také například bojovník známý z Clash of the Stars Rendys a bitvu svedou i zápasníci OKTAGONu Vlasto Čepo a Marek Bartl. Vsaďte si na bojové sporty a vyzvedněte si registrační bonus ZDE.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Fight Night Challenge 6: Flexking vs. Strýco Filip – kurzy, analýza a tip

Andreas Stolárik aka Frayer Flexking měl ke sportu odjakživa blízko. V dětství hrál fotbal, kterému se věnoval do svých devatenácti let. Poté se stala středem jeho zájmu hudba, později se ale dopracoval k boxu, který trénuje dodnes pod vedením Miroslava Cingela v Boxerně Žilina.

Stolárik si ve Fight Night Challenge 6 tuto sobotu střihne svůj již pátý zápas. Flexking si v organizaci udržuje kladnou bilanci 3 - 1, přičemž v případě všech tří výher ukončil zápas před limitem (dva zápasy čistým knockoutem a jeden technickým).

Flexkingova jediná prohra byla nicméně poněkud kontroverzní. V zápase s rapperem Refewem, který se odehrál v rámci druhého turnaje organizace, byl Flexking diskvalifikovaný kvůli chrániči zubů, který mu opakovaně vypadával z úst.

Ve svém prvním zápase v FNC Flexking srovnal síly s rapperem Čis T, jehož knockoutoval ve druhém kole. Kromě výhry si na konto připsal první historické KO organizace. V rámci třetího turnaje si to Stolárik rozdal se svérázným Baronem, známým z reality show Farma. I v tomto zápase si rapper hned na začátku druhého kola připsal čisté KO.

Během FNC 5 proti Flexkingovi nastoupil redaktor slovenského pořadu Teleráno a influencer Adam Štrba, který měl do tohoto zápasu v podstatě nulové zkušenosti s boxem. Flexking šel tedy do tohoto duelu logicky v roli favorita, což se potvrdilo. Štrbu ukončil před limitem a odnesl si vítězství na TKO.

FLEXKING vs. STRÝCO FILIP – bilance v FNC
Flexking Strýco Filip
3 - 1 1 - 0
3 x KO/TKO - 1 x diskvalifikace 1 x na body

Filip Tóth aka Strýco Filip je známý především coby komik, řečník a populární foodbloger, jehož na sociálních sítích sleduje přes šedesát tisíc followerů. Právě jeho výřečnost se mu hodila během trash talku, který mezi soupeři zahořel okamžitě po oznámení zápasu.

sipka Kompletní kartu turnaje najdete ZDE

Ani Strýco Filip nebude stát v ringu FNC poprvé. Svůj první boxerský duel absolvoval v rámci pátého turnaje, kde proti němu na short notice nastoupil zcela nepřipravený Miroslav Vlček. Strýco Filip sice souboj na body vyhrál, přesto se od něho vzhledem k okolnostem čekalo spíše předčasné ukončení.

KURZY TIPSPORT
Flexking Strýco Filip
1.69 1.97

Vzhledem k váhovým rozdílům mezi bojovníky je zápas nastavený do 100 Kg. Těžší Tóth by mohl teoreticky svou váhu využít k potenciálně ukončovacím úderům, na Stolárikově straně ale bude stát trénovanost a zkušenosti. Je tedy logické, že Flexking je kurzovým favoritem.

TIP: Flexking zvítězí v kurzu 1.69 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Flexking vs. Strýco Filip tip

Kde sledovat Fight Night Challenge 6? Livestream na JOJ Play

Živý přenos turnaje Fight Night Challenge 6 bude možné sledovat skrze livestream služby JOJ Play. PPV zakoupíte na stránkách play.joj.sk za 9.99 eur. Free prelims zápasy Fight Night Challenge obvykle vysílá na svém youtubovém kanále, kde najdete i spoustu souvisejícího materiálu, jako jsou tiskové konference nebo předzápasové rozhovory s názvem FACE-OFF.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Shem Rock

Máte Shema Rocka za notorického potížistu? Tady je 5 faktů, díky nimž ho možná vezmete na milost

Co nevidět ho čeká zápas, nové smlouvě s OKTAGONem ale předcházela spousta kontroverze. Rock ale není jen potížista, některá fakta o něm...

Daniel Škvor se chystá do akce

OKTAGON 56: Škvor vs. Fleury – datum, kurzy, program a online livestream

Oktagon 56 ✔️ se koná už tuto sobotu v anglickém Birminghamu. V betonové džungli se představí i kvarteto českých legionářů. Všechny...

Andrej Kalašnik

Andrej Kalašnik hodnotí svého soupeře. Kdo je Liam Etebar a čím může Vagabunda ohrozit?

Andreje Kalašnika čeká už co nevidět bitva. 20. dubna nastoupí v Birminghamu proti Liamu Etebarovi.👊 Co je Vagabundův soupeř zač a co si o...