Žádný respekt! Nate Diaz se předčasně pakoval z rozhovoru s Jakem Paulem

Boxerský duel mezi Natem Diazem a Jakem Paulem je už doslova za rohem. Bývalá hvězda UFC opět dostála své vizitce kontroverzního bojovníka. Co se stalo?

Nate Diaz Foto: Profimedia

Nate Diaz odešel z rozhovoru s Jakem Paulem a Arielem Helwanim

Dělá si co chce. O Nateu Diazovi je dlouhodobě známo, že pro něj pravidla často nic neznamenají. Úctu a respekt k soupeři by u něj člověk pohledal. A nyní to opět předvedl v plné parádě. Diaz k údivu Jakea Paula i moderátora Helwaniho opustil face to face rozhovor.

Jednoduše vstal a odešel. Nate Diaz rozhodně nepatří mezi fightery, kteří by se vyžívali v předzápasovém mediálním shonu. Popisovat jeho aktuální rozpoložení a pouštět se do vzájemným slovních přestřelek rozhodně není jeho parketa. To se všeobecně ví.

38letý Američan se před zápasem s Jakem Paulem postaral o další velké pozdvižení. Na dostupných záběrech, které kolují na internetu, totiž kamery zachytily, jak uprostřed Paulovi řeči vstal a odkráčel ze studia. Venku poté nasedl do svého auta a nechal se odvést neznámo kam.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Zápas Diaz vs. Paul přitahuje obrovskou pozornost a duel doprovází masivní promo. Tentokrát se to ale první přemožitel Conora McGregora ve slavné UFC rozhodl vzít mediální povinnosti do vlastních rukou. Přestalo ho to bavit, a tak zkrátka z rozhovoru odešel.

Už před samotným odchodem působil Diaz velmi nervózně, mnul si ruce a bylo jasně patrné, že se v přítomnosti Jakea Paula necítí vůbec komfortně. Není divu. Celá scéna totiž předpovídá jeho porážku a jeho pád naznačují i aktuálně vypsané sázkové kurzy.

Co na tom, že si za zápas přijde na obrovské peníze. Tady jde o čest a Diaz podle všeho není v ideálním rozpoložení. Jak se to podepíše na jeho výkonu v ringu? To se dozvíme už v neděli časně ráno našeho času.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Nate Diaz

Paul s Diazem se kočkovali na staredownu, došlo i na kontakt

Poprvé se proti sobě postavili tváří v tvář. Jake Paul a Nate Diaz mají za sebou úvodní tiskovou konferenci před očekávaným boxerským...