Zapojte se do fotbalové tipovačky k MS o 100 000 Kč

Mistrovství světa ve fotbale 2022 je tady a vy si při té příležitosti můžete přijít na obrovsky atraktivní ceny. Jednoduchá pravidla a podmínky tipovačky se dočtete uvnitř tohoto článku.

Fotbalová tipovačka o 100 000 Kč Foto: FightLive.cz

Tipovací soutěž k MS ve fotbale 2022: 5 hracích kol, 5 šancí na parádní finanční odměnu

Už tak nabity závěr roku letos ozdobí fotbalové mistrovství světa v Kataru. Znovu po 4 letech si 32 zemí zahraje o zlatavou trofej a věčnou slávu. Zlaťáky může ostře sledovaný šampionát přihrát i na vaše konto. Během 5 hracích kol tipujeme na webu FotbalZprávy.cz výsledky jednotlivých utkání.

Nejdůležitější podmínkou je založit si účet u Betana ZDE a pomocí svého nicku a emailové adresy se následně zapojit do tipovací soutěže. Je to velmi rychlé a jednoduché. Tipovat můžete i pomocí vašeho mobilního telefonu.

To ale pořád není všechno. Sázková kancelář Betano je nejen hlavním partnerem tipovací soutěže o ceny v celkové hodnotě 100 000 Kč, zároveň si pro nové hráče připravila sázkový bonus za registraci a několik zábavných promo akcí během mundialu.

registruj-se-betano-cz

Tipovačka k MS ve fotbale 2022 má několik výhod a pravidel, o kterých musíte vědět. Tady je výčet těch nejdůležitějších:

  • Zapojit se můžete zcela zdarma
  • Přehledný tipovací formulář najdete ZDE
  • V každém jednotlivém kole hrajeme o 20 000 Kč
  • První 3 tipovací kola (skupinové zápasy) lze natipovat najednou
  • 5 nejlepších tipérů v každém kole dostane na svůj účet u Betana ceny v tomto pořadí
  • Uživatelské jméno a email musí být to, pomocí kterého jste se registrovali u Betana

Pokud nestihnete start turnaje (neděle 19. listopadu) nic se neděje. Své tipy můžete odeslat kdykoliv během měsíc dlouhého zápasového maratonu. Za přesně trefený výsledek berete 5 bodů. Uhodnete-li alespoň vítězný tým, máte za to 2 body. Pod tipovacím formulářem najdete zároveň průběžné pořadí a výherce jednotlivých kol.

Doba, kterou tipováním výsledků k fotbalovému MS strávíte je samozřejmě individuální. Někdo stráví přípravou dlouhé hodiny, jiný se zase raději spolehne na svůj momentální instinkt. Podobně jako třeba v online casinu Betano je i v této soutěži zapotřebí trochu toho hráčského štěstí. Dobře se bavte.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Sázková kancelář Betano: Sázejte na MMA i box se skvělým bonusem

Sázkaři a fanoušci nejen bojových sportů mají obrovský důvod k radosti❤️. Světová společnost Kaizen Gaming spustila v Česku novou sázkovou...

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy také na MMA

Sázky na Oktagon MMA u Betana - atraktivní kurzy i příležitosti

Společnost Betano působí na českém trhu teprve krátce, svými vypsanými kurzy si ale nahlas říká o pozornost sázkařů. Jak je to s kurzy na...