Zvládnete nástrahy Oktagon mise u Betana? Odměna stojí za to!

U příležitosti turnaje Oktagon 34 na Štvanici vyhlásila Sázková kancelář Betano jednu ze svých sázkařských misí. O co tentokrát jde se dozvíte v článku.

Oktagon mise u Betana Foto: Betano

Betano Oktagon mise

Karlos Terminátor Vémola se v sobotu večer porve o titul polotěžké váhy. Nová Sázková kancelář Betano vyhlásila u této příležitosti Oktagon misi. Splňte podmínky a získejte 50% z vaší celkové vsazené částky až do výše 500 Kč. K tomu aby jste se mohli zúčastnit této oblíbené promo akce, je potřeba se zaregistrovat online u Betana ZDE

Uvítací vstupní bonus až do výše 3000 Kč

Podmínky Oktagon mise u Betana

  1. Ze všeho nejdřív si vytvořte herní účet u Betana během několika minut
  2. Přihlašte se ke svému účtu a potvrďte svoji účast přes tlačítko „Zúčastnit se“
  3. Vsaďte si sólo sázku na jakýkoliv zápas turnaje Oktagon 34 s kurzem alespoň 1,65
  4. Minimální hodnota sázky musí být 150 Kč
  5. Mise běží do zahájení posledního zápasu karty (okolo 23:55).

Postup přihlášení do Betano Oktagon mise na mobilu Foto: Betano

Pokud úspěšně zdoláte Oktagon misi přijdete si na 50 % sázkový bonus podle výši vaší sázky. Maximálně však 500 Kč (při sázce 1000 Kč). Na ostře sledovaném turnaji Oktagon 34 bude k vidění celá řada zajímavých zápasů, které nabízí zajímavé kurzy.

Najdete si ten svůj a pokoříte tuto Betano misi? V tom případě v příští misi můžete těšit na zvýšenou odměnu. Kompletní znění pravidel najdete na webu Betana. Hodně štěstí!

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy také na MMA

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matouš Kohout má před sebou životní výzvu

Oktagon 34: Kohout vs. Legierski - kurzy a online livestream

Jedním z obrovsky očekávaných zápasů letošní Štvanice je duel mezi Matoušem Kohoutem a Mateuszem Legierskim. Analýzu a sázkový tip najdete...