RFA 4 Košice: Minda vs. Možný datum, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Real Fight Arena má před sebou 4. turnaj. V hlavních rolích se představí slovenský tank Sebastian Fapšo, polský King Kong Kamil Minda, nebo po titulu dychtící David Hošek. Kompletní informace, program a výsledky, najdete v tomto článku.

ANALÝZA A KURZYPROGRAM, VÝSLEDKYLIVESTREAM

Kamil Minda se na turnaji RFA 4 utká s Tomášem Možným Foto: RFA

Hodnocení turnaje rfa 4: 8,2/10

  • Datum a místo konání: 8. října, 19:00, Steel Arena, Košice
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Real Fight Arena 4: Kamil Minda vs. Tomáš Možný; Lutterbach vs. Fapšo

Na sobotním turnaji RFA bude k vidění několik třaskavých duelů. Bouřlivák Sebastián Fapšo si v jednom z hlavních zápasů hodlá vyšlápnout na ostříleného Brazilce Joiltona Lutterbacha. Nová hvězda organizace Kamil Minda zase plánuje překvapit v souboji s elitním Tomášem Možným. Sledujte všechny zápasy RFA 4 živě na Tipsport TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

RFA 4 online: Kamil Minda vs. Tomáš Možný kurzy, sázkový tip

Kamil Minda (7-3) je nejnovější akvizicí organizace Real Fight Arena. Bývalý titulový vyzyvatel organizace Oktagon přichází v nejlepší možnou chvíli poté, co musel ze zdravotních důvodů odstoupit z hlavního zápasu proti Jozefu Wittnerovi legendární Monster Kníže.

Polský těžkotonážník Kamil Minda se tak postaví do hlavního MMA zápasu večera a na začátek je angažmá v RFA ho nečeká vůbec nic jednoduchého. Jeho největší výhodou v tomto utkání je komplexní MMA příprava, zatímco Možný je dlouhodobě považován za ortodoxního strikera. Naopak fyzická kondice a obecně delší průběh zápasu patří mezi Mindovy největší slabiny. Pokud se mu nepodaří dostat možného na zem, bude mít obrovské problémy. Do tohoto utkání jde navíc po dvou porážkách v řadě. (Buday, Dajčman).

Tomáš Možný posbíral za celou kariéru mnoho úspěchů v K1. Působil v prestižní organizaci Glory a nejen na Slovensku budí jeho jméno velký respekt. V minulosti si ho do přípraného kempu pozval titulový vyzyvatel organizace UFC, Francouz Ciryl Gane, což má samo o sobě obrovskou váhu.

Možný se do MMA se vrací po téměř 11 letech, prakticky s nulovými zkušenostmi. Bijec s přezdívkou obr je ale kromě svých pověstných kopů i KO úderů na svou výšku a váhu neuvěřitelně obratný, což by na těžkopádného Mindu mělo platit. V Košicích bude mít navíc velkou podporu fanoušků.

TIP: Tomáš Možný zvítězí, v kurzu 1,80 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kurzy na tento duel jsou hodně vyrovnané

Real Fight Arena 4 fight card: program, zápasy výsledky RFA 4

Obrovsky vyhroceným zápasem je souboj generací Lutterbach vs. Fapšo pod pravidly Real Fight. Jiskry létaly už na staredownu v rámci tiskové konference a dá se čekat, že v samotném zápase tomu nebude jinak. Analýzu tohoto utkání najdete tady.

Důležitý krok směrem k titulové šanci stojí před Davidem Hoškem, který vyzve přemožitele Milana Ďatelinky, Nenada Avramoviče. Na kompletní kartu RFA 4 se podívejte zde.

REAL FIGHT ARENA 4: MOŽNÝ VS. MINDA
Hlavní karta
MMA heavyweight Kamil Minda vs. Tomáš Možný (body)
Real Fight 81 kg Joilton Lutterbach (body) vs. Senastián Fapšo
MMA welterweight Chris Astley vs. Jozef Wittner (TKO)
Real FIght 70 kg Peter Štanga vs. Jacob Mikula (TKO)
MMA middleweight Nenad Avramovič (body) vs. David Hošek
MMA heavyweight Zsolt Balla vs. Yevgeni Orlov (TKO)
Prelims
MMA middleweight
Zarko Golubovič vs. István Véreb
MMA lightweight Jakub Batfalský (TKO) vs. Samuel Daňko
MMA flyweight Kamila Šimková (body) vs. Beáta Juhász
MMA bantamweight Roman Savenchuk vs. Dominik Toporcer (submise)
MMA featherweight Petr Stříž vs. Jakub Barna

Jak a kde sledovat turnaj RFA 4 v Košicích živě online? Livestream, PPV

Všechny zápasy turnaje RFA 4 vysílá Tipsport TV v přímém přenosu ZDE. Streamy na jednotlivé duely si rozkliknete v sekci live. Nově registrovaní hráči obdrží kromě přístupu ke sportovním livestreamům i parádní sázkový bonus 300 Kč.

K dispozici je také oficiální PPV na galavečer RFA 4, které výjde na 9,90 EUR. Organizace nabízí i zvýhodněnou nabídku s názvem RFA multipass, kde za částku 23,90 EUR získáte přístup ke všem turnajům do konce roku. RFA v TV nabídce nenajdete. Na video upoutávku k hlavnímu zápasu se podívejte níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde se koná galavečer RFA 4?

Galavečer RFA 4 se uskuteční v košické Steel Aréně v sobotu 8. října 2022 od 19:00. Zápasový program a tip na hlavní duel večera najdete uvnitř článku

2️⃣ V kolik a proti komu nastoupí Fapšo dnes na turnaji RFA 4?

Zápas Sebastiana Fapša s hvězdným Joiltonem Lutterbachem je jednou z hlavních ozdob turnaje RFA 4 v Košicích. Tento duel přijde na řadu okolo 23:00.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Badr Hari vs. Alistair Overeem 3

Glory Collision 4: Hari vs. Overeem kurzy, analýza a livestream

Po 13 letech dojde na epickou kickboxerskou trilogii ⭐ mezi Badrem Harim a Alistairem Overeemem. Kde zápas sledovat a na co si vsadit?...