Box: Cheavon Clarke vs. Vasil Ducár o titul IBF – datum, kurzy a online live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejlepší český boxer Vasil Ducár se v sobotu utká o mezinárodní titul organizace IBF. V Anglii změří síly s neporaženým domácím rohovníkem Cheavonem Clarkem. Vše o tomto duelu si přečtěte v článku.

AKTUALIZOVÁNO: Ducár prohrál po 10kolové bitvě jednomyslně na body

Vasil Ducár má před sebou další velkou výzvu Foto: Profimedia

Box křížová váha 10x3min. o titul IBF: Vasil Ducár vs. Cheavon Clarke

Těžká zahraniční mise proti neporaženému domácímu soupeři. Vasil Ducár se už v sobotu 30. září okolo 22:00 postaví do ringu proti Britovi s jamajskými kořeny Cheavonu Clarkovi. Vítěz tohoto duelu připne uvolněný evropský pás organizace IBF a přiblíží se zápasu o titul mistra světa. Dokáže český borec vyloupit Londýn? Vsaďte si na box s bonusem za snadnou registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Vasil Ducár už po několikáté v kariéře přijal obrovsky těžkou výzvu a pokusí se znovu prorazit za hranicemi Česka. Právě zápasy mimo domácí kotlinu Vasilovi v posledních letech úplně nevyšly. I přes houževnatý výkon postupně prohrál s Chrisem Billamem Smithem, Mikem Perezem a Jordanem Thompsonem. Zmíněný trojlístek ovšem představuje TOP světovou kvalitu a s výjimkou souboje se zkušeným Kubáncem Perézem, nebyl Ducár v těchto zápasech daleko od vítězství.

Na domácí scéně to díky výhrám nad Procházkou, Pejsarem, Řezníčkem a Bosnjakem dlouho byla jasná dominance, než ho v posledním zápase přibrzdil Ukrajinec žijící v Česku, Viktor Trush. Tento duel o titul v křížové váze nabídl fantastickou řežbu, ve které byl Vasil hned dvakrát počítán. Nakonec ale došlo k nešťastnému střetu hlavami a kvůli tržné ráně na Vasilově hlavě rozhodčí po konzultaci s doktorem zápas ukončil a prohlásil za remízový.

Vasil sice díky tomuto výsledku pás udržel, následně se ho ale dobrovolně vzdal, aby mohl čelit velkým zahraničním výzvám. Svěřenec Karla Kaisera a Michala Vančury dlouhodobě cílí na zápas o titul mistra světa v křížové váze, což by byla pro český box naprostá senzace. Zisk titulu interkontinentálního pásu IBF by ho k této metě mohl hodně přiblížit.

BILANCE 🔍
Matchroom Boxing, Londýn, OVO Wembley Arena
Křížová váha ⚖️ Vasil Ducár Cheavon Clarke
✏️ Věk 33 let 32
✏️ Bilance 14-6-2 6-0
✏️ Výška 190 cm 182 cm
✏️  Kurz na vítězství 8,85
Vsadit u Tipsportu
1,08
Vsadit u Tipsportu
✏️  Styl Ortodoxní Ortodoxní

Cheavon Clarke má sice ve 32 letech na kontě „pouze“ 6 profesionálních zápasů, jedná se ale o velmi zkušeného a úspěšného amatérského boxera, který má za sebou obrovskou porci utkání i medailové úspěchy z ME Evropy. Představil se také na LOH v Tokiu. V profi ringu dosud nepoznal přemožitele, když 5 ze 6 soupeřů ukončil před časovým limitem.

V Anglii se o něm už velmi dobře ví a cílem promotéra Eddieho Hearna je budovat dále jeho record a kariéru. Zajímavostí je, že Vasil bude mít v zápase poměrně velkou výškovou převahu, což je v boxu důležitý faktor. Clarke je naproti tomu nebezpečný hlavně díky svoji výbušnosti a skvělému kardiu.

Ducár bude v sobotu velkým kurzovým outsiderem, což je role, na kterou je z posledních zahraničních utkání zvyklý. Není žádný pochyb o tom, že Vasil opět nechá v ringu naprosto vše, tak jak mu to velí jeho povaha válečníka, jež se nikdy nevzdává. Svou buldočí zarputilostí by se klidně mohl postarat o velkou senzaci. Kurz na jeho vítězství je zajímavou pobídkou.

TIP: Ducár zvítězí, v kurzu 8,85 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Clarke vs Ducár tip

Kde a kdy sledovat Ducár vs. Clarke box Anglie online? Livestream DAZN, PPV cena, přímý přenos v TV

Všechny zápasy tohoto boxerského galavečeru, který pořádá známá stáj Matchroom Boxing, můžete sledovat online na internetu. PPV stream DAZN Ducár vs. Clarke stojí v přepočtu 249 Kč za měšíční předplatné, které lze kdykoliv zrušit.

Zápas Clarke vs. Ducár zdarma nejspíše dohledat nepůjde a stejně tak zřejmě nebude dostupný přímý přenos v tuzemských televizích. Podívejte se, jak Vasil usiloval o evropský titul IBF minulý rok v srpnu s Jordanem Thompsonem.

Box Londýn: Opetaia vs. Thompson fight card (program, výsledky)

V hlavním zápase večera se o světový titul IBF utká někdejší Ducárův přemožitel Jordan Thompson.

BOX EVENT
Matchroom Boxing
IFB World Křížová váha Jai Opetaia vs. Jordan Thompson
IFB World super bantam
Ellie Scotney vs. Laura Soledad Griffa
IFB Inter. Křížová váha
Cheavon Clarke (body) vs. Vasil Ducár
EBU European Light Rhiannon Dixon vs. Katharina Thanderz
Supermuší váha Shannon Ryan vs. Xenia Jorneac
Middleweight George Liddard vs. Peter Kramer
muší váha Maisey Rose Courtney vs. Martina Bernile
lehká váha Ibraheem Sulaimaan vs. Joshua Ocampo

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde má zápas Vasil Ducár?

Vasil Ducár se v sobotu 30. září porve v Anglii o evropský titul IBF. Podrobnosti o jeho soupeři se dočtete uvnitř článku.

2️⃣ Jak sledovat zápas Ducár zdarma dnes online?

Box Ducár vs. Clarke můžete sledovat v sobotu večer srkze placené PPV na DAZN. Více informací se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Usyk porazil Duboise, sám byl ale v zápase v problémech

VIDEO: Nelegální úder nebo čistý spodek? Usyk slaví, Dubois cítí křivdu. Názory se různí

Úspěšná obhajoba Oleksandra Usyka má poněkud hořkou příchuť. Může za to kontroverzní úder Daniela Duboise, který byl podle rozhodčího veden...

Fenomenální Mike Tyson

Legendární Mike Tyson - milovaný i zavrhovaný fenomén

Zná ho celý svět, málokdo mu však rozumí. Nasajte příběh sportovního velikána Mikea Tysona 🥊️ a přečtěte si zajímavosti, které jste o něm...