Box: Jake Paul vs. Andre August – datum, analýza, kurzy, online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Americký boxer a youtuber Jake Paul se v sobotu brzy ráno našeho času utká v ringu s profesionálním boxerem Andre Augustem. Podrobnosti se dočtete v tomto článku.

AKTUALIZOVÁNO: Jake Paul knockoutoval Augusta v 1. kole - více info zde

Jake Paul jde do svého dalšího boxerského zápasu Foto: Profimedia

Kdy je zápas Jake Paul vs. Andre August? Čas a místo konání

Kontroverzní Jake Paul stihne v tomto roce ještě jeden zápas. Doma v Orlandu se ho pokusí překvapit Američan Andre August, kterého si Paul vybral za svého soupeře. Jde o budování recordu s cílem přidat hlavně další zelené políčko do statistik, nebo bude relativně neznámý August klást větší odpor? To se dozvíme už v sobotu 16. prosince okolo 5:00 ráno. Vsaďte si na tento zápas s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jake Paul nepolevuje a už tento víkend hodlá zaknihovat další vítězství v profi ringu. Boxer, který nepřestává překvapovat boxerský svět, stihl v letošním roce dva zápasy. Zatímco ve vyhroceném souboji s Tommym Furym prohrál těsně na body, legendární MMA zápasník Nate Diaz na něho recept nenašel a Paul si spravil chuť po jednomyslném rozhodnutí bodových rozhodčích.

Nadcházející duel s Andre Augustem má být pro Paula přípravou na příští rok, kdy se mají okolo něj dít velké věci. Není žádným tajemství, že úspěšný byznysmen chce čelit v dohledné době těm největším možným výzvám.

"Tohle je moje cesta k tomu, abych se stal mistrem světa. Myslím to smrtelně vážně. To je to, co udělám, a toto je krok tímto směrem. Je zkušenější než já, má víc knockoutů než já, má bilanci 10-1-1. Je to bestie a přijde bojovat," řekl Paul pro MMA Junkie.

Andre August je pro české fanoušky relativně neznámé jméno. Tento 35letý boxer aktuálně figuruje až na 309. místě v žebříčku křížových vah. August momentálně táhne sérii 5 výher v řadě, přičemž v posledních čtyřech zápasech zvítězil na body.

V tomto zápase nemá prakticky co ztratit, a tak se dá čekat, že se pokusí favorizovaného Paula zaskočit hned v úvodu. Cokoli jiného, než vítězství Jakea Paula, by ovšem bylo velkým překvapením.

BILANCE 🔍
Křížová váha ⚖️ Jake Paul Andre August
✏️ Věk 26 let 35 let
✏️ Bilance 7–1 (4 KO) 10–1–1 (5 KO)
✏️ Výška 185 cm 178 cm
✏️ Rozpětí 193 cm 186 cm
✏️  Kurz na vítězství 1,17 4,70
✏️  Styl Ortodoxní Ortodoxní
✏️  Přezdívka The Problem Child -

Kde sledovat Jake Paul online v přímém přenosu? Video, free stream

Živý přenos zápasu Jake Paul vs. Andre August nabídne streamovací platforma DAZN, kde si lze předplatit několik různých verzí balíčků. Naopak se nedá čekat, že bude k dispozici Jake Paul free stream zdarma.

Ideální nejsou ani pirátské streamy na internetu, které často postrádají kvalitu obrazu, a musíte se proklikat přes velké množství reklam. Zápas Andre August – Jake Paul v TV rovněž nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣ Kdy má Jake Paul zápas?

Americký boxer Jake Paul se v sobotu 16. 12. okolo 5:00 SEČ utká s Andre Augustem. Podrobnosti i analýzu najdete v článku.

2️⃣ Jaké jsou kurzy Jake Paul vs. Andre August?

Jake Paul jde do svého 9. zápasu v pozici výrazného kurzového favorita. Kde si na duel vsadit a získat a bonus za registraci zdarma, se dozvíte v tomto článku.

3️⃣ Kde zápas Andre August v. Jake Paul sledovat živě zdarma?

Sledovat Jake Paul vs. Andre August nejspíš nebude možné zcela zdarma. Oficiální PPV stream najdete na DAZN.com

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Francis Ngannou pořádně zatopil Tysonu Furymu

Francis Ngannou byl blízko senzaci. Světového šampiona Furyho dokonce poslal k zemi – VIDEO

Boxerský duel Fury vs. Ngannou přinesl hodně překvapivý průběh. Furyho bilance se otřásla v základech. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...