Box: Tyson Fury vs. Dillian Whyte datum, informace a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu 23. dubna se na stadionu Wembley v Londýně uskuteční největší boxerský zápas letošního roku. Vše důležité k utkání mezi Tysonem Furym a Dillianem Whytem najdete v tomto článku. Podívejte se, kde sledovat zápas živě zdarma a na co si vsadit.

INFO A TIPPŘÍMÝ PŘENOS, LIVESTREAM

Tyson Fury se s Dillianem Whytem utká na stadionu Wembley v Londýně Foto: Profimedia

Hodnocení zápasu FURY VS. WHYTE: 9,8/10

  • Datum a místo konání: sobota, 23. dubna, Stadion Wembley, Londýn, Anglie
  • Nabídka sázek: Na zápas je vypsáno mnoho sázkových variant

sipkaAktualizováno: Tyson Fury zvítězil na TKO na konci 6. kola

Box o titul WBC: Tyson Fury vs. Dillian Whyte - preview

Rekordně dotovaný boxerský megazápas o světový titul WBC je tady. Neporažený král těžké váhy Tyson Fury bude v sobotu 23. dubna okolo 23:00 čelit Dillianu Whytovi. Na ikonickém stadionu londýnského Wembley a před zraky 94 tisíc diváků si to oba borci rozdají o titul, slávu a prestiž. Na výplatách si rozdělí astronomickou sumu, v přepočtu téměř 900 milionů korun! Potvrdí The Gypsy King roli jasného favorita? Vsaďte si na box s bonusem zdarma za online registraci zde

Box - sleduj průběh zápasu zde

Zápas Tyson Fury vs. Dillian Whyte dlouho nebyl na pořadu dne, nakonec se ale tohoto zajímavého střetnutí přeci jen dočkáme. Zranění, covid a složité vyjednávání ohledně financí termín zápasu odsunulo, nikoliv překazilo, a tak nás v sobotu čeká skutečná boxerská lahůdka.

⏰ Kdy: 23. dubna 2022
🥊 Kde: Wembley Stadium, Londýn
▶ Livestream: Info zde
💰 Rozdělení odměn Fury (650 mil. Kč), Whyte (100 mil. Kč) + 100 mil. Kč pro vítěze

Tyson Fury zápas s Dillianem Whytem (Wembley, Londýn) - sázky, tip, analýza

Tyson Fury se po 4 letech představí na „domácí půdě“. Fenomenální a v kariéře stále neporažený boxer, který je považován za světovou jedničku těžké váhy, bude znovu obhajovat pás organizace WBC a The Ring. Naposledy si začátkem října 2021 poradil ve třetím vzájemném zápase s nebezpečným Deontayem Wilderem, kterého knokautoval v 11. kole navzdory tomu, že sám byl v průběhu zápasu dvakrát počítán. Jeho rychlost pohybu a technika nepřestává fanoušky udivovat.

Dillian Whyte se po dlouhých tahanicích a rozepřích ohledně financí utká s Furym, jakožto prozatímní šampion, a tedy povinný vyzyvatel organizace WBC. Na svém kontě má 28 výher a pouhé dvě porážky, ta poslední v roce 2020 od Alexandera Povětkina, byla však hodně drtivá. Rodák z Jamajky totiž inkasoval v pátém kole přesně mířený zvedák, po kterém šel bezvládně k zemi. V odvetě ale předvedl neuvěřitelnou tvrdost a díky KO ze 4. kola si vzal prozatímní titul zpět.

TIP: Zápas skončí v 9. - 12. kole, v kurzu 3,75 sipka Vsadit u Fortuny

Duel by se podle všeho mohl rozhodovat v závěrečných kolech

Duel Fury vs. Whyte je velmi očekávanou událostí i proto, že mnoho odborníků a fanoušků věří, že právě Dillian Whyte může Furyho sesadit z trůnu a poslat do důchodu. Přesně to si například myslí legendární boxer David Haye.

Pravdou ale je, že komplexní box Tysona Furyho je na úplně jiné úrovni, a pakliže soupeře nepodcení, měl by si dojít pro vítězství. Whyte ovšem snese velké množství úderů a z toho důvodu se zajímavě jeví sázka na ukončení zápasu v posledních čtyřech z 12 vypsaných kol.

BOX TYSON FURY DILLIAN WHYTE
☑️ Věk 33 34
☑️ Národnost Velká Británie Velká Británie
☑️ Bilance 31-0-1 28-2
☑️ Přezdívka The Gypsy King The Body Snatcher
☑️ Výška 206 cm 193 cm
☑️ Rozpětí paží 216 cm 198 cm

Kdy, kde a jak sledovat box Whyte vs. Fury živě online? Live stream, bude Fury v televizi živě? Voyo, Fury Nova Action

Ostře sledovaný boxerský duel Fury vs. Whyte odvysílá skupina Nova prostřednictvím stanice Nova Action (od 21:30) a platformy Voyo. K dispozici budou pravděpodobně i volně dostupné online livestreamy na internetu a samozřejmě také oficiální PPV stream.

U sázkové kanceláře Fortuna si můžete za pohodlnou online registraci zdarma vyzvednou vstupní bonus a vsadit si na svého favorita. Zároveň získáte přístup ke sledování všech turnajů organizace UFC a mnoho dalších eventů z bojových sportů.

Box: Fury vs. Whyte fight card (program, výsledky)

Na kartě se představí i nevlastní bratr Tysona Furyho, Tommy Fury, který se měl minulý rok utkat s kontroverzním youtuberem Jakem Paulem. Na kompletní složení zápasů ve Wembley se podívejte v této tabulce.

FURY VS. WHYTE VÝSLEDKY
Heavyweight Tyson Fury (c) def. Dillian Whyte TKO
Welterweight Ekow Essuman (c) def. Darren Tetley BODY
Featherweight Nick Ball def. Isaac Lowe TKO
Heavyweight David Adeleye def. Chris Healey TKO
Light Heavyweight Tommy Fury def. Daniel Bocianski PTS
Light Heavyweight Karol Itauma def. Michal Ciach TKO
Super Featherweight Kurt Walker def. Stefan Nicolae BODY
Super Featherweight Royston Barney-Smith def. Konstantin Radoi BODY

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy má zápas Whyte vs. Fury datum?

Velmi očekávaný titulový souboj Tyson Fury vs. Dillian Whyte se uskuteční už v sobotu 23. dubna 2022. Kompletní informace a sázkový tip přinášíme uvnitř článku.

2️⃣ Jak sledovat box Fury zápas dnes s Whytem?

Hvězdný boxerský duel budou moci fanoušci v České republice sledovat mimo jiné na stanicích skupiny Nova. Detaily k přímému přenosu najdete uvnitř článku zde.

3️⃣ Bude někde k dispozici box Fury živě zdarma online?

Zápas Fury vs. Whyte bude možné v sobotu sledovat hned několika způsoby online živě na internetu i v televizi. Podrobnosti v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Marpo na tiskové konferenci organizace Real Fight Arena

Marpo Otakar Petřina – box, zápasy, statistiky a životopis

Otakar Petřina alias Marpo je úspěšný český raper a muzikant ✨ se zálibou v bojových sportech 🥊️. Jeho život a kariéru přibližujeme v tomto...

Rytmus si box vyloženě užívá

Rytmus přijal další výzvu! Co vzkázal svému soupeři?

Patrik Vrbovský, alias raper Rytmus se znovu ukáže v boxerském ringu. Svůj další výkonnostní progres hodlá ukázat na druhém turnaji Fight...