Fight Night Challenge 3: Frayer Flexking vs. Baron kurzy a stream

Na boxerském galavečeru Fight Night Challenge 3 jde znovu do akce kontroverzní rapper Frayer Flexking. Kometa slovenského hip hopu tentokrát změří síly s účastníkem reality show Farma, Baronem. Na co si v tomto utkání vsadit? Tady je náš tip.

Kontroverzní slovenský rapper a boxer Frayer Flexking Foto: Patrik Uhlíř / MAFRA / Profimedia

FNC 3 Box Brno: Andreas Frayer Flexking Stolárik vs. Imi Baron Štefaník - info a tip

Nejvyhrocenějším zápasem Fight Night Challenge 3 je souboj mezi Frayerem Flexkingem a Baronem. Facky, osobní útoky i slovní přestřelky na sociálních sítích. V duelu těchto dvou to obrovsky vře už před samotným zápasem. V ringu se dvě znepřátelené postavy slovenské scény potkají 27. prosince okolo 21:30. Jak dopadne tato bitva plná emocí? Vsaďte si na box s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Andreas Frayer Flexking Stolárik nechyběl na předchozích dvou boxerských turnajích organizace Fight Night Challenge. V prvním vydání si v roce 2020 vyšlápl na rappera Čistychova, kterého knokautoval zadním capákem v prvním kole. Stejně jako zazářil v prvním střetnutí, si ale o rok později uřízl pořádnou ostudu v zápase s rapperem Refewem. Pro vypadávající chránič zubů byl totiž diskvalifikován. Teď si chce na turnaji Fight Nght Challenge 3 v Brně spravit reputaci.

Flexking je dobře známý pro svůj velmi prořízlý jazyk a kousavý trashtalk. Nemá problém pustit se se svým soupeřem do mediální války a tím vypromovat zápas. Box trénuje v klubu Boxerna Žilina pod vedením Miroslava Cingela, kde za poměrně krátkou dobu udělal zajímavý výkonnostní progres.

Imi Baron Štefaník je neméně kontroverzní postavou letošního Fight Night Challenge 3 v Brně. Jeho jméno je spojené především s poslední řadou reality show Farma, ze které byl ale pro svoje vulgární i agresivní chování vyhozen. Také Baron má minulost protkanou nejrůznějšími skandály, což ho s Flexkingem spojuje.

Na boxerské tréninky Baron dochází do Spartakus Fight Gymu a z nejrůznějších videí je vidno, že i jeho technika a schopnosti jsou na zajímavé úrovni. V tomto duelu bude mít ale Flexking velkou výhodu v zápasových zkušenostech. Přeci jen v ringu na Fight Night Challenge už dvakrát stál a navíc se zdá, že se mu povedlo dostat se soupeři do hlavy.

TIP: Flexking vyhraje, v kurzu 1,66 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Flexking je v tomto zápase kurzovým favoritem

Jak sledovat box Baron vs. Flexking živě online? Live stream, PPV

Kurzy na všechny zápasy FNC najdete u Fortuny ZDE. Přímý přenos všech utkání najdete skrze placené PPV na fightnightchallenge.eu. V televizi se tento galavečer zřejmě neobjeví.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy bude zápas Flexking Baron box v Brně?

Boxerské utkání mezi Frayerem Flexkingem a Baronem se uskuteční na galavečeru Fight Night Challenge 3 v Brně 27. prosince 2022. Analýzu a tip si přečtěte v článku

2️⃣ Jaké jsou na box FNC 3: Baron vs. Flexking kurzy?

Sázkové kanceláře favorizují v tomto zápase problémového slovenského rappera Frayera Flexkinga (1,66). Ten boxoval na obou předešlých galavečerech.

Hodnocení turnaje FIGHT NIGHT CHALLENGE 3: 9,3/10

  • Datum a místo konání: 27. 12. 2022 od 18:00, Brno
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy karty si můžete vsadit u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Alex Cverna bude opět po roce boxovat na Fight Night Challenge

Fight Night Challenge 3: Cverna vs. Zátorský analýza, tip a kurzy

Lehká váha Michal Zátorský vyzve na Fight Night Challenge 3 těžkotonážníka Alexandera Cvernu. Jak dopadne tento boxerský duel? Tady je...