Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo informace, datum a kurzy

Boxerská bitva mezi Karlosem Vémolou a zpěvákem Marpem se uskuteční už 21. května v O2 Areně. Podívejte se na kompletní informace, program a návod na sledování livestreamu.

PROGRAM - KURZY - LIVESTREAM - VSTUPENKY
VÁHA - ONLINE REPORT

Karlos Vémola se utká v boxu s Marpem Foto: Karlos Vémola

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo informace, datum a kurzy

Karlos Terminátor Vémola se utká s Otakarem "Marpem" Petřinou už 21. května na akci Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo. Souboj proběhne v pražské O2 Areně, která bude s největší pravděpodobností beznadějně vyprodána. Kromě hlavní zápasu uvidíme na tomto boxerském galavečeru i Miloše Petráška, Václava Siváka, nebo Gábora Borárose. Klikněte zde a sledujte průběh zápasu Vémola vs. Marpo živě.

Sleduj průběh zápasu zde

Očekávaný duel Karlose Vémoly se zpěvákem Marpem v boxu bude největší událostí v oblasti bojových sportů v tomto roce v Česku i na Slovensku.

⏰ Kdy: 21. května 2022
🥊 Kde: O2 Arena, Praha
▶ Livestream: zde

Oktagon: Karlos Terminátor Vémola vs. Otakar Marpo Petřina kurzy

Odborníci ze sázkových kanceláří předpovídají vyrovnaný duel. Aktuálně je mírným favoritem Karlos Terminátor Vémola. Vémola má nespornou výhodu, že je profesionálním zápasníkem a je zvyklý denně trénovat. Marpo má sice zkušenosti z thaiboxu a v poslední době aktivně trénuje, nicméně stále to není profi sportovec ale zpěvák.

TIP Vítěz Karlos Vémola v kurzu 1,70 sipka Vsadit u Tipsportu

KTV zvítězí

Pro Karlose Vémolu by byla porážka obrovská potupa, a proto se nedá očekávat, že by tento souboj nějak vypustil. Český Terminátor si chce připsat první KO v kariéře a po zranění je v každodenním tréninku. Ačkoliv nemá nejlepší techniku, tak dokáže vytvářet tlak, kterému Marpo nebude schopen odolávat. Fyzička bude zkrátka v tomto duelu rozhodující. Z toho důvodu na tiket patří výhra Vémoly.

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo program a výsledky, fight card

Aktuálně má program zápasů na Oktagonu Underground: Vémola vs. Marpo následující podobu. Pro Gábora Borárose se aktuálně hledá soupeř. Původně se měla na karta ukázat i Lucie Pudilová, ale na ostravském Oktagonu si zlomila ruku a nastoupit nemůže. Velmi očekávaný duel je i souboj Miloše Petráška s Pirátem Krištofičem. Hlavním boxerským fightem je samozřejmě duel Vémola - Marpo.

OKTAGON VÉMOLA VS. MARPO - PROGRAM A VÝSLEDKY, FIGHT CARD, ZÁPASY, KARTA
HLAVNÍ KARTA
Box, 84 kg Karlos Vémola (TKO) vs. Otakar "Marpo" Petřina Report
Box, 91 kg Miloš Petrášek remíza Samuel Krištofič Report
Box, 64 kg Jonas Magard vs. Václav Sivák (body) Report
Box, 77 kg Ronald Paradeiser vs. Vladimír Moravčík (body) Report
Box, 91 kg Václav Mikulášek (body) vs. Michal Kotalík Report
Box, 85 kg Leandro Silva vs. Marek Mazuch (KO) Report
PRELIMS
Box, 62 kg Lucie Sedláčková (body) vs. Milena Koleva Report
Box, 71 kg Vladimír Lengál (body) vs. Michael Krčmář Report
Box, 75 kg Jakub Bahník vs. Milan Páleš (body) Report
Pravidla Oktagon Undg, 69 kg Luděk Greguš (body) vs. Alessio Malatesta Report
Pravidla Oktagon Undg, 91 kg Melvin Mané (KO) vs. Adam Kosut Report

Vémola vs. Marpo livestream sledovat zdarma online živě a přímý přenos v TV

Livestreamy zápasů Oktagonu Underground: Vémola vs. Marpo zdarma bude možné sledovat na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV můžete sledovat všechny zápasy Prelims. Hlavní karta boxerského galavečera pak poběží pouze přes oficiální placený stream na Oktagon.TV.

Oktagon Underground: Vémola - Marpo PPV online na Oktagon.TV

Jediný livestream, který nabídne v přímém přenosu všechny zápasy, bude pouze placené PPV na Oktagon.TV. Cena tohoto streamu v předprodeji je 10,99 eur. V den konání je pak možné tento živý přenos zakoupit za cenu 13,99 eur.

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo vstupenky a cena lístků

Vstupenky na turnaj boxerský galavečer Oktagon Underground s hlavním zápasem Karlose Vémoly s Marpem jsou aktuálně ještě stále k dispozici. Cena lístků se pohybuje v rozmezí od 990 Kč do 19990 Kč. Ty nejluxusnější vstupenky mají ovšem pro fanoušky celou řadu bonusů včetně prohlídky šaten a občerstvení. Vstupenky můžete stále zakoupit na ticketportal.cz.

Box Vémola vs. Marpo video zdarma na Youtube

Zde se můžete podívat na video k akci Vémola vs. Marpo:

Oktagon Underground oficiální vážení

V této tabulce se podívejte, kolik jednotliví zápasníci navážili na oficiálním pátečním vážení. Váhový limit splnili všichni.

OKTAGON UNDERGROUND: VÉMOLA VS. MARPO - VÁHA
Karlos Vémola 84,0 kg Marpo 83,35 kg
Miloš Petrášek 91,0 kg Samuel Krištofič 91,0 kg
Václav Sivák 64,0 kg Jonas Magard 63,80 kg
Ronald Paradeiser 76,85 kg Vladimír Moravčík 76,70 kg
Václav Mikulášek 90,75 kg Michal Kotalík 89,80 kg
Leandro Silva 84,80 kg Marek Mazuch 84,40 kg
Lucie Sedláčková Milena Koleva
Vladimír Lengál 70,65 kg Michal Krčmář 70,95 kg
Jakub Bahník 74,90 kg Milan Páleš 74,40 kg
Luděk Greguš 68, 45 kg Alessio Malatesta 68,30 kg
Melvin Mané 90,20 kg Adam Kosut 90,60 kg

Oktagon Underground ceremoniální vážení live přenos 20.5.

Kromě oficiálního ranního vážení se mohou fanoušci živě podívat i na ceremoniální vážení se závěrečnými staredowny. Celá akce proběhne 20. května od 17:00 v prostorách pražské Galerie Harfa. Livestream bude dostupný na Youtube zdarma.

Hodnocení boxu Vémola - Marpo: 9,6/10

  • Datum konání: 21. května
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy tohoto turnaje si můžete vsadit u sázkových kanceláří

1️⃣ Kdy se koná Box: Vémola vs. Marpo?

Boxerský Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo proběhne už 21. května v Praze. Hlavní zápas celé akce je očekávaná bitva profi zápasníka Karlose Vémoly se zpěvákem Otakarem "Marpem" Petřinou.

2️⃣ Jak sledovat Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo živě?

Všechny zápasy na akci Vémola vs. Marpo můžete sledovat v přímém přenosu díky livestreamu živě na internetu. Některé duely budou k dispozici dokonce zcela zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Oktagon box (underground): Online report (průběh a výsledky zápasů)

Na tomto místě najdete textovou online reportáž jednotlivých zápasů přímo z dějiště turnaje v O2 Areně.

Karlos Vémola vs. Otakar Petřina

Totální demolice. I tak by se dalo nazvat první kolo hlavního zápasu Vémola vs. Marpo. Karlos Marpa vůbec k ničemu nepustil, a to nejen v jeho úvodu, ale prakticky v celém jeho průběhu.

V každém kole Terminátor hned na začátku kola zatlačil Marpa do provazů a tam ho trápil. Ve 4. kole rozhodčí ukončil zápas pro neaktivitu Marpa jako vítězství Karlose Vémoly technickým KO. Toto rozhodnutí vyvolalo velkou míru nevole a celá O2 arena až nepochopitelně bučela.

Miloš Petrášek vs. Samuel Krištofič

První tříminutovka přinesla naprosto vyrovnaný průběh, ve druhém kole naopak lépe trefoval svoje údery Pirát Krištofič, naopak Meloun nevypadal fyzicky příliš dobře a do úderů často přepadával, čímž plýtval dalšími silami. Také ve třetím kole měl větší převahu překvapivě Pirát, kterému v průběhu utkání narostla křídla a neustále svůj výkon stupňoval, byť si znovu neodpustil celou řadu faulů. Nakonec si však zápas velmi překvapivě skončil remízou.

Jonas Magard vs. Václav Sivák

Fantastické první kolo přineslo drtivý tlak Vaška Siváka, ale zároveň i velice dobrou obranu Jonese Magarda. Bad boy se snažil zasahovat soupeře především na spodek, což se mu dařilo, naopak háky s zvedáky tolik v prvním kole cíl netrefovaly.

Ve druhém i třetím kole byl znovu rychlejší i přesnější Václav Sivák, Magard ale ukázal velkou odolnost a sám byl v některých svých výpadech nebezpečný, zejména díky svému jedovatému zvedáku. Sivák si nakonec po jednoznačné dominanci ve všech kolech došel pro vítězství na body.

Ronald Paradeiser vs. Vladimír Moravčík

První kolo tohoto souboje generací jednoznačně ovládl legendární dracula Vlado Moravčík, který se rychleji pohyboval a efektivnější byl i v klinčích na provazech. Ve druhém kole se Moravčík dostal do nepříjemné situace, kdy Rony rozjel velice rychlou kombinaci na krátkou vzdálenost a i díky tomu šlo toto kola na stranu mladého bojovníka. Celkově ale Moravčík zužitkoval svoje bohaté zkušenosti a i přes velmi dobrý a houževnatý výkon Ronyho, si připsal jasné vítězství na body.

Václav Mikulášek vs. Michal Kotalík

Zápas dvou tvrďáků začal tak, jak všichni čekali. Vzduchem hned od úvodních vteřin létal jeden KO úder za druhým, lépe v prvním kole trefoval soupeře Václav Mikulášek a to stejné platilo i pro kolo druhé. Také ve třetím kole Michal Kotalík marně hledal recept na Mikuláška, který si jakožto bývalý boxer dobře hlídal pozici a naopak on sám rozdával přesné háky. I když Kotalík předvedl v závěru zápasu dobrý tlak, nakonec prohrál na body.

Leandro Silva vs. Marek Mazuch

První kolo se neslo ve znamení posměšků Apolla Silvy na adresu Marka Mazucha, který byl v úvodním kole jednoznačně horší. Jenže ve druhém kole to příslo! Po necelé minutě druhého kola Marek Mazuch neuvěřitelným způsobem knockoutoval Apolla Silvu, který se bezvládně poroučel k zemi. Tohle nikdo nečekal!

Lucie Sedláčková vs. Milena Koleva

Lucie Sedláčková hned v prvním kole jasně ukázala, kde je její síla, a sice v rychlých přískocích a skvělém pohybu. V dalším průběhu zápasu ale Milena Koleva ukázala, proč je postrachem pro všechny soupeřky. Její nepříjemné klinče a odolnost dávaly tušit, že tento zápas bude vyrovnaný až do samého konce.

To se také potvrdilo. Velmi těsné vítězství na body si ale v parádním boxerském zápase žen připsala česká boxerka Lucie Sedláčková.

Vladimír Lengál vs. Michal Krčmář

Opatrné první kolo z obou stran výraznější vzruch nepřineslo. Lengál několikrát svými gesty naznačil Krčmářovi, že je tím kdo je v boxu doma je jednoznačně on. Druhé kolo bylo stejně jako to první hodně vyrovnané, oba boxeři se prezentovali především precizní obranou.

Až v třetím kole to oba borci viditelně odšpuntovali a soustředili se více na útok. V této fázi zápasu na tom byl ale lépe v boxu daleko zkušenější Vlado Lengál, který sázel především na tvrdé spodky. Znojemský rodák a favorit zápasu Vlado Lengál si v divácky fantastickém čtvrtém kole došel pro výhru na body v celkovém poměru 3:0 na body. Krčmář ovšem podal velice sympatický výkon.

Milan Páleš vs. Jakub Bahník

První ryze boxerský zápas večera začal pořádně z ostra. První minuta patřila Milanu Pálešovi, Bahník ale několikrát zahrozil rychlými výpady a opticky průběh prvního kola srovnal. Druhé kolo si na svoji stranu připsal Milan Páleš, který nejenže celou dobu tlačil Bahníka do provazů, ale zároveň dokázal najít skulinku v krytu Bahníka a několikrát ho tvrdě zasáhnout. Ve třetím i čtvrtím kole Páleš prodal své zkušenosti a těžil z i lepší obrany. Díky tomu si nakonec slovenský bojovník Milan Páleš zajistil vítězství na body.

Luděk Greguš vs. Alessio Malatesta

První kolo přineslo větší aktivitu ze strany českého borce, který se skvěle pohyboval i přesně zasahoval. Greguš tempo ve druhém kole ještě dokázal vystupňovat a v samém závěru kola poslal Malatestu hned dvakrát do počítání. Italský šampion WMC působil v celém zápase hodně opařeným dojmem, zatímco daleko živější Greguš šel vítězství naproti od samého začátku. Třetí kolo výraznější zvrat nepřineslo, a tak si Luděk Greguš došel pro zaslouženou a velice cennou výhru na body.

Melvin Mané vs. Adam Košut

Dámy a pánové to byl výkon na úvod večera jako hrom! Melvin Mané už v prvním kole tvrdě knockoutoval polského Adama Košuta. Dvoumetrový bijec inkasoval dva tvrdé údery v rozmezí několika vteřin, které dopadly přesně na jeho bradu a znamenaly brzký konec utkání.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Václava Siváka čeká zápas v klasickém boxu

Oktagon box: Sivák vs. Magard - analýza, stream, tip a kurzy

Na očekávaném galavečeru Oktagon: Vémola vs. Marpo nastoupí v klasickém boxu i hvězdný český zápasník Václav Sivák.✔️ Podrobnosti se...