Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 5? ▶️ Livestream zdarma (Mawar, Veselý, Benda, Kotlár, Datel)

V sobotu od 18:00 proběhne očekávaný turnaj Clash of the Stars 5, kde uvidíme zápasit Karlose Bendu, Diega Kotlára, Mawara s Tadeášem Veselým a další. V článku naleznete kompletní informace o dostupných live streamech.

Clash of the Stars 5 se koná v sobotu Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 5? Livestream zdarma: Benda, Veselý, Mawar, Datel a další

Už dnes se koná Clash of the Stars 5 s podtitulem "The Champ is Here". Bojovníci z řad influencerů, youtuberů a tiktokerů se utkají v pražské hale O2 Universum. Všechny vstupenky jsou beznadějně vyprodané, takže jedinou možností jak galavečer bizarních fightů vidět je živý přenos. Klikněte zde a sledujte zdarma průběh Clash of the Stars 5.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestreamy všech zápasů na Clash of the Stars 5 jsou dostupné pouze na oficiálním placeném přenosu přes PPV. Cena PPV je v den konání 249 Kč (basic) a online stream vám poběží ve Full HD kvalitě + máte přístup k záznamu následujících 24 hodin. Případně si můžete připlatit 20 Kč a mít přenos v 1080p a záznam k dispozici příštích 7 dní v rámci premium verze.

Sledujte Clash of the Stars 5

Livestream Clash of the Stars 5 zdarma bohužel s největší pravděpodobností nikde nebude. Partnerem Clashe je sázková kancelář Fortuna, která pravidelně vysílá živé přenosy MMA fightů zdarma. V nabídce jsou například organizace UFC a KSW. Z tohoto důvodů vám proto doporučujeme sledovat streamy MMA na Fortuna TV, protože není vyloučeno, že se tam objeví i další zápasy.

Fortuna navíc pro nové hráče nabízí parádní bonus 1300 Kč, který můžete využít například právě na sázky na Clash of the Stars.

Opět se nejspíše objeví mnoho stránek, které vás budou lákat na Clash of the Stars 5 zdarma. Sledování těchto bezplatných online přenosů vám ovšem nedoporučujeme.

Clash of the Stars 5: The Champ is Here (Mawar vs. Veselý) (Benda vs. Kotlár) video na Youtube zdarma

Na Clash of the Stars 5 uvidíme i takzvané free prelims zápasy, které jsou vysílané zdarma na Youtube. Stejně jako na turnaji Clash of the Stars 4 se i tentokrát mohou fanoušci těšit na úvodní zápasy zcela zdarma na Clashi s pořadovým číslem 5. Pro sledování následujících zápasů si ale už musíte zakoupit PPV. Nejvíce očekávané zápasy jako Mawar vs. Veselý, Benda vs. Kotlár, zápas trpaslíků, nebo titulový fight Datel vs. Dynamo totiž na Youtube free nebudou.

Zatím se můžete podívat na závěrečnou tiskovou konferenci před Clash of the Stars 5:

1️⃣ Kde mohu sledovat Clash of the Stars 5 živě?

Livestream všech zápasů turnaje Clash of the Stars 5 můžete sledovat živě na internetu. Pro více informací se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude možné fighty Clash of the Stars 5 sledovat i na mobilním telefonu?

Ano, všechny livestreamy zápasů turnaje Clash of the Stars, který proběhne v Praze, budou dostupné i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda má před sebou třetí zápas v Clash of the Stars

„Konkrétní taktiku do zápasu nemám. Diegovi chci ublížit“, předjímá Karlos Benda

Turnaj Clash of the Stars 5 se nezadržitelně blíží a s ním i jedno z největších lákadel nabité karty v podobě duelu Karlose Bendy s Diegem...

Marek Valášek nenavážil

Datel nesplnil šampionskou váhu a titul se ho netýká. Veselý slíbil Mawarovi, že zápas bude

Pátý turnaj Clash of the Stars je za rohem, a tak se konalo tradiční veřejné vážení a mediální trénink. Jak zápasníci navážili a jak...