Datel nesplnil šampionskou váhu a titul se ho netýká. Veselý slíbil Mawarovi, že zápas bude

Pátý turnaj Clash of the Stars je za rohem, a tak se konalo tradiční veřejné vážení a mediální trénink. Jak zápasníci navážili, jak probíhaly staredowny a dostaví se Gangstaboy k zápasu s Mawarem?

Marek Valášek nenavážil Foto: Youtube/ClashoftheStars

Datel šampionský pás nezíská, Veselý prý rozhodně nastoupí

Jak je před turnaji v bojových sportech zvykem, i zápasníci kontroverzní organizace Clash of the Stars musí podstoupit před soubojem veřejné vážení. Do poslední chvíle se zdálo, že limit splní všichni účastníci, paradoxně však úspěšnou sérii vážení prolomil aktér hlavního zápasu Marek Datel Valášek. Vsaďte si na svého favorita a získejte při registraci bonus

Datel navážil 87,2 Kg a převážil tak o více jak tři kila, to zkritizoval i jeho soupeř Dynamo, který je v tuhle chvíli jediný, kdo může v zítřejším turnaji získat pás. „... je to dost neprofesionální, kdyby aspoň převážil o půl kila, ale o tři kila je extrém,“ vyjádřil se k situaci Tomáš Dynamo Križan.

Valášek si však sypal popel na hlavu, co mohl, a vyjádřil soupeři vděčnost, že je ochotný jít s ním do klece i tak. Pak se po dlouhém monologu plném lítosti Datel znovu vrátil ke svému pravděpodobně budoucímu soupeři Jardovi Kotlárovi, jehož vyzval už v B4THECLASH.

Marek Valášek avizoval už dopředu, že má velké problémy se shazováním, a dle svých slov trávil poslední hodiny před vážením v sauně, ani tak se však nezadařilo. „Prožil jsem si nejhorší dva dny... je to moje chyba, neměl jsem začínat ze sto tří kilo,“ přiznal Datel.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

K veřejnému vážení se kupodivu dostavil i Tadeáš Veselý, o jehož účasti v zápasu mnozí pochybovali. Gangstaboy se totiž nedostavil na závěrečnou tiskovou konferenci a už se zdálo, že ho přemohly zaječí úmysly. „Zaplať pánbůh že dorazil, nemůžu tomu uvěřit ani, po tom všem... doufám, že dorazí i do klece,“ okomentoval to jeho soupeř Mawar.

V tom to při společném staredownu očividně vřelo a nenechal si to pro sebe. Přestože neměl mikrofon, některá slova se dala zachytit a bylo evidentní, že mu jde hlavně právě o to, aby se Veselý k zápasu dostavil: „Stejně bych si pro tebe došel,“ sliboval mu při staredownu. „Splním, co jsem řek a zbiju ho i v těch rukavicích,“ prohlásil pak Tadeáš Mawar Růžička do mikrofonu.

„Zítra dorazim, neudělám mu radost, abych nepřišel, a zbiju ho v tý kleci,“ reagoval odhodlaně Gangstaboy, o své taktice však odmítl promluvit. „... nebudu prozrazovat taktiku, máme ji natrénovanou, jenom to doručit,“ vyjádřil se sebevědomě Veselý.

Podívejte se na celé veřejné vážení a mediální trénink zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Originální staredown mezi Datlem a Dynamem

Clash of the Stars 5 zápasy, datum, kurzy a online livestream

Pátý galavečer Clash of the Stars nese přízvisko „The champ is here“.🤴 Nouze opět nebude o vydatnou porci šokujících cringe výroků ☠️. Více...

Karlos Benda má před sebou třetí zápas v Clash of the Stars

„Konkrétní taktiku do zápasu nemám. Diegovi chci ublížit“, předjímá Karlos Benda

Turnaj Clash of the Stars 5 se nezadržitelně blíží a s ním i jedno z největších lákadel nabité karty v podobě duelu Karlose Bendy s Diegem...

Diego Kotlár

Diego Kotlár se toho nebojí! Před zápasem si potetoval obličej

Do zápasu mu zbývá už jen pár dní a Diego Kotlár, jeden z aktérů pátého turnaje Clash of the Stars ⭐, si nechal potetovat obličej...