„Konkrétní taktiku do zápasu nemám. Diegovi chci ublížit“, předjímá Karlos Benda

Turnaj Clash of the Stars 5 se nezadržitelně blíží a s ním i jedno z největších lákadel nabité karty v podobě duelu Karlose Bendy s Diegem Kotlárem.

Karlos Benda má před sebou třetí zápas v Clash of the Stars Foto: Facebook/ Clash of the Stars

Více zkušeností, kilogramů i motivace. Karlos Benda vyhlíží třetí zápas v Clash of the Stars

Statný svalovec Karlos Benda patří k největším sympaťákům organizace. Jeho reakční humorná videa pravidelně na YouTube baví desetitisíce fanoušků. Teď však přichází čas, aby svoji tvorbu a status sportovce podpořil kvalitním výkonem v kleci.

Zápas Karlose Bendy s Diegem Kotlárem je nepochybně jedním z taháků sobotního galavečera Clash of the Stars 5: The champ is here. Někdejší kulturista jde do zápasu v roli obrovského kurzového favorita, což při pohledu na přípravy obou bijců příliš nepřekvapí. Přesto nechce 31letý, stále ještě začínající, zápasník cokoliv podcenit.

V rámci pátečního živého vysílání na instagramu FightLive.cz se Benda svěřil s aktuálními pocity a nabídl i několik zákulisních informací. Drobnou nepříjemností je nachlazení a bolest v krku, která se tak trochu smolně dostavila pár dní před zápasem.

„Není to nic, co by mě mělo vyřadit a zásadně v kleci ovlivnit můj výkon. Je to samozřejmě nepříjemné, ale vymlouvat se na to určitě nebudu. Zkusím se dát do zápasu co nejvíce dohromady, takže na veřejném vážení nebudu mít lapy, ani žádnou fyzickou zátěž. Za to se chci fanouškům dopředu omluvit.

Diego se samozřejmě může šťastným úderem trefit a vyhrát, ale já si to pohlídám a věřím, že k tomu nedojde. Trénovali jsme s mým trenérem Petrem Bartoňkem i techniky na zemi a celkově jsem se dost věnoval i wrestlingu. Pokud se tam zápas dostane, jsem přesvědčený, že budu dominovat.

Obecně si ale myslím, že Diego vydrží v jakémkoliv pohybu půl minuty, maximálně minutu. Pak odejde fyzicky. Vím, že to bude znít hrozně, ale já mu chci za to všechno, co napovídal o mně a mé rodině, opravdu ublížit.

Jsem na tom skvěle kondičně i silově. Konkrétní plán, s kterým bych šel do zápasu nemám. Moje reakce se budou odvíjet od průběhu zápasu, počítám ale se vším.", burcuje Karlos Benda, kterému oficiálně váha ukázala 111 kilogramů, což je zhruba o 5 více, než v předchozích zápasech. Jelikož ale zápas proběhne ve váhové kategorii open, tedy bez stanoveného limitu, je tento údaj prakticky vedlejší.

Turnaj startuje v sobotu od 18:30 a vy se díky soutěži s FightLive.cz můžete dostat přímo na místo, konkrétně do první řady, odkud budete mít nejen výkon Karlose Bendy, jako na zlatém podnose.

Vsaďte si na CLASH 5 s bonusem za registraci

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda si s Diegem Kotlárem nic nedarovali

Napětí mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem se dalo krájet. Co si řekli z očí do očí?

Aktéři jednoho z nejvyostřenějších zápasů v historii Clash of the Stars, Karlos Benda a Diego Kotlár, se dnes utkali ve slovní přestřelce v...

Originální staredown mezi Datlem a Dynamem

Clash of the Stars 5 zápasy, datum, kurzy a online livestream

Pátý galavečer Clash of the Stars nese přízvisko „The champ is here“.🤴 Nouze opět nebude o vydatnou porci šokujících cringe výroků ☠️. Více...

Diego Kotlár

Diego Kotlár se toho nebojí! Před zápasem si potetoval obličej

Do zápasu mu zbývá už jen pár dní a Diego Kotlár, jeden z aktérů pátého turnaje Clash of the Stars ⭐, si nechal potetovat obličej...