Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 6? ▶️ Livestream zdarma

V sobotu 28. října od 18:00 začíná beznadějně vyprodaný turnaj Clash of the Stars. V článku najdete podrobný návod na sledování livestreamu. Milovníci bizarních MMA fightů se mohou těšit na Grznára s Luktumou, Kotlára s Datlem a Bendu proti třem.

sipka Vše o livestreamu na Clash of the Stars 7 najdete zde

Karlos Benda se na Clash of the Stars 6 utká hned se třemi soupeři Foto: Clash of the Stars

Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 6? ▶️ Livestream zdarma

Už dnes v sobotu 28. října se pražské O2 Universum koná turnaj Clash of the Stars 6. Hlavním zápasem je titulový duel mezi Filipem Grznárem a Lukášem "Luktumou" Tůmou. Na Clashi 6 se ukáže i Kotlár Security, Marek "Datel" Valášek, Karlos Benda, nebo Pavel "Snejks" Měsíček. Začátek akce je naplánován na 18:00 a všechny vstupenky jsou vyprodané, takže jedinou možností jak turnaj sledovat je livestream. Klikněte zde a sledujte průběh všech zápasů zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestreamy všech zápasů na galavečeru Clash of the Stars 6 jsou dostupné pouze na oficiálním placeném PPV. Cena za přístup k tomuto online streamu je 249 Kč (basic). Live stream pak můžete sledovat v rozlišení 760p a na záznam se můžete podívat 24 hodin po skončení. Za 269 Kč pak získáte rozlišení 1080p a možnost přehrání záznamu 7 dní.

Sledujte živě Clash of the Stars 6

Clash of the Stars 6 zdarma v livestreamu s největší pravděpodobností nebude. Partnerem celé akce je ovšem česká sázková kancelář Fortuna, která pravidelně vysílá online streamy UFC, KSW a dalších MMA organizací. Z tohoto důvodu vám doporučujeme bedlivě sledovat nabídku Fortuna streamů, protože není vyloučeno, že v nabídce přibudou další zápasy.

Pro nově zaregistrované sázkaře nabízí Fortuna 1300 Kč bonus zdarma. Tento bonus můžete využít například i na live sázky na Clash of the Stars 6.

Je takřka pravidlem, že se opět objeví velké množství webových stránek, které budou lákat na livestream Clash of the Stars 6 zdarma. Sledování těchto bezplatných přenosů vám ovšem vůbec nedoporučujeme.

Clash of the Stars 6 video na Youtube zdarma (Malej Zmijozel vs. Max Green)

Na turnaji Clash of the Stars 6 budou opět úvodní zápasy k dispozici na Youtube zcela zdarma. Na takzvaných free prelims se představí dvojice Malej Zmijozel - Max Green a Volák - Podhorný. Následující zápasy jako Kotlár vs. Datel, Benda vs. Lakatoš, Pizoška, Tišer budou pak už pouze na oficiálním placeném online streamu.

Zde se můžete podívat na závěrečnou tiskovou konferenci:

1️⃣ Kde mohu sledovat Clash of the Stars 6 živě?

Livestream všech zápasů turnaje Clash of the Stars 6 můžete sledovat živě na internetu. Pro více informací se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude možné fighty Clash of the Stars 6 sledovat i na mobilním telefonu?

Ano, všechny livestreamy zápasů turnaje Clash of the Stars, který proběhne v Praze, budou dostupné i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Benda vs. Tišer, Maďar a Plzňako

Clash of the Stars 6: Benda vs. Tišer, Maďar, Plzňako – kurzy, analýza a tip

Jedním z největších taháků šestého turnaje CotS je bezpochyby bezprecedentní souboj tři na jednoho.💥 Má trio nováčků proti ostřílenému...

Jarda Korlár vs Datel

Clash of the Stars 6: Kotlár Security vs. Datel v zápase bez rukavic – kurzy, analýza a tip

Tady poteče krev!🩸 V jednom z nejočekávanějších zápasů turnaje Clash of the Stars 6 si to v zápase holých kloubů rozdá Jaroslav Kotlár a...

Malej Zmijozel se utká s Max Greenem

Zápas v MMA Clash of the Stars 6: Malej Zmijozel vs. Max Green kurzy a tip na sázení

Kartu turnaje Clash of the Stars 6 ⭐ v sobotu ozvláštní souboj handicapovaných bojovníků Maxe Greena s Malým Zmijozelem. Kdo je v zápase...