Jak a kde sledovat Road to ONE 8? Živě v TV i livestreamu

Obří kolos jménem One Championship míří do Prahy! V rámci projektu Road to ONE se v sobotu 24. 4. představí i česká špička postojářské scény v čele s Tomášem Hronem a Vaškem Sivákem. Celý galavečer si navíc můžeš exkluzivně vychutnat v přímém přenosu na stanici O2 TV Sport!

Tomáš Hron (vpravo) se chce vrátit na vítěznou vlnu Foto: OKTAGON MMA

Road to ONE 8: Night of Warriors se Sivákem, Hronem, Kozubovským, Krčmářem či Melvinem Mané

Nejen fanoušky ortodoxního kickboxu čeká v sobotu od 18:00 fantastická „štípaná“ na domácí půdě. Asijská organizace One Championship si pro svoji první zastávku galavečeru Road to ONE vybrala Prahu, což je samo o sobě vynikající počin organizátorů. Kromě čtyřkové kvalifikační pyramidy, kde je ve hře šampionský pás a další smlouva, jsou na programu i nadupané superfighty. Celou show okoření i duel chytrého, ale zlého badboye Vaška Siváka. Tuhle akci si rozhodně nenech ujít! Vyzvedni si bonus ZDE a sázej na bojové sporty

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Historický milník v podobě pořádání Road to ONE 8: Nigh of Warriors se stane brzy realitou. Vůbec poprvé se světoznámá značka One Championship představí v České republice. Po ruském Jekatěrinburgu se další vydání uskuteční v Praze, navzdory přísným covidovým opatřením. A pro všechny fightery půjde o pořádnou výzvu!

Česká legenda stand-upu Tomáš Hron nastoupí do čtyřčlenné pyramidy, jejíž vítěz postoupí do velké 8 členné pyramidy o titul, prestiž a 6 zápasovou lukrativní smlouvu. Znovu se fanouškům v boji ukáží i účastníci únorového postojářského projektu Oktagon Underground Last Man Standing Matěj Kozubovský, finalista pyramidy Michael Krčmář, nebo autor brutálního knockoutu Melvin Mané.

Na mladou hvězdu Václava Siváka čeká rumunský zápasník Marian-Florian Soare. Pro českého badboye je to znovu výborná příležitost dát o sobě vědět a dostat se ještě více do povědomí promotérů elitních světových organizací.

Road to One živě: galavečer One Championship - Night of Warriors Praha v přímém přenosu na O2 TV (online stream na internetu)

Že jde o velký svátek bojového umění v Česku si uvědomují i silné tuzemské společnosti. Stanici O2 TV se podařilo prodloužit spolupráci s One Championship, a tak kanál O2 TV Sport nabídne fanouškům kompletní pražský galavečer od 18:00 živě a s komentářem expertů. Tímto turnajem to ale zdaleka nekončí, těšit se totiž můžeš i na další akce organizace ONE FC.

Vzhledem ke složité době proběhne i tento turnaj bez přítomností diváků v hledišti. Díky sledování přímého přenosu na O2 TV Sport ale o mimořádně zajímavou podívanou nepříjdeš. Na tvrdý zápas Tomáše Hrona se srbem Mitričem se podívej v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde proběhne další galavečer Road to ONE?

Další turnaj asijské organizace One Championship s názvem Road to ONE se uskuteční v Praze 24. dubna 2021 od 18:00.

2️⃣ Kdo z českých fighterů se na něm představí?

V rámci glavečeru uvidíme hned několik známých jmen včetně Václava Siváka, nebo legendárního Rattlesnaka Tomáše Hrona.

3️⃣ Jak a kde si pustím turnaj živě?

Pražská zastávka poběží v přímém přenosu v TV s českým komentářem. Podrobnosti najdeš tady.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Organizace One Championship se poprvé ukáže v Česku

Slavná organizace One Championship zavítá do Česka

Asijská organizace One Championship uspořádá na jaře turnaj v Česku. 🤼 V zápasech se ukáží i Tomáš Hron a Václav Sivák.

Usman se znovu utká s Masvidalem na UFC 261

UFC 261: Usman vs. Masvidal 2 informace, datum, karta

Turnaj UFC 261 s titulovou bitvou Usman vs. Masvidal se koná 24.4. ▶️ Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování streamu...

Vojto Barborík je na kartě KSW 60

KSW 60: Krzysztof Klaczek vs. Vojto Barborík kurzy, tip

Jubilejní 60. turnaj polské organizace KSW proběhne už v sobotu 24. 4. ☀️ Své odložené premiéry se zde dočká jeden z nejlepších slovenských...