Jak a kdy sledovat box v Rijádu: Joshua vs. Wallin ▶️ livestream online a přímý přenos

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Boxerský galavečer v Rijádu nabídne hvězdně obsazenou kartu, které vévodí bitva v těžké váze Anthony Joshua vs. Otto Wallin. Kde sledovat zápasy v livestreamu, se dozvíte v tomto článku.

Anthony Joshua bude hlavní hvězdou galavečera v Rijádu Foto: Profimedia

Rijád box event DEN ZÚČTOVÁNÍ: Joshua, Wallin, Wilder, Bivol, Opetaia, Dubois a další

Milovníci boxu si ještě před usednutím ke štědrovečerní tabuli mohou vychutnat vydatný předkrm. V hlavním městě Saúdské Arábie se v sobotu 23. prosince koná boxerský galavečer, který je svým obsazením zárukou skvělého sportovního zážitku. Na jedné akci se potkají Anthony Joshua a Deontay Wilder, o jejichž vzájemném zápase se dlouho spekuluje. Potvrdí oba velikáni těžké váhy ve svých zápasech roli favorita? Vsaďte si na box s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Hvězdný Anthony Joshua bude v hlavním zápase čelit švédskému vyzyvateli, Otto Wallinovi, který v kariéře padl pouze s Tysonem Furym a nikdy nebyl knockoutován. Joshua se chce z pozice světové dvojky opět přiblížit zápasu o světové tituly, nečeká ho ale nic jednoduchého.

  • Hlavní zápasy přijdou na řadu v sobotu 23. 12. okolo 22:00

Letošní rok by Joshua rád zakončil třetí výhrou v řadě. Zatímco v utkání s Jermeinem Franklinem se protrápil k bodovému vítězství, posledního soka, finského veterána Roberta Heleniuse, sestřelil parádním KO v 7. kole a znovu připomněl svoje kvality.

Otto Wallin si v roce 2023 poradil s Helamanem Olguinem a Muratem Gassievem , kterého porazil těsně na split decision. Jedinou porážku si Wallin připsal v roce 2019, kdy po solidním výkonu nestačil na Tysona Furyho (jednomyslně na body). Švédský boxer si na Joshuu v netitulovém souboji hodně věří, a jakožto světová pětka plánuje zamíchat kartami na vrcholu žebříčku.

Zatímco Joshua je s 23 knockouty právem považován za elitního ukončovatele, Otto Wallin ve svých úderech takovou razanci nemá a v ringu využívá hlavně svojí vytříbenou techniku a chytrost.

Důležitým faktem je to, že Wallin je obrácený gard, což Joshuovi dlouhodobě nevyhovuje. Krásně to bylo vidět na dvojzápase s Oleksandrem Usykem. Přesto jde „AJ“ do zápasu v roli obrovského kurzového favorita.

BILANCE 🖊️
#2 Anthony Joshua #5 Otto Wallin
26–3 (23 KO) 26–1 (14 KO)
34 let, 198 cm, orthodox 33 let, 197 cm, southpaw
Kurz na výhru: 1,30 Kurz na výhru: 3,82

V hlavním předzápase bude bývalý šampion WBC Deontay Wilder čelit světové dvanáctce, Josephu Parkerovi. Pokud na australského soupeře najde vítězný recept a Joshua nezaváhá proti Wallinovi, jejich vzájemná bitva se znovu o něco přiblíží.

Před zraky bohatých arabských šejků jde do boje i přemožitel Canela Alvareze, v kariéře neporažený Dmitry Bivol. Toho čeká titulová řežba s Lyndonem Arthurem o šampionský pás organizace WBA.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Kdy a kde sledovat live Joshua – Wallin online? Cena PPV DAZN

Turnaj v Rijádu půjde sledovat živě online na platformě dazn.com. Měsíční balíček pay per view vás přijde na 249 Kč a lze ho kdykoliv zrušit. V televizi se naopak tento event kvůli vyšší ceně vysílacích práv téměř určitě neobjeví. Spolehnout se nelze ani na free streamy na internetu, které se sice občas objeví, ale jejich kvalita je často žalostná.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Bude možné sledovat Joshua zdarma box Rijád?

Živě Joshua vs. Wallin na galavečeru v Rijádu půjde sledovat online na DAZN. Podrobnosti k zápasu i celému turnaji najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karta pro Lucernu je na rok 2023 hodně našlapaná

Galavečer profesionálního boxu a K1 Lucerna: aktuální informace, karta, výsledky, livestream

Box a K1 v Lucerně, 🥊 to je v České republice obrovský pojem. Aktuální informace ✔️ k nadcházející, velmi sledované sportovní akci,...

Karlos Vémola se utká se Samuelem Krištofičem

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Karlos Terminátor Vémola se zřejmě naposledy ve své MMA kariéře představí v O2 areně. Pětiletá rivalita ⚡ s Pirátem Krištofičem vyvrcholí...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...