Jak sledovat PFL 6 živě? Exkluzivně v livestreamu na Voyo!

Nadupaný MMA turnaj PFL 6 v hlavní roli s Anthony Pettisem je na programu už dnes večer! Vrátí se bývalý šampion UFC na vítěznou vlnu? Sleduj to živě na VOYO.

Galavečer PFL 6 už dnes nabídne hlavní zápas Pettis vs. Manfio Foto: Voyo

PFL MMA 2021 6: Pettis vs. Manfio dnes live stream na Voyo

Ne nadarmo má Anthony Pettis přezdívku „Showtime“! Jeho zápasy jsou vždy obrovská zábava a přehlídka TOP smíšeného bojového umění. Na galavečeru organizace PFL, který startuje dnes na VOYO ve 23:55, se představí v hlavním zápase. Jeho aktuální formu prověří nebezpečný Brazilec Raush Manfio z American Top Teamu! Jak souboj dopadne? To se dozvíš sledováním livestreamu na videoportálu Voyo ZDE

Všechny zápasy sleduj pohodlně a živě ZDE

Turnaj Professional Fighters League 6 znovu nabízí velmi zajímavou zápasovou kartu. Kromě Anthony Pettise se představí i šampion Lance Palmer nebo hvězda ženského MMA Kayla Harrison.

Podle uznávaného webu Fightmatrix má tento turnaj stejnou kvalitu jako sobotní UFC Fight Night: Gane vs. Volkov. A to si rozhodně říká o pozornost! Systém organizace PFL je hodně unikátní, protože fighteři sbírají body v dlouhodobé lize a pokouší se probojovat do playoff. V Evropě tomuto formátu teprve přicházíme na chuť, v USA jde ale o obrovsky sledované akce.

PFL MMA live: kde sledovat Pettis - Manfio online stream na VOYO se zpětným přehráním dokonce roku!

Nejlepší volbou, jak si pustit turnaj PFL 6 je kliknout ZDE a zaregistrovat se na platformě Voyo. Balíček se sportovními přenosy vyjde na 159 Kč / měsíc. Těšit se můžeš na parádní kvalitu a možnost zpětného přehrání všech proběhnuvších turnajů.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Anthony Pettis se pokusí odčinit poslední porážku

PFL 6: Regular Season - livestream, fight card a sázkový tip

Americká MMA organizace Profesisonal Fighters League je tu se svým dalším turnajem, který startuje v pátek 25. 6. večer. ▶️ Na co se můžeš...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.