PFL 6: Regular Season - livestream, fight card a sázkový tip

Americká MMA organizace Profesisonal Fighters League je tu se svým dalším turnajem, který startuje v pátek 25. 6. večer. Hlavními lákadly jsou zápasy Anthony Pettise, Kayly Harrison a Lance Palmera. Podívej se na kompletní zápasovou kartu a návod, jak sledovat turnaj živě.

SÁZKOVÝ TIP - KARTA, VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Anthony Pettis se pokusí odčinit poslední porážku Foto: Profimedia

Hodnocení PFL 6: 8.9/10

  • Datum konání: 25. června 2021
  • Nabídka sázek: na všechny zápasy tohoto turnaje si vsadíš u sázkových kanceláří

PFL 2021 #6: Regular Season - datum, informace

Oblíbená PFL s netradičním dlouhodobým formátem nabídne další zajímavý galavečer v pátek 25. 6. od 22:00. Do akce jde celá řada známých jmen v čele s ikonou organizace Lancem Palmerem či bývalou olympijskou judistkou a nyní výbornou fighterkou Kaylou Harrison. Sleduj turnaj PFL 6 a mnoho dalšího na VOYO

Všechny zápasy sleduj pohodlně a živě ZDE

Na turnaji PFL 6 se představí i bývalý zápasník organizace UFC a jedna z největších hvězd současné Profesisonal Fighters League Anthony Pettis. Ten však ve svém posledním zápase nečekaně padl, a proto se sázce na jeho zápas vyhneme.

PFL 6: Lance Palmer vs. Movlid Khaybulaev preview a tip

Na stejném turnaji PFL 1 se koncem dubna nevedlo ani další výrazné tváři PFL Lance Palmerovi, který nečekaně jednomyslným rozhodnutím nestačil na Bubbu Jenkinse. Tato porážka byla pro šampiona Palmera vůbec první pro od svého nástupu do organizace PFL v roce 2017. Nyní bude čelit Movlidu Khaybulaevovi, který dosud v kariéře nepoznal hořkost porážky (16-0-1NC).

Oba borci často zápasí na plná 3 kola, a tak bude rozhodovat fyzická kondice a zkušenosti. Právě tyto faktory hovoří ve prospěch ostříleného Palmera, který se v minulosti střetl s daleko kvalitnějšími soupeři. Zároveň jde o vynikajícího zemaře (8 výher na submisi), což proti ruskému postojářovi bude další velká výhoda.

TIP: Lance Palmer zvítězí, v kurzu 2,03 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Lance Palmer se vrátí na vítěznou vlnu

PFL 6 fight card - program a výsledky zápasů

PFL 2021 #6: Regular Season
Lightweight
Kaila Harrison (submise) vs. Cindy Dandois
Lightweight Anthony Pettis vs. Raush Manfio (body)
Featherweight Lance Palmer vs. Movlid Khaybulaev (body)
Heavyweight
Denis Goltsov (TKO) vs. Brandon Sayles
Heavyweight
B. Cappelozza (TKO) vs. Mo DeReese
Lightweight
Larisa Pacheco (KO) vs. Helena Kolesnyk
Heavyweight
Ante Delija (TKO) vs. Chandler Cole
Lightweight
Genah Fabian (TKO) vs. Julija Pajič
Heavyweight Renan Ferreira (body) vs. Carl Seumanutafa
Lightweight
Taylor Guardado (body) vs. Laura Sachez
Lightweight
Kaithlin Young vs. Mariana Morais (body)
Heavyweight Klidson Abreu vs. Jamelle Jones (TKO)

PFL online: Kde sledovat PFL 6 živě? Live stream na Voyo

Výbornou zprávou pro milovníky netradičního formátu, kdy bojovníci sbírají body v dlouhodobé lize, je fakt, že turnaje organizace PFL vysílá živě platforma Voyo. Měsiční předplatné zde vyjde na 159 Kč. přičemž prvních 7 dní běží služba na zkoušku zdarma. Výhodou je také možnost přehrání odkudkoliv s přístupem na internet a registrace doslova na pár kliknutí.

Tím to ale ani zdaleka nekončí. Na stejném místě jsou totiž k vidění, kromě další sportovních akcí, i turnaje MMA organizace Bellator a další bojové sporty.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.