Kde sledovat živě KSW 90: Wrzosek vs. Vitasovic? Online livestream, karta a sázkové kurzy

Už dnes se koná první letošní turnaj organizace KSW. V hlavním zápase uvidíme bitvu těžkých vah Wrzosek vs. Vitasovic. Všechny zápasy můžete sledovat v atraktivním čase na Tipsport TV. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Arkadiusz Wrzosek slaví se svými příznivci Foto: Profimedia

Kde a jak sledovat dnes KSW 90 živě ▶️ live stream zdarma

Milovníci špičkového MMA ani dnes nebudou ochuzeni o zajímavé zápasy. Turnaj KSW 90 ve Varšavě svede proti sobě v hlavním zápase Arkadiusze Wrzoska a Ivana Vitasoviče. Turnaj startuje dnes od 19:00. Potěší elitní polský kickboxer opět svůj fanatický kotel fanoušků? Sledujte KSW živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Analýza a tip KSW 90: Wrzosek vs. Vitasović, 3x3 min., těžká váha

Arkadiusz Wrzosek po svém přesunu do MMA demoluje jednoho soupeře za druhým. Na svém kontě má 3 výhry řadě, včetně skalpu Tomáše Možného. Naposledy si vytáhlý postojář poradil s Bogdanem Stoicou, kterého překvapivě utáhl na málo vídanou submisi "forearm choke". Soupeři se tedy musí mít na pozoru ve všech aspektech boje.

Wrzosek je kromě svých zápasnických kvalit známý i pro svůj fanklub příznivců, který nemá v Evropě obdoby. Bývalého přemožitele Badra Hadriha z dob působení v Glory totiž dlouhodobě (a velmi hlasitě) podporují členové Hooligans fotbalového klubu Legia Warszawa. Na turnaji KSW 90 se tak dá čekat mimořádně bouřlivá atmosféra, neboť se turnaj koná právě v polském hlavním městě.

Ivan Vitasovič je z pohledu MMA mnohem zkušenějším zápasníkem, přesto jde do zápasu v pozici underdoga. 31letý Chorvat má před sebou premiéru v organizaci KSW, ve které se pokusí natáhnout sérii 6 vítězných utkání v řadě.

Bývalý šampion těžké váhy organizace Fight Nation Championship přichází do KSW čeřit vody na vrcholu nejtěžší váhové kategorie, hned na úvod ho ale čeká velmi těžká zkouška.

Zajímavostí je, že všech 5 porážek přišlo v jeho případě na submisi, takže zápas s Wrzoskem bude chtít udržet co nejdéle v postoji, kde je naopak nesmírně nebezpečný. Polský bijec ovšem bude mít mnohem větší rozpětí paží, čímž si dokáže soupeře udržet na distanc a vysílat na hlavu smrtící highkicky.

BILANCE
Arkadiusz Wrzosek Ivan Vitasovic
3–0 12–5–1
31 let, 200 cm 31 let, 187 cm

Jak sledovat KSW 90 online v livestreamu zdarma? Živě na Tipsport TV

KSW 90 můžete dnes od 19:00 sledovat živě na Tipsport TV. Noví sázkaři se mohou za snadnou online registraci těšit na skvělý bonus 300 Kč a možnost sledovat sportovní livestreamy zdarma. Stávající sázkaři musí pro spuštění streamu splnit jednoduchou podmínku kladného zůstatku na herním účtu a vsazeného tiketu v posledních 7 dnech.

KSW 90 fight card – program a výsledky

V následující tabulce najdete složení všech zápasů KSW 90. Na kartě se představí také Ewelina Wozniak, která v minulosti zápasila v organizaci Oktagon MMA, kde dvakrát zvítězila.

FIGHT CARD KSW 90
Heavyweight Arkadiusz Wrzosek (TKO) vs. Ivan Vitasovic
Middleweight Bartosz Fabinski vs. Laid Zerhouni (TKO)
Strawweight Ewelina Wozniak (submise) vs. Aleksandra Toncheva
Featherweight Damian Stasiak vs. Adam Soldaev (KO)
Bantamweight
Islam Djabrailov (body) vs. Afran Rocher-Labes
Bantamweight Werlesson Martins vs. Oleksii Polischuck (TKO)
Catchweight 73 kg Isai Ramos (submise) vs. Ramzan Jembiev
Heavyweight Marek Samociuk (body) vs. Olegs Jemeljanovs
Lightweight
Gino Van Steenis vs. Hugo Deux (body)
Lightweight Szymon Karolczyk (submise) vs. Artur Krawczyk

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Leo Brichta zabojuje o titul KSW

Životní zápas pro Lea Brichtu! V Liberci se utká o titul KSW proti hodně nebezpečnému soupeři

Leo Brichta má na dosah titul polské organizace KSW. Díky skvělým výkonům se ve svém třetím duelu pokusí získat prozatímní šampionský pás...