Kdy a kde sledovat box Jake Paul vs. Tyron Woodley? Live stream

Boxerská bitva Jake Paul vs. Tyron Woodley proběhne už dnes v noci z neděle na pondělí. Podívejte se na návod ke sledování livestreamu a čas souboje.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Jake Paul porazil Tyrona Woodleyho na body (split decision).

Jake Paul se utká s Tyronem Woodleym Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat box Jake Paul vs. Tyron Woodley? Livestream zdarma na internetu

Už dnes noci z neděle 29.8. na pondělí 30.9. uvidíme velmi očekávaný boxerský duel mezi youtuberem Jakem Paulem a bývalým UFC bojovníkem Tyronem Woodleym. Extrémně sledovaná bitva by měla začít přibližně v 04:30 v pondělí našeho času. Box Paul vs. Woodley bude hlavním zápasem galavečera, takže bude záležet na tom, jak rychle proběhnou předchozí fighty. Klikněte zde a sledujte živě průběh zápasu zdarma.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Livestream zápasu Jake Paul vs. Tyron Woodley bude možné sledovat hned několika způsoby. Online stream bude dostupný samozřejmě i zdarma na internetu, nicméně u něj je vždy nutné počítat s horší kvalitou obrazu a zároveň může kdykoliv skončit.

Paul vs. Woodley přímý přenos v TV a live stream PPV Showtime cena živě

Oficiální livestream přes PPV proběhne na platformě Showtime. Tento online přenos vás vyjde na 59,99 dolarů. Cena je to samozřejmě trochu vyšší. Předchozí money fighty ukázaly, že fanoušků, kteří si tyto bitvy nenechají ujít, je obrovské množství.

Na Showtime bude moci po zaplacení PPV samozřejmě sledovat všechny zápasy na galavečeru Paul vs. Woodley. Celkem zde bude live k vidění 6 boxerských bitev. Hlavním, předzápasem bude titulový fight o šampionské pásy organizace WBO a WBC ve featherweight mezi Amandou Serrano a Yamileth Mercado.

Box: Paul vs. Woodley fight card, program a výsledky, karta
Jake Paul (body) vs. Tyron Woodley
Amanda Serrano (body) vs. Yamileth Mercado
Daniel Dubois (KO) vs. Juiseppe Cusumano
Tommy Fury (body) vs. Anthony Taylor
Ivan Barancyhk vs. Montana Love (TKO)
Charles Conwell (KO) vs. Lucas Brian Ariel Bastida

Paul vs. Woodley youtube video zdarma

Zde se můžete podívat na video na Youtube z oficiálního vážení před galavečerem se zápasem Jakea Paula a Tyrona Woodleyho:

1️⃣Kdy proběhne zápas Jake Paul vs. Tyron Woodley?

Boxerskou bitvu Jakea Paula s Tyronem Woodleym budou moci čeští fanoušci sledovat v pondělí 30. srpna od 04:30 našeho času.

2️⃣Bude možné sledovat livestream zápasu Paul vs. Woodley?

Boxerská bitva Jake Paul vs. Tyron Woodley bude samozřejmě vysílána v přímém přenosu. K dispozici bude oficiální livestream. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag

Jake Paul vs. Tyron Woodley: datum, informace a tip

Kontroverzní Youtuber Jake Paul má před sebou další boxerskou výzvu. ▶️ 29. srpna 2021 si to v ringu rozdá s bývalým UFC zápasníkem Tyronem...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

Jake Paul vyhlíží souboj s Tyronem Woodleym

TOP 3 zbraně Jakea Paula v duelu s Tyronem Woodleym

Ostře sledovaný boxerský zápas Jake Paul vs. Tyron Woodley se kvapem blíží. V tomto článku se zamyslíme nad tím, z čeho bude v zápase těžit...