Kdy a kde sledovat Oktagon 33: Vémola vs. Pasternak? Livestream zdarma

Oktagon 33 v německém Frankfurtu proběhne už dnes v sobotu 4. června od 18:00. Všechny zápasy můžete sledovat živě v livestreamu. Podívejte se na návod v tomto článku.

Karlos Vémola nastoupí na Oktagonu 33 Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon 33: Vémola vs. Pasternak? Livestream zdarma

Turnaj Oktagon 33: Buchinger vs. Keita proběhne už tuto sobotu 4. června v německém Frankfurtu. Začátek galavečeru je naplánován na 18:00. Kromě hlavního zápasu o titul v lehké váze uvidíme i návrat Karlose Terminátora Vémoly, který se do klece vrací po dlouhé pauze. Všechny zápasy můžete zdarma sledovat živě. Klikněte zde a sledujte zdarma livestream Oktagonu 33.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy turnaje Oktagon 33 bude živě zdarma vysílat Tipsport TV. U sázkové kanceláře Tipsport tak naleznete online přenosy pro kompletně celou zápasovou kartu. Pro spuštění přímého přenosu si stačí vsadit tiket za 30 Kč a následně můžete vybírat z nabídky všech duelů. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven i bonus 150 Kč zdarma.

Sledujte Oktagon 33 zdarma

Oktagon 33 live stream PPV cena, živě a přímý přenos v TV

Druhou možností ke sledování je zakoupení oficiálního placeného streamu přes Oktagon TV. Cena za tento přenos je 10,99 eur. Výhodou je vysoká kvalita obrazu a zároveň přímá podpora organizace Oktagon. Přímý přenos v českých a slovenských sportovních televizích opět dostupný nebude.

Oktagon 33 livestream zdarma a free prelims na Youtube

I na Oktagonu 33 bude na Youtube první zápas ke sledování zdarma. Free Prelims zápas obstará dvojice Deiga Scheck a Tait.

1️⃣Bude možné sledovat livestream Oktagonu 33?

Všechny zápasy na turnaji Oktagon 33 v německém Frankfurtu bude možné sledovat na internetu živě. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Jsou k dispozici livestreamy Oktagonu 33 i na mobilní telefon?

Kompletně celý galavečer Oktagon 33 Frankfurt, který proběhne v Praze, je možné vidět i v živém přenosu na chytrém telefonu nebo tabletu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se po dlouhé pauze vrací k MMA

Oktagon 33: Vémola vs. Pasternak analýza, kurzy, livestream

Karlos Terminátor Vémola se po 14 měsících vrací do klece.⏰ Rozbor utkání, sázkovou inspiraci a návod na livestream✔️, přinášíme v tomto...

Ivan Buchinger bude obhajovat titul lehké váhy v souboji s Losene Keitou

Oktagon 33: Buchinger vs. Keita datum, kurzy, tip a karta

Turnaj s pořadovým číslem 33✔️ se uskuteční premiérově mimo česko-slovenskou půdu, konkrétně v německém Frankfurtu ⚡. Podrobnosti najdete v...