Kdy a kde sledovat UFC: Tereza Bledá vs. Gabriella Fernandes? Livestream zdarma

Už přibližně v 02:30 v neděli ráno našeho času uvidíme druhý zápas Terezy Bledé v UFC. Soupeřkou jí bude Gabriella Fernandes. Sledujte tento zápas živě podle návodu v článku.

Tereza Bledá nastoupí do dalšího zápasu v UFC Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC: Tereza Bledá vs. Gabriella Fernandes? Na Fortuna TV zdarma

Tereza Bledá se už dnes v noci ze soboty na neděli ukáže ve svém druném zápase v UFC. Na turnaji UFC Fight Night: Vettori vs. Cannonier se Bledá střetne s Gabriellou Fernandes. Česká bojovnice nastoupí ve čtvrté zápase Prelims, což bude přibližně v 02:30 v neděli našeho času. Klikněte zde a sledujte zdarma UFC živě.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Zápas Bledá vs. Fernandes na UFC Fight Night můžete sledovat zcela zdarma živě v livestreamu na webu sázkové kanceláře Fortuna. Kompletně celý galavečer UFC, který se koná v Las Vegas, totiž odvysílá Fortuna TV. K živému streamu jako obvykle nebudou chybět ani populární live sázky. Pro nové hráče je navíc připraven i bonus až 6000 Kč.

Druhou možností ke sledování fightu Bledá vs. Fernandes je přímý přenos na sportovní televizi Premier Sport. Tato TV je ovšem placená. Další alternativou je pak nákup PPV přes UFC Fight Pass, které vyjde na necelých 10 eur.

UFC: Tereza Bledá vs. Gabriella Fernandes video na Youtube

Zde se můžete podívat na video z vážení před turnajem UFC Fight Night: Vettori vs. Fernandes. Tereza Bledá se ukáže ve videu přibližně v 2:30.

1️⃣ Kde mohu sledovat UFC zápas Terezy Bledé živě?

Livestream UFC Fight Night: Vettori vs. Cannonier i se zápasem Terezy Bledé můžete sledovat zcela zdarma a živě na internetu. Podívejte se na návod k livestreamu v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marvin Vettori

UFC Fight Night: Cannonier vs. Vettori – karta, analýza, tip, livestream

Sobotní turnaj UFC nabízí kartu plnou napínavých duelů. Tentokrát v čele s hlavním zápasem Cannonier vs Vettori. Jak souboj ve střední váze...

David Dvořák prohrál s Ercegem na body

Dvořák si bohužel připisuje třetí prohru v řadě. Jak nese další neúspěch?

Fanoušci Davida Dvořáka doufali, že tentokrát český bojovník vyhraje a nepůjde pro něj o třetí prohru v řadě. Bohužel opak se stal...