Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 4? ▶️ Livestream zdarma (11.3.)

Už dnes v sobotu 11.3. od 18:00 proběhne galavečer Clash of the Stars 4. Všechny zápasy můžete sledovat živě v livestreamu. Podívejte se na kompletní návod v tomto článku.

Psycho Michal bude na Clash of the Stars 4 usilovat o první vítězství Foto: CNC / Pavel Machan / CNC / Profimedia

Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 4? Livestream zdarma a cena PPV

Už v sobotu 11. března se v pražské hale O2 Universum koná turnaj Clash of the Stars 4. Opět nebude nouze o zajímavé fighty influencerů, youtuberů a dalších známých osobností. Začátek Clash of the Stars Episode 4: Freak Wars je naplánován na 18:00. Kompletně celou akci můžete sledovat živě. Klikněte zde a sledujte zdarma průběh zápasů na COTS.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos zápasů Clash of the Stars 4 bude dostupný pouze na oficiálním placeném livestreamu. Cena PPV je 229 Kč. Online přenos fightů Clashe vám poběží v HD kvalitě. Za menší příplatek je možné zakoupit i verzi v 1080p a přístupu na záznam v délce 7 dní.

Vsaďte si na Clash of the Stars u Fortuny s bonusem

Livestream Clash of the Stars 4 zdarma s největší pravděpodobností dostupný nebude. Partnerem galavečeru je sázková kancelář Fortuna, která ovšem pravidelně nabízí online streamy MMA. Z toho důvodu doporučujeme kontrolovat nabídku streamů na Fortuna TV. Fortuna navíc pro nové hráče nabízí bonus 1300 Kč.

Opět se objeví mnoho stránek lákajících na sledování Clash of the Stars 4 zdarma. Sledování těchto bezplatných streamů vám ovšem nedoporučujeme, protože nejspíše nebudou mít dlouhého trvání a zároveň budou nekvalitní.

Clash of the Stars Episode 4 video na youtube zdarma

Zazím není jisté, jestli i na galavečeru Clash of the Stars 4 uvidíme takzvané free prelims, což je zápas volně dostupný na Youtube. Prozatím se můžete podívat na přípravu účastníků tzv. "Deathmatche" Kaluba vs. Max Green vs. Kluk s kamením.

1️⃣ Kde mohu sledovat Clash of the Stars 4 živě?

Livestream všech zápasů turnaje Clash of the Stars 4 můžete sledovat živě na internetu. Pro více informací se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude možné fighty Clash of the Stars4 sledovat i na mobilním telefonu?

Ano, všechny livestreamy zápasů turnaje Clash of the Stars budou dostupné i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bývalý kulturista a nyní zápasník se snahou prorazit v politice, Filip Grznár

Filip Grznár - životopis a zápasy kontroverzního bojovníka

Bývalý český kulturista Filip Grznár momentálně zápasí v MMA✔️ a svými pikantními výroky i svérázným vystupováním neustále přitahuje...

Filip Grznár rozdává před zápasem úsměvy na všechny strany

Clash of the Stars 4: Grznár vs. Roubíček kurzy, tip a livestream

Kontroverzní Filip Grznár znovu nechybí na kartě turnaje Clash of the Stars. Podívejte se na informace k utkání, sázkovou inspiraci a návod...