Sledujte dnes UFC 294 livestream ve skvělém čase na Fortuna TV

Turnaj UFC 294: Makhachev vs. Volkanovski 2 se koná v Abú Dhabí, což je vynikající zpráva pro všechny české fanoušky. Zápasy startují od 16:00 našeho času, hlavní karta začne okolo 20:00. Všechny zápasy můžete sledovat živě na Fortuna TV. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Khamzat Chimaev se po více než roce vrací do boje Foto: Profimedia

Jak a kdy sledovat UFC 294 přímý přenos, livestream online?

Jeden z posledních číslovaných UFC galavečerů tohoto roku mohou fanoušci v Evropě sledovat v atraktivním sobotním čase. Vzhledem k příjemnému posunu času si nabitou fight card můžete pustit už od 16:00. Bitvy na hlavní kartě přijdou na řadu zhruba okolo 20:00. Sledujte UFC 294 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Největším tahákem UFC 294 je odveta mezi Islamem Makhachevem a Alexem Volkanovskim. Khabibův svěřenec a současný šampion lehké váhy podruhé v řadě vyzve šampiona pérové váhy Volkanovskiho, který přijal tuto výzvu na poslední chvíli, pouhých 14 dní před turnajem.

Jeden z nejlepších bojovníků všech dob se může případnou výhrou nejen revanšovat za únorovou porážku na body, ale zároveň se ziskem druhého pásu zapsat nesmazatelně do historie MMA ligy mistrů. Makhachev ovšem představuje pořádně těžký oříšek, do karet mu navíc hraje delší příprava i výšková a váhová převaha.

Udrží hladový Chimaev svou neporazitelnost?

Čečenský vlk Khamzat Chimaev vyhlíží pravděpodobně nejtěžší výzvu své dosavadní kariéry. Jeho dokonalou bilanci 12-0 mu bude chtít překazit bývalý šampion Kamaru Usman, který se z velteru přesouvá do střední divize.

Mezi oběma to hodně jiskřilo už na staredownu, kdy ze sebe nemohli spustit oči. Pro Usmana jde o velkou výzvu, neboť ho po porážkách s Leonem Edwardsem spoustu lidí odepsalo. Analýzu tohoto duelu najdete zde.

Jak UFC 294 zdarma sledovat online? Fortuna TV (Live UFC zdarma dnes)

Na Fortuna TV najdete streamy na všechna utkání. Stačí si je rozkliknout v sekci live přes ikonu „play“. Pokud ještě nemáte u Fortuny účet, za dokončení registrace dostanete parádní bonus 300 Kč na první sázky a možnost sledovat zmíněné livestreamy.

Stávající sázkaři pro spuštění streamu musí splnit podmínku vsazeného tiketu v posledních 7 dnech. Hlavní kartu odvysílá také placená stanice Premier Sport 1. K dispozici je také oficiální PPV skrze UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde sledovat livestream UFC 294: Makhachev vs. Volkanovski živě?

Turnaj UFC 294 je možné sledovat dnes ve skvělém čase od 16:00 na Fortuna TV. Bližší info se dočtete v článku.

2️⃣ Jak UFC 294 zdarma sledovat na mobilu, PC a tabletu?

Všechny zápasy UFC 294 v Abu Dhabi můžete sledovat online na Fortuna TV pomocí mobilní aplikace, nebo přímo na webu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fortuna soutěž s BJP

Fanděte Jiřímu Procházkovi přímo v New Yorku! Fortuna pořádá soutěž o zájezd na UFC 295

Sázková kancelář Fortuna vás vezme do New Yorku ❤️ na titulový zápas Procházka vs. Pereira. Jak se zapojit do soutěže se dozvíte v tomto...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Fortuna pořádá soutěž o lístky na Clash of the Stars 6

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na vyprodaný turnaj Clash of the Stars 6 s Fortunou

Sázková kancelář Fortuna si připravila soutěž o vstupenky na beznadějně vyprodaný galavečer Clash of the Stars 6. Pravidla jsou velmi...