Sledujte tiskovku Clash of the Stars 6 živě zde v pondělí 11.9.

Tisková konference ke galavečeru Clash of the Stars 6 se koná už dnes v pondělí od 18:00. Sledujte celý přenos živě.

Karlos Benda knockoutoval Kotlára a nyní se chystá na další zápas Foto: Profimedia

Sledujte živě tiskovku Clash of the Stars 6 online na Youtube

Organizace Clash of the Stars si pro všechny fanoušky bizarních zápasů připravila další galavečer, o kterém chce informovat prostřednictvím tiskové konference. Tiskovka Clash of the Stars 6 se uskuteční v pražském klubu Duplex v pondělí 11. září od 18:00. Vsaďte si na zápasy Clashe 6 s bonusem zdarma zde.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Opět nebudou chybět zábavné momenty a známé celebrity z řad influencerů. Tisková konference Clashe zkrátka vždy stojí za sledování. Pondělí tiskovka CotS 6 má podtitul One night in Bangkog a promotéři Tomáš Le Sy a Jakub Jíra nám už zanedlouho jistě vysvětlí, proč tomu tak je.

Kompletní tiskovou konferenci Clash of the Stars 6 můžete sledovat na Youtube i zde v tomto článku. Mezi potvrzenými účastníky je například i Karlos Benda, který dokonce dostal pozvánku i do profesionální polské organizace KSW.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Na sebevraždu jsem neměl koule. Baba Jaga promluvil o šikaně a vlastních démonech.

Václav Mikulášek prožívá krušné období, jeho život ale nikdy nebyl procházkou růžovým sadem. Prošel si šikanou a bojoval s temnými...

Conor už má celou řadu potenciálních soupeřů

McGregor se opřel do dalšího šampiona UFC. Koho si chce podat tentokrát?

Návrat Conora McGregora je zatím nejistý, přesto svéhlavý Ir vyzývá stále další a další bojovníky.👊 Do koho se opřel tentokrát?💥