Fabriq 4: Bartl vs. Odunjo – info, karta zápasů, livestream a sázkový tip

Městská sportovní hala Nitra bude již tuto sobotu hostit v pořadí čtvrtý turnaj organizace Fabriq MMA. Přečtěte si veškeré info o eventu a podívejte se na kompletní kartu zápasů a náš sázkový tip.

Fabriq 4 Foto: Fabriqmma.eu

Hodnocení turnaje Fabriq 4: 8,4/10

  • Datum a místo: 20. 1. 2024, Městská hala Nitra
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na vybrané zápasy

Fabriq 4: Bartl vs. Odunjo – datum, místo a další info

Už tuto sobotu se dočkáme dalšího, již čtvrtého eventu organizace Farbiq, který vyvrcholí hlavním zápasem mezi Markem Bartlem a anglickým zápasníkem Tayem Odunjo, kterého fanoušci MMA mohou pamatovat ze dvou zápasů organizace OKTAGON MMA. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Karta ale nabídne mnohem více. V akci uvidíme například také Róberta Koky, Tomáše Cigánika, Denise Gondžalu a mnoho dalších. Galavečerem provede rapper a příležitostný boxer Patrik „Rytmus“ Vrbovský.

Fabriq 4: Bartl vs. Odunjo – kurzy, analýza a sázkový tip

Marka Bartla znají fanoušci MMA především díky organizaci OKTAGON MMA, kde si odbouchal celkem jedenáct zápasů s bilancí pěti výher ku šesti prohrám. Bartl začal s bojovými sporty ve svých čtrnácti letech, kdy se učil box. Později se posunul k thaiboxu, kickboxu a jiu-jitsu. Bartl absolvoval něco kolem sto dvaceti zápasů v různých disciplínách.

Pokud jde o MMA, čítá Bartlova bilance celkem jedenáct výher a dvanáct proher. První profesionální zápas si Bartl odbyl v roce 2012, kdy svého soupeře ukončil v prvním kole na submisi.

Poté začal bojovat v organizaci GCF, kde střídal výhry s prohrami a kde se střetnul mimo jiné také s Davidem Kozmou. Hned po zápasu s Růžovým panterem Bartl v roce 2016 podepsal smlouvu s organizací OKTAGON MMA, kde se zúčastnil OKTAGON výzvy.

Ve svém debutovém zápase se střetl s Gáborem Borárosem, který ho v prvním kole porazil na TKO. Poté ale Bartl stejným způsobem porazil Milana Ďatelinku a tím započal svou první vítěznou sérii.

Následovaly další čtyři výhry, mezi poraženými byl i současný promotér organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy, kterého Bartl porazil hned v prvním kole na TKO.

Bartl spadl z vítězné vlny v roce 2020, kdy ho na body porazil Matěj Kuzník. Od té doby posbíral jednu výhru na body, tři porážky (všechny na body) a v posledním zápase, ve kterém se Bartl postavil německému bojovníkovi Kevinu Hangsovi, si připsal na konto KO, když ho poslal po dvou minutách k zemi.

BILANCE
Marek Bartl Tayo Odunjo
11 výher 5 výher
Výhry KO/TKO: 6 Výhry KO/TKO: 3
Výhry na submisi: 3 Výhry na submisi: 1
Výhry na body: 2 Výhry na body: 1
12 proher 3 prohry
Prohry KO/TKO: 2 Prohry KO/TKO: 1
Prohry na submisi: 3 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 7 Prohry na body: 2
Kurz Fortuna Kurz Fortuna
1.70 2.05

Tayo Odunjo je anglický zápasník, jehož čeští fanoušci mohou rovněž pamatovat ze dvou zápasů v OKTAGONu. Odunjo si střihl duel mimo jiné v jedné z největších světových organizací PFL a je známý svými tvrdými údery, o čemž svědčí dvě KO, která má na kontě.

Odunjo má méně zkušeností než jeho soupeř a jeho profesionální bilance se začala psát až v roce 2018. Na kontě má teprve osm profesionálních zápasů, z nichž z pěti odcházel v roli vítěze.

V roce 2023 jsme ho mohli v největší české organizaci vidět hned dvakrát. Poprvé během turnaje OKTAGON 39, kdy se střetnul s Brazilcem Victorem Lucasem Cruz Monteiro, který ho porazil na body.

Druhý zápas v OKTAGONu pro Taya Odunjo dopadl o poznání lépe. Zápasníka pocházejícího z Kosova, Endrita Brajshori, se mu podařilo po tříkolovém souboji utáhnout na body.

Jak je vidět, oba bojovníci jsou komplexními zápasníky, kteří dokážou vydržet až do konce a udolat soupeře na body nebo ho ukončit před limitem, ať už v postoji nebo na zemi. Oba mají také sklony ke střídavé bilanci, Bartl je však o poznání zkušenější a to by mu mohlo být v tomto duelu výhodou. Českého bojovníka favorizují i sázkové kanceláře.

TIP: Marek Bartl zvítězí v kurzu 1.70 sipka Vsadit na Fortuně ZDE

Bartl vs. Odunjo kurzy Fortuna

Fabriq 4: Bartl vs. Odunjo – program, karta, zápasy a výsledky

Karta turnaje Fabriq 4 nabídne čtyři amatérské zápasy. V rámci těch se představí například Viktor Kováč, Lukáš Soroka, Erik Dang a další. Kartu profesionálních zápasů otevře duel polotěžkých vah Patrika Križana a Dominika Podzemského. Na kompletní kartu se můžete podívat zde:

Fabriq 4 – zápasy a výsledky
PROFI
Catchweight 81 Kg Marek Bartl vs. Tayo Odunjo (body)
Catchweight 87 Kg Róbert Koky (submise) vs. Viktor Conorto
Catchweight 75 Kg Tomáš Cigánik vs. Rado Lachký
Catchweight 80 Kg Denis Gondžala vs. Krisztián Simon
Welterweight Filip Linek vs. Thomas Redento
Lightweight Stevan Nikolič vs. Jan Stanovský
Light Heavyweight Patrik Križan vs. Dominik Podzemský
AMATÉŘI
Bantamweight Samir Smaali vs. Erik Dang
Catchweight 68 Mário Brezovský vs. Lukáš Soroka
Welterweight Róbert Guth vs. Dominik Cseh
Welterweight Ján Švagerko vs. Viktor Kováč

Fabriq 4: Bartl vs. Odunjo – vstupenky a livestream

Lístky na turnaj Fabriq 4 můžete zakoupit na serveru ticketportal.cz. Živý přenos bude možné sledovat skrze livestream organizace Fabriq MMA. PPV můžete zakoupit prostřednictvím oficiálních stránek fabriqmma.eu nebo přímo na play.joj.sk. Cena jednoho zhlédnutí je v tuto chvíli 7.99 EUR (198 CZK).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Black Panther Keita

Tak přece! Keita se porve o miliony v Tipsport Gamechangeru. Ostatním organizacím dal košem

Když OKTAGON vyhlásil novou řadu Tipsport Gamechanger, předpokládala se účast Losenea Keity.💰 Ta ale vůbec nebyla jistá, až doteď...💪

Samuel Krištofič

Pirát promluvil o svém nastavení. Do zápasu s Vémolou šel s klidem, trable s hlavou ale dobře zná

Samuel Pirát Krištofič šokoval koncem roku celou O2 arenu, když knokautoval Karlose Vémolu.👊 Jakou roli v jeho úspěchu hrálo psychické...

Matúš Juráček

Způsob jeho odchodu nám nevoní. Novotný vysvětlil, proč Juráček nedostane výjimku na Eden

Matúš Juráček se rozhodl pro přestup do KSW, čímž se připravil o jedinečnou možnost zabojovat na srdcovém Edenu.⚽💪Od OKTAGONu výjimku...