Oktagon 22: Lucia Szabová vs. Christina Netza kurzy

Lucia Szabová se ukáže v dalším zápase na Oktagonu 22 už 27. března. Podaří se jí opět potvrdit nelehkou úlohu favoritky? Podívejte se na vypsané kurzy a návod na sledování.

Lucia Szabová bude bojovat i na Oktagonu 22 Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 22: Lucia Szabová vs. Christina Netza kurzy a livestream

Lucia Szabová je zatím v MMA stoprocentní. V minulém zápase ovšem mnoho nechybělo a slovenská Silent Killer odcházela s porážkou. Na turnaji Oktagon 22 se utká s další nebezpečnou soupeřkou, kterou bude Christina Netza. Galavečer s hlavní bitvou Vémola - Ďatelinka proběhne 27. března 2021. Klikněte zde a sledujte živě Oktagon 22 s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lucia " Silent Killer" Szabová bude i na Oktagonu 22 velkou favoritkou. V minulém zápase proti Rizlen Zouak ukázala velkou odolonost. V prvním kole totiž po tvrdém úderu nebyla daleko od ukončení. Z obrovských problémů se ale dokázala dostat a ve druhém kole zvítězila na submisi.

Christina Netza by měla Szabové typologicky více sedět, protože nemá příliš dobrý wrestling. Zároveň nedokáže odolávat nátlakovému stylu Silent Killer. V tomto fightu překvapení neuvidíme, na tiket proto patří výhra Lucie Szabové.

TIP Vítěz Lucia Szabová v kurzu 1,20 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Szabová zvítězí

Přímý přenos turnaje Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka bude možné sledovat pouze přes internet. Livestreamy všech duelů odvysílá Tipsport TV. Na webu Tipsportu budou jako obvykle k dispozici i live sázky. Oficiální stream přes PPV Oktagonu je možné pořídit v předprodeji za 9,90 eur. V den konání je pak cena 12,90 eur. Výhodou je HD kvalita přenosu a zároveň podpoříte i organizaci Oktagon.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka 🧡 proběhne už 27. března. ⭐ V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Milan Ďatelinka vs. Václav Mikulášek

Milan Ďatelinka – životopis a zápasy MMA bojovníka

Milan Ďatelinka je přední slovenský fighter⚡, který se v roce 2022 rozhodl udělat změnu a přestoupil z Oktagonu do RFA✔️. Toto je jeho...